torstai 18. huhtikuuta 2013

Hellurei kaikille !

Siivoilin kuviani koneelta, koska silloin kun niitä lataa, ei tule käytyä välttämättä läpi, kun on mukamas olevinaan kiire..selityksen makua, tiedän. Mutta nyt olen käynyt melkein kaikki kansiot läpi ja tuli ajatus, että on joitain kukkia, mitkä ovat vaan niin ihania, että niitä haluaa aina uudelleen ja uudelleen kasvattaa.
yksi sellainen on tämä.Moseksen palavapensas. Tosi hidaskasvuinen, mutta aivan uskomattoman ihana ja kestävä. Harmi, että se jäi sinne vanhaan kotiin. Tämän kokoiseksi kasvattaminen vei kymmenisen vuotta, joten ihan hetkessä ei näin komeaa puskaa kasvateta.
Juhannusruusu on toinen mistä olisi pitänyt muistaa ottaa alkuja, mutta siinä kiireessä unohtui. Toivottavasti saan äidiltä tätä samaa lajia vielä muutaman pistokkaan, vaikka mökille ja miksi ei kotiinkin. Tämä ei ole minulle mikään tavallinen juhannusruusu vaan kotipaikalta omin pikku kätösin kaivettu taimi.
puhumattakaan nyt pioneista.
kukkarunsautta odottelee myös Väinö ja toivottelee kaikille mukavaa torstai päivää. Ehkäpä jo loppu viikosta minäkin voin esitellä kukkapenkkiä, josta oikesti jotain alkaa puskemaan läpi, jotain vaalean vihreää sieltä pilkottaa.!


Torstai terkuin Tuija