lauantai 23. maaliskuuta 2013

Tänään tuli kevät!

Tänään oli enimmäinen keväisen oloinen päivä, ei ollut jäätävän kylmää ja pienestä flunssan poikasesta huolimatta tupsautin matot ja vuodevaatteet ulos, siivouspäivä siis. Mutta se mikä mulle kevään toi oli
orvokit, on täällä taas! Sari, Sarin puutarhoilta vinkkasi, että tutulla taimimyyjällä Nurmijärvellä olisi jo orvokkeja tarjolla, eipä tarvinnut kahta kertaa Tuijaa käskeä ajaa hurauttamaan sinne. Voi tokkiinsa toisia, pieniä ovat, mutta niin suloisia, hei kuulkaa tästä se lähtee...kevät mikä ihana sana.
Tästä kaikesta innostuneena siivosin myös terassia edestä ja takaa, havut saivat kyytiä ja jouluvalot samoin. Hetken jo mietin, että pitäisiköhän lumia alkaa viskelemään ja möyhimään, mutta jätin sen tällä kertaa, naapurit pitävät hulluna jo muutenkin. Hih.hih..ei haitta.
etupuolelle oksiin ripustelin ketaisia perhosia ja munia, odottamaan, jospa huomenna muutama trulli meillekin lennähtäisi, ettei tarvitse kaikkia herkkuja itse syödä.
Tiimari on kyllä ihme kauppa, siellä on kaikkea kivaa, pienellä rahalla.
Sisällä luotan vaaleaan ja roosaan. Sisällä vähän pääsi siivousinto lopahtamaan, kun aloin varastosta kaivella kaikkia ihania pääsiäskoristeita ja kyllähän kädet jo hapuilivat muitakin kesäisiä koristeita..
Ai jestas sentään....
 ****
Makoisaa viikonloppua ja aurinkoista palmusunnuntaita kaikille. Trullit lennelkööt ja tuokoot meille pääsiäisen.

Toivottelee Tuija