lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ihana kevät ja aurinko

Kylläpä onkin ilmat hellineet!

 Perjantain aloitin ikkunapesu ruljanssilla ja terassien pintapuolisella siivouksella. Viime syksyinen kattojen pesu  näkyi vieläkin monessa paikassa, ja se mitä sieltä katolta oli tullut, ei tunnukaan lähtevän ihan pelkällä "fairilla".  Kovasti tekisi mieli jo laitella vaikka mitä, mutta järki jarruttelee vielä, vaikka kyllähän noita kukkia on tullut taas hankittua....
etuterassin aurinkoon laiton jo rottinkituolin, siinä on kiva istua iltapäivällä suunnittelemassa uusia juttuja kahvikupposen kanssa. Olen miettinyt josko laittaisi puuritilät tähän koko lattian leveydeltä, mutta liekkö sitten hankalampi puhdistaa. Tosin olisihan se jalalle lämpöisempi. Hmm...Hmmm.
ystävä on töissä Koivukylän S-Marketin kukkapistessä, ja hän vinkkasi kirjopikarinliljoista, joita heillä oli myynnissä, no miehen pamautin oitis sinne, ja waauuuu...eipä olisi ihan heti uskonut mitä kaikea kivaa sieltä löytyy. Uusinta keikkaa pukkaa.
Bellis
vielä löytyi yhdestä kukkakaupasta esikoita, jotka eivät olleet rupsahtaneet.
nämä voisi säilyttää laitettavaksi kukkapenkkiin, kukinnan jälkeen.
sen verran on vielä maa jäässä, että portinteko puuhiin ei olla vielä päästy, jos ilmat pysyvät lämpöisinä, niin varmaan kahden viikon sisällä porttia aletaan tekemään, vitsi, että odotan sitä todella.
tällä hetkellä on kyllä melkoisen raukea olo, naamaa kuumottaa aika lailla, joten tämän viikonlopun osalta hommat taitaa olla tehty. Tänään kuumenee grilli ensimmäistä kertaa ja vaikka en ole mikään kova makkaran syöjä, niin semmoista tänään grillataan.
***
Mukavaa viikonvaihdetta teille kaikille! Se olis sitten ensi yönä kellojen siirtelyä ja tiistaina on eka huhtikuuta...aprillipäivä! 

Tuija