torstai 11. elokuuta 2011

Väri ilottelua

Heppatirallaa ystävät! NYT on kuulkaa niin, että väriä pitää olla elämässä. Kiertelin puutarhaa ja tein teille kukkakollaaseja väreittäin. Aloitetaan lemppareista!
Vaaleanpunaista ja pinkkiä, nami, nami.
Valkoista peliin, ihanat valkoiset orvokit ovat olleet yllärivahvoja, ihan kelvollisen näköisenä vieläkin.
JA SITTEN DADAAAA........
Ja minä kun luulin, että mulla ei ole keltaista pihapiirissä..hah..nyt on ja komeat dahliat onkin ( vaikka järkytyksellä ei ollutkaan rajoja) yli 23 cm kukkien halkaisia ja näyttää laajentuvan vieläkin, hämärsti muistelen, että tästä olisi pitänyt tulla valkoinen dahlia,jossa oli semmoiset tummemmat raidat. Ajattelin käydä ensi viikolla Plantagenissa ja kertoa tästä, voihan olla, että joku muukin on saanut erivärisiä kuin oli aikonut ostaa. Mutta nyt olen jo tottunut tähän ja voin vain ihailla kukan kirkasta keltaisuutta ja komeaa kokoa.
Wanha pyöräni on saanut keijunmekko peiton ylleen. Aika ihana.
Muistatteko muuten nämä. Huoh...ikävä pioneita. No ensi vuonna sitten.
Kesäisiä ilmoja on luvattu vielä ensi viikoksi, taidan pitää muutaman lomapäivän ja istutella ensi kevättä ja kesää varten kukkapenkkiin uusia kukkasia, ei ostettuja vaan toisesta paikasta siirrettyjä.
Vesisateet ja viileämmät säät ovat ränsistyttäneet kesäkukat, voisipa hommata muutaman krysanteemin.
****
Muuten, olen miettinyt, että mitäköhän näille varjoliljan paksuille siemenkodille pitäisi tehdä? Tietääkö joku, voisiko näistä kasvattaa uusia??? Miten se tapahtuu?

Mukavaa viikonloppua  teille ihan jokaiselle, toivotaan kelvollisia kelejä ulkoiluun ja puutarhan hoitoon.

Toivoopi Tuija