tiistai 11. tammikuuta 2011

Kesä talven keskelle, osa 2

Viime kesästä, nyt jälkeen päin kuvia katsellessa, jäin mieleen loppukesän ihana lämpö.
Mittari hipoi yli kolmenkymmenen lukemia harva se päivä, nyt kun miettii, niin ne tuntuvat oikein mukavilta lukemilta. Itse innostuin tekemään asetelmia kaikenlaisista tavaroista, joita olen haalinut matkan varrella.

Vanhoja perunakappoja, ikkunanpokia etc...
Mikähän tämäkin nyt oli? Nimet unohtuvat talven aikana. Mutta sen vannon, että tätä köynnöstä tulee tänäkin kesänä. SE oli niin rehevä ja kukat olivat tosi ihanat. Nämä olivat valkoiset, voisihan niitä nyt laittaa muunkin värisiä ympäri pihaa, pitkin puita kasvamaan.Kuka muistaa nimen?
Rottinkituoli hajuherneiden vieressä oli kieltämättä mukava paikka.

Terijoen salavat olivat oikein komeita loppukesästä. Siellä puskassa pilkistää grilli, joka ostettiin muuttavilta naapureilta, nyt olisi kesällä tarkoitus se laittaa paikoilleen,  jospa siihen saisi savustusosan myös.
Keijunmekkoa ei voi myöskään unohtaa. Sekin oli yksi suosikkejani viime kesänä, loistava, pitkäaikainen kukinta. Aivan varmasti myös tämän kesän suosikki.
Ja verenpisarat,jotka nauttivat olla JUURI tässä paikassa, syksyllä oli surullista heittää menemään, mutta kaikkea en minäkään voi varastoida. Varma valinta myös täksi kesäksi.
Ja tietenkin ihanat pelargoniat, joita ilman en ikinä voisi omaa kesääni kuvitella. He ovat nyt varastossa, nauttimassa lepokaudesta ja jo pikkuhiljaa heräilemässä uuteen kevääseen.
Alaterassini sai  uudet kalusteet Wanillasta. Nappiostos.! Voi miten kaipaankaan istumaan tuonne, siellä muuten tuoksuu keväällä ihanasti tuoksukuusama sekä unkarinsyreeni.

Ja arvatkaa mitä nyt tapahtui...voi hitsin hitsi...nyt loppui tallennustila kuville.Kauheeta mitä mä nyt teen?
Nyt loppu kesän muistelut ja alkoi vimmattu miettiminen...;=)

A P U A !!!!!  H E L P!!!! S.O.S !!!!

;=)

Toivoo epätoivoinen koneenkäyttäjä Tuija

Mietin tässä,että onkohan nää mun kuvat jotenki liian isoja, kun ei mahtunut enempää? Osaako joku antaa hyvän vinkin, miten tästä eteenpäin, onko jollain muulla käynyt näin?