maanantai 10. kesäkuuta 2013

Uusi leikkikalu....

Siis uusi kuvankäsittelyohjelma, vihdoinkin..:) nyt joudutte valitettavasti kärsimään meikäläisen innostuksesta...kuvia väännetään ja käännetään ja myllätään ja kehystetään..hih..hauskaa.
  
keijunmekko pääsi koekaniiniksi ja toisaalta on sillä muutenkin vähän erilainen kesä, kuin aiemmin..nyt roikutaan eikä kiivetä..
  hip, hei tää on kivaa.....mutta olen tehnyt järkeviäkin hommia tänää, niin kuin esimerkiksi käsitellyt reen, puusuojaöljyllä, huh..olipa aika täpäkkää ainetta, mutta jospas siitä olisi apua reen ikääntymisen estämiseksi, aika moisen määrän ainettahan tuo imaisi. Täytyy käsitellä varman vielä uudelleen.
pitihän se lastata vanhoilla työkaluilla.
ensimmäiset ihanat verenpisarat ovat alkaneet kukkia, nää mun pönkkähameet - siis.
sekä valkoiset akileijat.
ja ihan kohta varjoliljat avaavat myös nuppunsa. 

tämän kuva ottaessani, näin sieluni silmin siinä sydänkehyksen, nyt se on täydellinen. Vitsit sentään kun olen innoissani.
pakollinen lemmikkikuva, nämä on noukittu Väinön ulkoilutusreissulla ojasta. Väinöllä muuten on hotspotti, eli sellainen tulehdus iholla, poskipäissä ja kaulalla lähinnä, tulee uimisesta, kun omistaja on huolimaton, ja ei saa kuivattua kaulaa tarpeeksi hyvin. Harmittaa Väinön puolesta, koska nyt on uintikielto ja perjantaina lääkäriin, antibiottia varmaan.
 ***
Tämmöisiä tänään, nyt itseasiassa taidan alkaa sadetanssin, näyttää melko lupaavalta taivaan rannassa, joten pieni apu voisi olla paikallaan, täällä ei ole satanut oikeastaan ensinkään ja voin sanoa, että mulla on kädet kyynärpäitä myöden ristissä, kun ei ole niin kauheasti kasteltavaa.
***
Perjantaina lähdetään mökille, mennyt viikonloppu oltiinkin kotona, saas nähdä onko jo salaatti syönti kunnossa.
Innostunein terkuin  Tuija