perjantai 3. toukokuuta 2013

Loman viimeinen tehopäivä

Niin se viikko mennä hujahti alta aikayksikön. Jotenkin tuntuu, etten olen saanut mitään aikaiseksi, mutta ainakin kroppa on ihan kuin hakattu kaikesta, kantamisesta, kaivamisesta ja haravoinnista.
Oikeastaan ei ole vielä yhtään mitään näytettävää, mökki on osittain pilareiden päälle rakennettu ja mökin jotkut seinustat ( siis alaosasta ) on auki ja mua ne ärsyttää, jo osittain siitä syystä, että Väinö menee mökin alle useasti. Osaan istutan ruusuangervoa ja yhteenä teen turveharkoista kukkapenkin, johon istutan ruusuja sekä jotain köynnöstä.

Ne näyttävät säälittävän pieniltä tuossa, mutta kasvavat kyllä ja kun niitä piti ostaa useampia, niin olivat aika edullisia, vain 2,95 euro kappale. Todennäköisesti joudun laittamaan tuohon taakse vielä jotain esim.ristikkoa.
***
Olen enemmäkin valokuvannut ja pällistellyt näitä ihania maisemia ja mielettömän lähelle tulevaa luontoa, luonnon kokee jotenkin ihan erilailla täällä kuin kaupungissa.
 lyhtyjä jo laittelin tai mies ruuvasi koukut kiinni ja minä kiikutin heti siihen täytettä. Laiturin tukikehikko jäi kuvaan, mutta kyllähän tästä näkee miten mahtavat on maisemat.
 tässä vaiheessa olisin toivonut omaavani kunnon kameran. Mutta nyt ei ole varaa kalliiseen kameraan, joten täytyy vain tyytyä tähän. Mutta voisin tietty kirjoittaa joulupukille..:)
***
 tänään oli kyllä tämän kevään upein päivä, asteita reilut 13 ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Järven pinta välkehti kuin timatit. Huomenna ajellaan illalla kotiin,maanantaina töihin. Mutta ei haittaa, kiva mennä katsomaan kodin kukkapenkkejä, siellä sentään on jotain jo mitä odottaa. Ja ensi viikko on lyhyt viikko, vain kolme päivää töitä ja sitten takaisin tänne.
 ***

 kyllä on kevät muuten myöhässä, tämmöiset koivun urpiaiset oli jo viime vuonna tähän samaan aikaan.

 ***
 Ja näin suuret silmut oli jo unkarinsyreenissä.

 Hyvää viikonloppua kaikille ja kiitos kommenteistanne, seuraavaksi varmaan kuvaillaan Klaukkalan kodin kukkapenkkejä.Tuija

11 kommenttia:

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Ihanat kuvat. Blogissani on sinulle tunnustus.

jori kirjoitti...

Ei ole totta, teillä on puut hiirenkorvalla =) Täällä saa vielä tuollaista vihreyttä odotella. Kullä tuossa maisemassa kelpaa kuvailla ja nautiskella

Saila kirjoitti...

Tuossa on todellakin luonto lähellä, ei parane liikaa nauttia nestemäistä saunan terassilla tai saattaa pulpsahtaa järveen ;-D
Ihana! En usko, että täällä oli vuosi sitten ollenkaan noin pitkällä koivut ja syreenit, mutta olihan silloin kevät varhaisempi. Toisaalta täällä saarissa on aina tuo kylmä tuuli joka hidastaa varsikin puiden puhkeamista.
Mukavaa lyhyttä työviikkoa!

Kirsikka kirjoitti...

Innostunut Tuija Hyvää viikonloppua kaikkeen Puutarha touhuun.

Krisse kirjoitti...

Hienot on maisemat siellä! On hyvä asia että mökki on pilarien päällä (meilläkin on) niin ei pääse sitten kosteusvauriota syntymään sitä kautta. Se ei välttämättä ole niin kaunis kuin jos pohja olisi valettu, mutta ainahan sitä voi "naamioida" kasveilla, kivillä tms. Mukavaa kevään jatkoa!

Irmastiina kirjoitti...

Upeat maisemat!

Tansku kirjoitti...

Sinulle ois blogissani tunnustus.Minun puutarhassani blogissa:)

AnniK kirjoitti...

Tyyny järvenpinta on kyllä niin kaunista katseltavaa! Mukavaa lauantai ehtoota!

Mari kirjoitti...

Kateus iski, täällä ei viherrä vähääkään puut vielä :) Mutta jospa mekin saataisiin ensi viikolla vähän lämpimämpää ilmaa, niin alkaisi vihertämään.

Vilma kirjoitti...

Oikeassa olet, että mökillä luonto tulee ihan syliin. Kuikan huuto järvellä- voiko mitään kauniinpaa olla? Meilläkin kuikat jo huhuili.

Lovviisa kirjoitti...

Juu oikiassa olet , niin komiat maisemat. Tuota väläkehtivvää vettä on tässä jo ehtinny kaipaillakin :)