sunnuntai 21. lokakuuta 2012

SE ON NYT TOTTA! Ja arvotaan kans.!

Meillä on mökkiii, meillä on mökkii...olen niin onnellinen ja täpinöissäni, taidan vetäytyä karhun lailla talviunille, että kevät koittaisi nopeammin. En tahdo pysyä nahoissani, niin innoissani olen. Mökki oli kaikin puolin toiveidemme mukainen, että ihan pelotti, voiko tämä olla tottakaan. Tässä esimakua pihapiiristä. Tontti on metsäinen ja ah..niin rauhallisella paikalla. Mökin ympärillä on metsää ja varvukkoa, mustikat kerätään taatusti ihan omalta pihalta.
Tässä vasemmalla alhaalla on ihana kesähuone, johon tullaan tekemään vielä terassi ja ehkä grillauspaikka, siinä on ihana istua auringon laskiessa, katsellen järvelle. Sisätilat olivat myös aivan mahtavan ihanat, siistiä ja puhdasta ja kodikasta. Takka, jossa oli luukut kahteen eri suuntaan, sekä keittiössä wanha puuhella. Voi pojat....ette usko, mutta tämä täti on onnellinen. Puissa oli paljon linnunpönttöjä ja riippukeinun paikkakin jo melkein löytyi...:D Kukkapenkki - ainakin- yksi iso tulee ehdottomasti, muutama rhodo heti keväällä ja köynnöksiä. Ja paaaaaljon ruukkuja, lyhtyjä...Mä tahdon talviunille, karhujen lailla, herätä sitten kun kevätaurinko lämmittää.....
Mun ihana, hullu koirani, sekosi täysin...uimaan vaan ja sen jälkeen pyörimään pusikkoon. Ei sen puoleen minäkin kävin miehen siskon mökillä uimassa, kolme kertaa, ja asteita oli kahdeksan. Tosin olivat ystävällisesti lämmittäneet saunan, vaikka ei olisi tarvinnut.
Kotiin ostin tutulta kukkakauppiaalta upean.,oman värisen, kranssin etuoveen. Se on niin energisen värinen, että toivon sen auttavan jaksamaan tätä sadetta ja pimeyttä.
***
200 ihanaa halia, kiitos! Nyt arvotaan taas....elikkä arvonta alkaa NYT  ja kestää tämän kuun loppuun. Säännöt on tällä kertaa kaikille samat. Yksi arpa per kommentti. Palkintona on
Una Reinmanin ihana runokirja, Se on rakkautta. Tykkään hänen runoistaan tosi paljon.
johon Una on omin pikku kätösin raapustanut omat nimmarinsa.

Sitten arvotaan vielä toinen, yllätyspalkinto, joka on takuu varmasti, jotain jouluun liittyvää.! Raahaudun Wanillaan ensi viikonloppuna ja eiköhän sieltä jotain sopivaa löydy, onneksi tuo raahautuminen on erittäin mieleistä. Onnea arvontaan!.
***
Oikein mukavaa viikon alkua kaikille!

Toivottelee Tuija