keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Pakko tulla heti kertomaan..

Tänään sitten kävin ostamassa sen uuden ihanuuden, voi sentään, että ihan jännittää, pärjääkö se meillä ja osaanko hoitaa sitä niin kuin tulee hoitaa.
Vuorijumaltenkukka, niin ihana, että heti pisti silmään Muhevaisen puutarhamyymälässä ja lukiessani Sailan blogista tästä, ajattelin, että hei miekin haluun tuota kokeilla, Sailla näytti olevan aniliinipunainen, tämä on valkoinen, tai on niitä kolme, kuka sitä nyt yhtä...
Se näyttää tässä niin vaatimattomalta, mutta jotain siinä oli sellaista, mikä minuun iski.
Eiks olenkin sievä...tietenkin muuten voisin hommata vielä niitä aniliininpunaisia myös...
***
Mulla on joku herkkä kausi meneillään, kukat taitaa suunitelmistani huolimatta olla vaalenpunaisia, ainakin ne jotka tänään ostin, olivat kaikki.
***
Valkoiset rhodotkin ovat aluksi vaaleanpunaisia, kunnes muuttuvat valkoisiksi.
***
Mukavaa viikon jatkoa, vähän kylmältähän tuo ilma ainakin tänään tuntui, toivottavasti ei tule enää kamalan kylmiä öitä. Se tietää hallaharsojen kanssa juoksentelua yömyöhään.
***
Huomasin, että muutama uusi lukijakin on tullut mukaan, tervetuloa ja toivottavasti viihdytte. Kiitos naiset ihanista kommenteistanne, edelliseen postaukseen. Pepille terveisiä, että laittelen tästä lähtien muitakin kuvia kun kollaaseja, katos kun mie vähän innostuin niitä värkkäämään, kun opin viimeinkin. :)

 Tuoksuvin kevät terveisin,
Tuija