keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Aurinko armas....

On se vaan jännä miten tuo aurinko saa ihmisen iloiseksi.

Tänään kerkesimme Väinön kanssa nauttimaan ihanasta säästä ja kauniista talvisesta maisemasta, minä en välitä vaikka on kylmä, se on pukeutumiskysymys ja Väinöhän rakastaa lunta. Tuossa metsikössä kuljemme oikeastaan aina, paitsi ei ihan keskikesällä (koska inhoan punkkeja), joten tunnen sen kuin omat taskuni. On hauskaa kävellä ja muistella, että tuossa muuten on keväällä tosi paljon kieloja ja tuolla polun reunassa kasvaa näsiä, jonka kukkia ihailin viime keväänä. Tässä on tuomia ja tuossa ojan reunassa kasvaa rentukkaa ja lemmikkiä. 
Ja siitä muistuikin mieleeni, että käväisempä varastossa riippaorvokkejani katsomassa ja kas...
jos talvisessa kuvassa oli paljon sinistä, niin tässä on vihreää. Ja jippii, riippaorvokit ovat ainakin vielä hengissä, pelargoniat ojentelevat jo honteloita varsiaan ja oliivipuutkin näyttävät jälleen kerran selvinneen. Hienoa! Kohta alkaa varastosta kuulumaan kohina kun auringon säteet saavuttavat ikkunan. Miten mukavalta taas tuntuukaan, kun kaikki ihana on edessä.
Ja katsokaa nyt...v a l k o i s i a  helmililjoja, Kukkahuone Linneasta! Meinasin ihan pyörtyä kun ne näin, onneksi siellä tunnetaan meikäläinen, joten olisivat varmaan jaloista raahanneet takahuoneeseen elpymään.
***
Sain Leenalta haasteen, jossa piti vastata, mitä viisi asiaa tekisin, jos saisin kaikki maailman rahat.
Huoh...ensinnäkin onneksi se ei ole varmaan edes mahdollista ja rehellisesti sanottuna, en välitä paljosta rahasta alkuunkaan. En sitä sano, etteikö iso läjä rahaa helpottaisi, mutta en usko, että se tekisi minusta onnellista. Mutta jos nyt leikitellään...

- järjestäisin äidin ja isän sekä veljieni asiat sellaisiksi kuin he haluaisivat, saisivat niin paljon, että eläisivät mukavasti
- antaisin lapsilleni sekä Annikalla ja Valtterille rahaa, jotta heidän olisi mukava elää ja rakennuttaa sellainen talo kuin haluasivat
-lahjottaisin eläinsuojeluun rahaa
-lahjottaisin vanhusten ja lasten asioiden hoitamiseen rahaa
-matkustelisin ehkä ja ostaisin itselleni wanhan maalaistalon ja eläisin siellä lampaiden, kanojen, koirien, kissojen sun muiden elikoiden ja R:n kanssa, vaalien suuren suurta puutarhaani ja kasvimaatani.

Hassuja haasteita!

Kiitos kovasti edellisen postauksen kommenteistanne, olen kyllä lukenut teidänkin blogeja, mutta kommentointi on jäänyt melko vähäiseksi, koetan parantaa tapani.

Aurinkoista viikon jatkoa kaikille!

Toivottelee Tuija ja Väinö