torstai 12. huhtikuuta 2012

ARVONTA!

Koska kevät etenee vauhdilla ja koska olen iloinen, kun vaaleanpunainen jouluruusuni on hengissä ja tekee valtavan kokoisia nuppuja ilokseni, julistan täten arvonnan alkaneeksi. Tähän postaukseen kommentoimalla, saat yhden arvan, en nyt tällä kertaa anna  mahdollisuutta lisäarpoihin, anonyymit voivat myös osallistua, mutta olisi hyvä mainita nimi.
Arvon kaksi voittajaa ja palkintona on
Eija Klaucken; pienessä puutarhassa ja Rea Peltolan ja Vesa Koivun ; Jokanaisen puutarhakirja. Nämä kirjat ovat minun,mutta luovun niistä, koska muutamme pienempää asuntoon ja en halua näitä myydä alehintaan kirpparilla, ne ovat todella hyväkuntoisia, joten niistä on iloa puutarhureille. Arvonta päättyy 22.4. sanotaan nyt vaikka klo 18.00
Lumikello on totisesti lumikello, pitää kyllä ihan ihmetellä toisen sisukkuutta, kun se on kerran päättänyt työntyä esille, ei sitä pakkaset ja lumet haittta.  Vaaleanpunaisessa jouluruusussani on valtavat kukkapallukat, kiva nähdä minkälaiset kukat tulevat olemaan. Ihan mahtavaa.
Pitkään aikaan en ole löytänyt mitään kirpparilta, mutta tänään onnisti,  löysin tämmöisen ihanan Arabian kukkakulhon, siinä oli pieniä vikoja,mutta ne eivät minua haittaa. Eiks ole söpönen?
***
Ruotsin tyttären tyttärillä, on hauskat marsut, Kulan och Bullan, jos ei olisi koiraa, niin voisin ihan harkita, sen verran hauskoja otuksia olivat. Meillä oli siellä muutakin seurattavaa, kun jänisemo oli synnyttänyt eräänä yönä kolme poikasta, ihan talon lähelle ja emo palasi joka yö syöttämään niitä, netistä sitten luettiin, että jänikset usein synnyttävät poikaset melko lähelle asutusta ja että ei emo niitä hylkää, vaikka siltä näyttäisi ja että niihin ei saa koskea. Ikkunan takaa vaan seurattiin nenät lytyssä perheonnea.
***
Kiitos  edellisen postauksen kommenteistanne, olen vieraillut ahkerasti luonanne, ihania keväisiä juttuja kaikilla.

Onnea arvontaan ja mukavaa viikonloppua toivottelen teille ihan jokaiselle!

Tuija