keskiviikko 22. elokuuta 2012

Muistakaahan arvonta ja muuta hömppää!

TÄSTÄ pääset edellisen postauksen arvontaan, viikolla kipaisen Wanilla Rosessa hankkimassa toisen lahjan, joten....nyt mukaan! Kipinkapin...
***
Dahliat kukkivat tai siis tämä ainokainen, jonka säästin viime vuodesta, silläkin tuntuu olevan mutaatiovaihe meneillään...tummanpunaisesta vaihteen vuoksi vaaleaksi. Muuten on komeat puskat ja hoitopaikkaa juurakot etsivät ensi talveki.
Kaunis, eikö?
Erään blogin innoittamana tilasin ruusunätkelmää, joka kukkana on mielettömän herkkä ja kaunis vaalenapunainen, sekä tuoksuva, siispä kaikki kohillaan. Alla kuva kukkivasta, eikö ole ihana. Kuva on muuten googlettamalla netistä kopioitu, joten jos tämä on jonkun pihasta, niin antakee anteeksi.
No tietty kun kerran nettitilauksen tein, niin mukaan lähti kiinankeltakärhö
tuo nimi kuulosti pahalta, kiinanKELTAkärhö, mutta jeepeli miten suloinen kukka onkaan. Ihan hykerryttää, mitä kaikkea ihanaa olen tänä kesänä istuttanut ja kerrankin on ollut ihan hyvät istutussäät, heh..anteeksi nyt helteiden ystävät. Tein tilauksen TaimiMoisiolta ja toimitus oli nopea ja taimet erittäin hyviä, eikä ollut mielestäni niin kalliitakaan. Nyt täytyy kyllä tämä taimien ostelu lopettaa, eihän tuossa penkissä ole tilaa kohta sipulikukille..mopo keulii välillä.
***
Syksy tulee ihan väkisin, osa kukista on jo luovuttanut ja imaissut voimansa varmaan juuriin, kun niin kellastuttaa.
Tänä kesänä ei keijunmekotkaan olleet kovin ihmeellisiä, monena syksynä niiden tummaa violettia kauneutta on saanut ihailla pitkään, nyt niissä on lehdissä reikiä, joku örkki ruokaillut ja kukatkin jotekin hailakammat.
Oikeastaan ainoat kesäkukat, pelargonien lisäksi,jotka vielä ovat voimissaan ja nuppuja täynnä ovat;
verenpisarat.
***
Ensi viikonloppuna on Loviissa Wanhat Talot - tapahtuma, sinne siis tieni vie.Toivotaan edes kohtuullisen lämmintä keliä, tai että ei ainkaan sataisi. Otan kameran mukaan ( yllätys, yllätys) ja kuvaan sieltä nyt sitten taas jotain mielenkiintoista, joten olkaahan kuulolla.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Toivottelee

Tuija