sunnuntai 6. helmikuuta 2011

TASSUNJÄLKI HIEKASSA...


Sateenkaarentaa Ilonan blogista ja facebook sivulta kopioitu ihana juttu. Itse aion tähän osallistua ja toivoisin, että myös moni blogiystäväni mahdollisesti voisi tähän osallistua. Siksi koipoin tämän tähän , koska koen tämän erittäin tärkeänä asiana.



Tassunjälki hiekassa! Meillä on etuoikeus olla keräämässä apua suomen eläimille ja
SEY:lle Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitolle. Olen luvannut lähettää jokaiselle apua antaneelle ja sähköpostiin osoitteen ilmoittaneelle (aarre@sateenkaarentaa.fi) ottamani kuvan koirasta jolla ei ole kotia, kortti ja sen toimitus ei ...maksa sinulle mitään. Toivon, että kuva ja tämä viestini tavoittaa kauttanne ystäviä ja tuttavia ja saadaan mahdollisimman paljon apua liikkeelle, jokainen voi päättää oman lahjoituksensa itse se voi olla euro, kaksi, kolme tai mikä vain. Kuvan voit tilata nettipuodistakin 0e tilauksen mukana tai noutaa puodilta, luotankin nyt teihin ja siihen että nostatte oman jälkenne tassunjäljen viereen
*****

SEY:n avustustili Suomen eläinsuojeluyhdistyksen liitto tilinumero 800019-1061763. Viitteeksi Sateenkaarentaa. Silloin voimme seurata, että mitkä lahjoitukset tulevat tähän liittyen ja kerron mitä olemme saaneet kasaan yhdessä. Välitetään viesti eteenpäin ja saadessasi kortin lähetä tai kerro sen tarina ystävillesi, pienestä ajatuksesta voi olla kaikki kiinni!
*****

Itse vietin tänään onnellisen koiran kanssa ihanan iltapäivän aurinkoisessa säässä metsälenkillä, jossa Väinö sai haistella jänisten ja kettujen jälkiä. Sitten iiiiiiso kupillinen ruokaa ja nyt onnellinen koira nukkuu omalla paikallaan. Kaikilla koirilla ei ole asiat yhtä hyvin.
Väinön kanssa toivotamme teille kaikille ihanaa alkavaa uutta viikkoa, itse kipaisin tänään

ja se tuntui oikein mukavalta...ilmeestä ei voi tällä kertaa päätellä  mitään, ainahan se vähän huohotuttaa...;),mutta tunne on mielettömän ihana jälkeenpäin. Illalla vielä vähän tunnelmoidaan...
ja huomenna alkaa uusi viikko, uusine kujeineen. Kevättä kohti...kevättä kohti..saletisti natsaa..;)

toivottelee Tuija