sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Tehokas viikonloppu

Tänä viikonloppuna on ollut jotenkin niin syksyinen olo, varmaankin johtunee myös siitä , että jo monet kasvit, niinkuin esimerkiksi villivini on alkanut punertua ihanasti. Itse olen  ahkeroinut kukkapenkkien siivouspuuhissa  ja kävinpä mukavalla vierailulla  lauantaina,  josta muutaman ihanan kuvan nappasin ja luvan kanssa esittelen.

Mutta tässä eka projekti josta olen vähän niinkuin ylpeä, että sen vihdoinkin sain valmiiksi.
Tässä on kuva kukkapenkin loppupäästä, joka on aiheuttanut minulle hammasten kiriselyä koko kesän, alkupäässä on pioneita ja tähän olin joskus istuttanut ruusun, joka sitten tekikin juuriversoja ihan kamalasti,niitä pulpahteli joka kohdasta, ajatukseni oli laittaa siis koko penkki täyteen pioneita ja tadaa...niin nyt onkin...

Istutin siihen kaksi uutta pionia Shirley Templen ja kiinanpioni Hanian ja eteen vähän liljoja, ja valkoisia scilloja kevättä sulostuttamaan. Siis muuten uskomattoman syvällä oli ruusun juuret, hampaat irvessä sain niitä repiä, huh.Onneksi se on nyt siinä.
******************************************************************************
Omenia on todellakin runsaasti, mietinkin tässä, että mitä ihmettä näin kanssa pitäisi tehdä, kaikki jotka meillä käyvät saavat omenia mukaansa, olen leiponut piirakkaa ja tehnyt omenahilloa, tietty voisihan niistä mehuakin tehdä. On punaisia...
ja  vaaleita;
ja puussa lisää... ;=)
Seuraavat kuvat ovat erään ystäväni luota, hänellä on aivan ihana kotipaikka tässä ihan lähellä ja kävinkin hänen luonaan lauantaina.
kasvimaan satoa;
mieletön iso kurpitsa, jaksaakohan tuota edes nostaa...
ja suloistakin suloisempi pikku seuralainen, joka iloisesti meitä joka paikkaan seuraili
Kasvihuone olisi ihana olla...tässä kasvihuoneessa kasvaa viiniköynnös ja marjat olivat ihanan makuisia. Olisikohan mulla joku lämmin seinusta, mihin voisi köynnöksen istuttaa? Kovasti tekisi mieli yrittää...
**********************************************************************************
Sisällä olen päivittänyt eteistä, ostin Sisustusliike Pussukan elokuun alennuksesta tämän avolipaston eteiseen ja siihen hommaan vielä isot kannelliset korit lapasille,villasukille ja pipoille.Toivottavasti Väinö ei kovasti innostu niistä...;=) sillä on välillä tapana vähän innostua sellaisista asioista, jotka eivät oikeastaan sille kuulu.



Ihanaa syksyistä viikkoa kaikille teille jotka täällä vierailette, sydämellinen kiitos kommenteistanne, ne ilahduttavat minua kovasti.