lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kirpparikuulumisia

KYLLÄ on kuumaa, herranen aika, että noi pilvet ei voi luovuttaa yhtään virkistävää vesipisaraa tähän kolkkaan. Kiertelevät vaan. TÄNÄÄN oli kirppistapahtuma Riikan luona Siuntiossa ja kyllä siellä olikin paljon tavaraa, ja mukavia tapaamisia. Ihana paikka muuten Riikalla ja kaunis koti.
Kattokynttelikön ostin, koska halusin terassille vähän bling, blingiä ja tässähän sitä on. Wanhan vaa'an oli ystäväni Jaana hankkinut minulle Someron suurkirpparilta jo jokunen aika sitten, se on iso ja luultavasti se tulee etupihalle, naapureiden ihmeteltäväksi, laitan siihen kukkia, noille tasoille. Olisin laittanut jo, mutta se on ihan älyttömän painava, joten yksin en sitä saanut nostettua.
TÄHÄN lintuhäkkiin iskin silmäni heti, ja kotihan löytyi sille sitten meiltä. SE on ihana. Saas nähdä mitä siihen asettelen, kukkia??? köynnös???vaihtuva näyttely? Jahah..katsotaan nyt.
***
Sitten ostin muutaman ruukun ja yhden lyhdyn, siinä se. Ei muuta tällä kertaa. Rahaakin jäi ja sen törsäsin Jumbon alennusmyynteihin, niin ja piipahdin vielä illalla Plantagenissä.
laventelit ostin Plantagenistä, sielläkin tuntuu jo kukkatarjonta olevan hiipumaan päin.
***
 Mutta nyt on varmaan pakko lähteä kastelemaan kukkia ja istutuksia, kun sitä vettä ei sitten vieläkään tullut.

Toivottelen kaikille ihanat ja leppoisat lauantai-illat, missä sitten lienettekin.

***
Kiitos Jaana, Titti, Pia, Marika, Sari, Riikka, Kirsi
seurassanne oli mukavaa olla ja siinä raikui kova kälätys ja pälätys, kun naiset kohtaavat, mutta se on niin ihanaa.

Tuija