keskiviikko 4. tammikuuta 2012

No niih..olishan tää nyt pitänyt arvata!

Niin, eilen ilmestyi Korpikankaan siemenluettelo...!Sitä sitten siinä selailin ja ajattelin,että taidanpas tänä keväänä tilatakin sieltä jotain, kylvää niin maan penteleesti kesäkukan siemeniä, että kukkaloisto on huikea. Silmiin osui KEIJUNMEKKO, minun yksi suurimmista suosikeistani, noh, senhän te nyt kaikki tiedätte, mutta lukekaapas tuosta tekstistä...että kaiveli sisuksia....VILJELLÄÄN USEIN YKSI VUOTISENA, MUTTA VOI SÄILYTTÄÄ RUUKUSSA TALVEN YLI VIILEÄSSÄ!!!! Ja arvatkaapa kuinka monta kertaa olen tätä miettinyt ja viime syksynä mun piti HUOM..PITI, jättää yksi keijunmekko varastoon, mutta ei vaan jäänyt, ei...nyt äkkiä Leenalle kertomaan...!! Nyt sitten ensi syksynä minä vannon ja vakuutan, että laitan testaukseen tämän asian.
Tänään olin varastossa tovin kukkia huoltamassa ja etsimässä, josnytihanvahigossa olisi keijunmekko livahtanut varastoon...:D ei ollut, mutta kukkaterapiaa sain, koska NÄMÄ kelit ovat ihan syvältä. Eilen satoi lunta ja tänään rätkii vettä! Ja todellakin aion tehdä tilauksen Korpikankaalle. ISON tilauksen. Varastosta tosin löytyi vielä kolme valkoista hyasinttia ja mun amaryllis vasta työntää kukkanuppuaan ruukusta..suutarin lapsella jne...Muuten, aiotko sinä lukijani, tilata siemeninä kesän kukkasia?
Kiitos kovasti edellisen postuksen kommentoijille, on mukavaa kun vieraita käy, ettei ihan itsekseen tarvitse täällä höpistä. En malta olla fiilistelemättä, sorry..
Olen niiiiiin iloinen, että tämä on vasta edessä! Nuuh...nuuuh..<3

Toivottelee kukkaterpiaan luottava Tuija!

pst..jännä juttu taas tuo eka kuva ei suurene..pöh..pitää ottaa suurennuslasi käyttöön..