lauantai 4. helmikuuta 2012

Verenpisarat ja "feikki"helmililjat

Tervehdys täältä pakkasen keskeltä!

Hui sentään. kun on ollut kylmää ja kamala autoilukeli eilen, onneksi minun työmatkani ei kulkenut Lahden moottoritietä pitkin eilen ja pääsin melkein normaaliajassa kotiin. Kyllä hirvitti antaa pojalle auto käyttöön, mutta kun hänen oli pakko mennä töihin,niin kauheet paasaukset vaan kehiin.Muista sitten ajaa hiljaa ja muista sitten jarruttaa vaihteilla ja muista sitten pitää riittävä turvaväli ja plaaplaaplaa..pitäisi laittaa itseasiassa nuo kaikki jankutuksen nauhalle ja painaa vaan käyntiin.Heh..
****
MUTTA minäpä tyttö se jo ensimmäiset tilaukset tein..verenpisaroista, voi että ne on kauniita.
Muutenkin keväthuuma on vallanut mielen ihan totaalisesti, kaikki vanhat lehdet on kaivettu esille ja parhaimmat palat saavat olla vaihtelevana näyttelynä keittiön pöydällä.
Tässä kuvassa vasemmalla on jo vanhasta lehdestä leikattu sivu, jossa on aivan ihana wanhoista ikkunoista tehty kasvihuone, tuo on minun suuri unelmani.
Tässä kuvassa on ainostaan yksi elävä helmililja, ja se on tuossa keskikuvassa oleva sininen taka-alalla, muut ovat Sisustajantaivaasta viime keväänä ostettuja ikihelmililjoja, mutta ovat kyllä niin aidon näköisiä, ettei heti tekokukiksi uskoisi.Kaksi valkoista ja enää yksi sininen, koska Väinö kerkesi yhden sinisen jo syömään..nytkin ne pitää laittaa sen verran korkealle, ettei herra iske hampaitaan niihin.
***
Tänään oli taas mattojen ulkoilupäivä :) naapureiden iloksi. Nyt pitsan tekoon ja illalla saunaan, huomenna avantoon ja jännittämään kumpi herroista valitaan Suomen uudeksi presidentiksi.
***
Mukavaa viikonloppua teille kaikille.

Toivoo Tuija