maanantai 5. marraskuuta 2012

ARVONNAN VOITTAJAT !

Hellou!
En mä mitään ollut unohtanut, en ollut...kunhan vaan kiirettäni täällä syyttelen. Ja ihan oikeasti, olikin. Tuli vieraita Ruotsin maalta ja lauantaina olin mukana ystävieni järjestämässä Naisten viikonlopussa  ja sitten vielä sunnuntaina kävimme unelmoimassa mökillä Mäntyharjulla. Kiirettä on pidellyt juu...Mutta nyt asiaan.
UNAN kirjan voitti;
EIJU

Paljon Onnea Mökistä! Voin kuvitella tunteen, ettei malttaisi odottaa kevättä. Ja miten hienoa, että mökki on sitä mitä toivoitte! Nyt eikun mukavaa kevään odotusta :).

Arvonnassa mukana mielelläni!

Elikkä Eiju pääsee nautiskelemaan kauniista sanoista ja jouluisen yllätyspalkinnon saa....

RIITTAOnnea, onnea ! Nautitaan ensin joulut ja sen jälkee se kevät keikkuen tulevi ;D , kirjoitti Riitta.

Ottaisitteko yhteyttä sähköpostilla (tuija.karlsson@gmail.com)ja ilmoittaisitte osoitteenne, niin saan paketit lähtemään. Kiitos kaikille osallistujille myös ja tietenkin kiitos mukana elämisestä mökkiasiassa. SE on niin ihana asia, että tulen kyllä ( hih..halusitte tai ette) sitä kanssanne jakamaan. Mielessä myllertää jo paljon istutusvaihtoehtoja. Niitä sitten tässä talvella on kiva "makustella".
***
Kävimme tosiaan eilen sunnuntaina vielä uudelleen mökillä, ihan vain kävelemässä ja unelmoimassa keväästä. SE on juuri niin ihana kun muistelinkin ja nyt minulla on itselläni karhunsammalet ja isot kivet ihailtavana. Mieheni sanoikin, että enää puuttuu rannasta joutsenet.

Kun pääsimme Lahteen ,eilinen suttuinen ja tihkusateinen sää muuttui kuin taikaiskusta aurinkoisemmaksi.Väinökin nautti vielä uimisesta ja temmeltämisestä vapaana.
Tässä onkin ensimmäinen kasa puita jo odottamassa ahkeraa hakkaajaa.


Kuvien lataaminen näyttääkin tänään olevan todella hidasta joten tämä tällä kertaa, olisi ollut kyllä vielä vähän näytettävää, Wanilla Rosen kirpparihankintoja sun muuta, mutta palaillaan niihin sitten loppuviikosta.
***
Toivottelen teille kaikille mukavaa viikon alkua, pimeydestä huolimatta, yritetään pitää mieli positiivisena. Joka alkusyksy ajattele, että ei tämä niin kauheata ole, mutta ON SE, kun se on ihan pimeimmillään.

Toivoo Tuija