tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kukkia mökille , part 1

Jihaaa, täällä ollaa niiiiiiin iloisia, että voihan kanankakkakikkareet!
Näyttäs siltä, että kevät on vihdoin alkamassa toden teolla ja ainakin, jos Plantagenin kukkatarjontaan on uskomista, niin totta se on!!!
hmmmhmmmm...suloinen
sanat eivät riitä...ihanaa vaaleaa lilaa....
ja valkoista....
täällä tehdään torstaina mökkikuormaa peräkärryyn, pongasin "maalaisromanttisen lipaston" Tori.fi eilen ja sitä sitten hakemaan miehen kanssa, ihana on ja hintakin vain 80 euroa.  Se tulee makkariin, huomenna menen Ikeaan, jospa muutamat matot sieltä ostaisin sekä sängynpeiton.
 voi hyvät hyssykät, että olen odottanut tätä, että vihdoinkin voi ostaa uusia pelargonioita ja muita kukkia, alkaa laittamaan niitä ruukkuihin ja vaikka olisikin vielä kylmää, niin siirrän ne mökillä eteiseen, jossa ei pakkanen puraise. Kauheesti on kaikkea ideaa nyt pää täysi...perjantaina menen vielä kertaalleen Plantageniin ja haen oliivipuun, ja lisää orvokkeja...hm..hm...trallallalaaa...
***
Kiitos ihanaiset mukavista kommenteistanne edellisiin postauksiin, mie oon vähän dingdong, mutta ei kait se haittaa.

Toivoopi Tuija


pst..vielä kun sulaisi nuo lumet kukkapenkkien päältä, niin pääsisi vihdoinkin katsomaan mitä sieltä tulee. Mutta Tuija täti kyllä auttaa niiden lumien kanssa.....sen kun kerkiän niin lapion niitä pois ...mutta en suinkaan naapurin puolelle.