keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Adventtikynttilöiden metsästys!

Tervehdys ystävät!

Hyvänen aika sentään, kun meinasi ihan ongelman heittää, kun adventtikynttiöitä aloin etsiskelemään.
Kiersin kauppaa, jos toistakin, ja ei löytyinyt mieleisiä, oli liian lyhyitä, liian paksuja, liian kalliita.
Sitten hokasin...I K E A A N....en ole käynytkään Ikeassa miesmuistiin ja eikun autoon ja menoksi. Täytyy sanoa, että on se tässä mielessä ihme kauppa, kynttilät löytyi, niin ja vähän muutakin, mutta todellakin edullisesti.
Kynttilöiden hinnat olivat 1,95 eurosta - 2,95 euroon! Kohtuullista, eikö? 50 kpl kruunukynttilöitä maksoi 9,95 euroa ja suloiset joulunpunaiset huovat 3,95 kpl. Ikean Tindra tuoksukynttilät (vanilja) ovat aivan ihanan tuoksuiset ei lainkaan sellaiset tunkkaiset ja päänsärkyä aiheuttavat. Niitä ostin 2 kpl 2,50 euron kappale hintaan. Vähänkö olin tyytyväinen itseeni. Siinä ne adventtikynttilät nyt sitten on, pelkistettynä vielä, alkavat niin sanotusti muotoutua meikäläisen päässä.
Olen monta kertaa miettinyt, että Ruotsista kaipaisin vielä Åhlensin myymälää tänne Suomeen, sitten olisi kaikki hyvin.
Nyt on myös pelargonia mukit laitettu komeron nurkkaan ja jouluisen punaiset Iittalan mukit sekä Minna Immosen ihanat joulumukit on kaivettu esille. Ihan kun olisi kahvikin maistunut aamulla vähän paremmalta näissä. Nam..
Tässähän alkaa ihan jouluhulluus hiipiä pikkuhiljaa meikäläiseen...vielä kun raaskisi ostaa kunnollisen kotimaisen jouluruusun, ovat ihan sikamaisen kalliita 28,95 euroa meidän kukkakaupassa, Plantagenista löysin yhden, taisin siitä kirjoittaakin, ei ollut kuin 9,95 euroa, mutta ei se sitten miltään näyttänytkään.
***
Aivan ihania askarteluja ja jouluisia asetelmia on jo monen blogiystävän kotona, joita olen käynyt kuvien välityksellä ihailemassa, mutta onhan se jo aikakin, koska enää on jouluun kuukausi. Nyt hipsin vielä ihailemaan kynttilöitäni. :D ja virittelemään valoja sisälle.
***

Tunnelmallisin terveisin Tuija
Niin ja tervetuloa uudet lukijat, on teitä huima määrä jo.Kiitos ihan kaikille