perjantai 19. elokuuta 2011

Aurinkoista viikonloppua!

Minulla oli tänään lomapäivä ja olin ajatellut aamusta alkaa pihalla puuhastelemaan, se ei kuitenkaan onnistunut ensinkään, sen verran sumuista ja kosteaa oli aamusta. Eipäs siinä sitten auttanut muu kuin sisähommia eli siivousta. Olikin pitkästä aikaa ihan mukava laitella sisällä ja suunnitella uusia juttuja.

 Ulkona kukkii tällä hetkellä
Tuo nukenkaulus meinasi kesällä kupsahtaa, mutta en antanut periksi ja siirsin sen uuten paikkaan,tuossa se sitten virkosi ja nyt kukkii runsaasti. Muutamat ruusut pitivät taukoa kukinnasta, mutta nyt tuntuu nuppuja olevan, harmi vain , että kun vettä on losottanut paljon, meinaavat homehtua alkuunsa.
Dahliat avautuvat yksi kerrallaan, keltainen dahlia on jo sopeutunut joukkoon ja minä siihen.Eihän se hassumalta näytäkään.
Huomenna lauantaina menemme Turkkuseen tyttären luokse, matkalla piipahdan Adalmiinan Helmessä ja tulomatkalla Halikossa ystävän luona. Katsotaan mitä kuvatuksia saan otettua, oliskos niistä teille myös esiteläviksi. Tosi mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille teille.

Toivottelee Tuija