tiistai 14. elokuuta 2012

Yllätysarvontaa!

Hellou ystävät!
Uusia kukkahankintoja kukkapenkkiin...vaikka melkein vannoin ja vakuutin, että ruusuja ei tule penkkiin, niin..heh..tulipas juu..nimi unohtui, mutta ostin kaksi ihanaa vaaleanpunaista ruusua tutulta kukkamyyjältä Nurmijärveltä ja saan häneltä nimet, kun seuraavan kerran näämme. Tilasin häneltä myös valkoisia salkoruusuntaimia istutettavaksi, kukkivat sitten ensi kesänä. Echinacea "Avalance" valkoinen sekä Magnus vaaleanpunainen.
Lankaköynnös ja hopealanka ovat mahtava yhdistelmä näin loppukesästä.
Kirpparikierroksen antia..ihana, wanha, ruosteinen vaaka.
***
Ja sitten YLLÄTYSARVONTAAN!
***
Arvonnan säännöt ovat samat kuin aikasemminkin, eli yksi arpa kommentista, kaksi arpaa kun olet lukijani tai kirjaudut lukijaksi, kolme arpaa, kun linkität. Kerro kommentin yhteydessä kuinka monella arvalla olet mukana. Arvonta alkaa, n.y.t. nyt...ja kestää elokuun loppuun eli 31.8.klo 12.00. ja palkintoja tulee olemaan kaksi. Toisen arvon minä, ja se on vielä arvoitus itsellenikin, mutta toinen palkinto on Natura Gardenin tuotepaketti
Natura Gardenin saavisuoja, Natura Gardenin puutarhakassi sekä Natura Gardenin varjostuskangas.Heidän tuotteisiinsa voit tutustua lähemmin Natura Gardenin sivuilla,jonne pääset tästä , heillä on meneillään myös mielenkiintoinen suunnittelukilpailu, johon kannattaa myös tutustua ja alkaa ideoimaan. Kaikille onnenpotku arvontaan!
***

Ihanan tunnelmallista loppuviikkoa teille kaikille!

Toivottelee Tuija