keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Salaisia hankintoja...:)

Oikeastaan jo viime syksynä hommasin itselleni pienen lahjan, sain sen vasta viikko sitten haettua ja nyt ihmettelen, että mihin sen laittaisin. Parikin paikkaa on, mutta pitää antaa sen sulautua maastoon hetken.
Tämä on sarjassamme miehet eivät ymmärrä hankintoja...
en saa näitä ihania leinikkejä pois mielestäni, joten otin ja tilasin niitä reilusti lisää, tänään reissuillani tuli vastaan ensimmäinen laventeli, tosin ilman kukkia, mutta tuoksu on aivan huumaava. Pelargoniat olivat edullisia 2,90 eur/kpl, ostin kun halvalla sai. 
***
Joka päiväiset kukkapenkin tuijottaiset ovat alkaneet, kierros aamulla ja illalla..vielä ei ole mitään järisyttävää noussut penkistä, mutta sen verran olen lähituntumasta tutkinut, että elonmerkkejä on. Ihan vähän rapsuttelin jo lehtiä penkin päältä pois, mutta ehkä kuitenkin kannattaa vielä malttaa mieli. Mies kävi tänään ostamassa mökille istutuslaatikkoja, älkää kysykö minkälaisia, osti ja luotan, että ovat ok. Täytyy lomalla mallata niiden paikkaa. Peräkärry on mukana, joten multaa ja tarvikkeita voi hakea pitkin viikkoa.
***
Pertunmaalla muuten on antiikkia ja vahaa rompetta myymälä..täytyy varmaan pistätyä siellä ensi viikolla. Livahtaa...siis...:) salaisille retkille.
Verenpisaroita tilasin myös lisää, nämä jättiverenpisarat on niin mun mieleen. Olisi tietty kiva jos ilmat lämpiäisivät, että Saharasta tulisi lämpöä tänne, mutta se kait on jo liikaa vaadittu, pitää nauttia nyt tästä, että lumet ovat sulaneet. Tuo kuva on muuten netistä, en muista mistä, mutta ei ole minun ottamani.
***
Yritän tässä ennen lomaa keretä käymään vierailulla teidän luonanne, tiedän että siellä pörisee valtoimenaan sankka joukku puutarhahörhelöitä. Ihana kehräys kuuluu melkein tänne saakka. Kiitos edellisen postauksen kommenteistanne ja muistakaa testata minkälainen puutarhatonttu sisällänne piileekään, tästä pääset Viherpihan linkkiin.

 Terveisin Tuija