perjantai 1. huhtikuuta 2011

Aprillia, syö silliä juo kuravettä päälle!

Huhtikuussa koittaa kevät, näin luki minun kalenterikirjassani, eikä se ole aprillipila.
 Näin sen myös sitten täytyy olla.
*****
 Kiusaan teitä nyt jatkuvilla päivityksillä, mutta kun olen niin innoissani uudesta hankinnastani, niin pitäähän se esitellä.
Tähtimagnolia!
Käväisin työasioissa eilen Järvenpäässä ja en koskaan, en ikinä voisi kuvitellakaan, ettenkö kävisi Järvenpään kukkatalossa kurkkimassa ihanuuksia. SIELLÄ oli vaikka mitä ihanaa, kevät juttuja laittelivat kovaa vauhtia, oli ihania patsaita, ruukkuja ja muita koristejuttuja puutarhaan sekä pääsiäskoristeita kaikenlaisia.
Sitten silmäni osuivat
TÄHÄN
olin myyty, ja myyjätärkin oli vielä erittäin ammittitaitoinen, rupattelimme  pitkät tovit tämän kestävyydestä ja muutenkin hän antoi paljon hyviä selviytymisohjeita, hänellä itsellään on sama magnolia jo kolmatta talvea, joten uskon sen  myös minulla onnistuvan ( tai ainakin toivon niin) paikka on valmiiksi katsottuna ja minusta se on hyvä paikka, aamuaurinkoa ja erittäin hyvä multapohja jo valmiina. Tietenkin sitten ensi talveksi täytyy suojata hyvin. Järvenpään kukkatalo on mukana Puutarhamessuilla ensi viikonloppuna.
*****
Olen pikkuhiljaa kerännyt dahlian juurakoita myös lisää ja kukkatalosta ostin pari uutta, kohta on penkkitarpeet ja kiitos Saila hyvästä neuvosta, että laittaisin dahliapenkkiin myös muita alkukesästä kukkivia kasveja.Olisikohan teillä kellään hyviä ehdotuksia , mikä sopisi hyvin dahlioiden kanssa?
*****
Tällä viikolla on ollut ihania ilmoja, ensimmäiset lakanapyykit olen kuivatellut ulkona, voi sitä ihanaa tuoksua. Eilen pitkästä aikaa olin niin reipas, että matot huiskista vaan, pihalle ja siivosin ihan kunnolla, olkkarin ja keittiön sekä wc:t., poikien huoneisiin en koskenut...siihen tarvitaan järeämmät aseet, niin kuin nyt puskutraktori suurimpien rojujen siirtelyyn. HUH..saavat itse hoitaa esisiivouksen!!
*****
Etupihalla on vielä paljon lunta, mutta sisääntulo pitää siistiä nyt viikonloppuna, ottaa pois jouluksi ostamani kranssi, joka on säilynyt todella hyvin tähän asti. Nyt laitetaan jo keväisempiä juttuja peliin.
Ihanan pirteät narsissit toivottavat tervetulleeksi meille.
♥♥♥♥
Tuija- Touhukas, toivottelee kaikille, oikein mukavaa viikonloppua ja kiitos   kun jaksatte meikäläisen höpinöitä lueskella. Nyt kevään koittaessa, puutarhahulluus alkaa vaivata toden teolla.

Tuija