lauantai 18. syyskuuta 2010

Rhodot kukkii....

Tänä aamuna ihmettelin, että mitä valkoista noissa mun rhodoissa oikein on...onko lintu käynyt kakkimassa tai jotain muuta roskaa, mutta arvatkaa mitä....se on kukka....jo on maailman kirjat sekaisin, rhodot kukkii syksyllä..katsokaa vaikka itse.


Eikös olekin ihmeellistä.
Muutenkin tänään on ollut niin sateista, että ei ole voinut tehdä sipuleiden istushommia juurikaan, joten sitten kuvasin vähän ruskaa, joka jo pikku hiljaa alkaa näkymään meidänkin pihassa.

Koivuangervot.

Pilvikirsikka.

Villiviini kiemurtelee vuorimännyissä.

Ja enkelipasuunaa, joka on heittele jätettynäkin alkanut kukkimaan ja siinä on paljon nuppuja, noita hauskoja pitkulaisia. Ja tuoksu on ihana.

On tämä erikoinen syksy, kohta on jo lokakuu ( no kohta niin) ja kertaakaan ei ole ollut vielä hallaöitä, daaliat kukoistavat kuin viimeistä päivää. Niistä riittää maljakkoonkin taitettavaksi. Vaikka näitä kesällä haukuinkin, niin ovathan nuo oikeastaan aika ihania.
Ja Väinö, joka jaksaa esiintyä mannekiinina, tässä ilmeen nimi voisi olla, että mitä? teinkö jotain tuhmaa, ei kait...nappasin vaan sukan, enkä anna sitä ennen kuin saan herkkupalan...
Tänään olin aamulla jo aikaisin Zumba-tunnilla, ja nyt tuntuu, että joka ainut lihas jaloissa huutaa armoa.
Mutta sielu ja mieli voi hyvin. Mitä sitä muuta voi toivoa.
Ihanaa lauantai-iltaa teille ystäväiseni, laitetaan kynttilät palamaan ja kääriydytään pehmoisen sohvan syvyyksiin, antaa sataa.
Tuija