lauantai 2. helmikuuta 2013

Iloista kerrottavaa!

Heisulivei kaikki ihanat siellä koneidenne takana.!

En tiedä mistä olisin kaikkein iloisin, siitäkö että sain niskapeppuotteella veivattua mainokset huitsin nevadaan, vaihtamalla selaimeksi mozilla firefoxin, siihen loppui kaikki tyhmät mainokset, jotka meinasivat saada minusta yliotteen. Täällä kieltä näyttelen niille tällä kertaa. 1-0 voitto mulle. Saa nähdä vieläkö pitää ottaa matsia.Toivotaan, että ei.
***
Vai olisinko iloinen siitä, että Väinön suosiollisella avustuksella saimme lumesta kaivettua ihania mustikanvarpuja vaasiin.
Vai siitä, että perhoset ovat vallanneet lehtikuusenoksat 
Siitäkin voisi iloita, että tänään luki tekstiteeveessä, että talven selkä on taittunut, kahden viikon päästä on jo päivä taas tuntia pidempi. Ja sekin on suuri ilonaihe, että maanantaina pääsen töihin ja selkä on jo paaaaaaaljon parempi. 
Huomasin tuossa, että lukijoita on tällä hetkellä 301 aika kunnioitettava määrä, kerrassaan. Sehän on ihan selvästi arvonnan paikka, olkaahan kuulolla, ensi viikolla täräytetään arvonta kehiin, kyllä se on sen arvoista. Lukijamäärän ja tulevan kevään kunniaksi.
Vaikka ajattelin, että tänä vuonna en kasvata mitään kukkia, niin pyörrän puheeni, verenpisaroita laitan ainakin. On ne niin ihania. 

Mukavaa lauantai illan jatkoa kaikille ja ensi viikkoon !

Tuija

j.k. korjattakoon virheellinen käsitys, tai meikäläisen huono ilmaisutaito...siis tarkoitin, että en kasvattaisi niitä siemenistä tai pienistä taimista...enhän mä voi elää ilman kukkia...ja olkoon tilanpuute mikä tahansa, aion jotain kasvattaa ihan ite...:) ihanaa kun ootte ihan äimänkäkösenä siellä olleet.