perjantai 17. kesäkuuta 2011

Viikonloppuja ystävät

Loistavaa viikonloppua kaikille,näiden kuvien myötä. Kyllä tuo Sarah Bernad on sitten niin ihana pioni, tuoksuva ja kaunis.
Pionit senkun kukkii, nyt nautitaan näistä ja toivon mukaan sitten muutaman viikon päästä jonkun muun vähän pohjoisempana asustelevan pioneista, eikö vaan?
Voitte arvata, että aina ohikulkumatkalla meikäläinen käy nuuhkimassa  näitä. Voi, että ne tuoksuu hyvältä, sen kun voisi tallentaa myös tähän kuvaan.
Huomasin muuten,että kameran asetukset eivät olleet aamulla ihan kohillaan, kun näitä kuvia napsin, taisi olla sisätila asetukset, nooh.. hih.hih..sitten täytyy ottaa lisää kuvia.(Näyttävät minusta vähän sinertäviltä nuo kuvat)
***
Eilen illalla mies ajoi nurmikon ja nyt näyttää jo paljon paremmalta, voikukkapelto on hävinnyt. Rupeaa näyttämään puutarhalta...eikä pellolta, sateet ovat tuoneet helpotusta nurmikolle sekä muille kasveille.
***
Minullakin yrttimaa kutistui sitten ajan ja innostuksen puutteen vuoksi...
basilika, roosmariini ja sitruunamelissa tässä ja pari yrittiä vielä tulee ja kyltit myös, että muutkin erottaa ne toisistaan.
***
On minulla muitakin kukkia, mutta jotenkin kaikki näyttää noiden pionien varjossa niin vaatimattomilta, joten varmaan sitten myöhemmin niitä teille esittelen.  Köynnösruusut ainakin näyttävät upeilta ja dahliat ovat tosi tepakan näköisiä, joten niillä jatketaan sitten. Alla muutama tälle hetkellä puutarhassa kukkiva.
***

Ilmankos nuo orvokit ihan villiintyivät kasvamaan.
Tykkään,kurjenpolvista, varsinkin tuo tuoksukurjenpolvi tuossa edellisessä kuvassa on suosikkini. Nämä ovat kestäviä ja monikäyttöisiä kasveja.
***
 Minulla alkoi viikon mittainen loma, jonka aloitan huomenna mukavalla reissulla kirpparille vähän kauemmaksi ja ehkäpä vielä Adalmiinan Helmeen poikkeamisella.
Sydämmellinen kiitos mukavista kommenteistanne, olette ihania.

Toivottelee Tuija