lauantai 31. toukokuuta 2014

Paulan puutarhassa

No niin, pääsinpä minäkin vihdoin tähän postaukseen, jotenkin tuntuu, että aika ei millään meinaa riittää kirjoituspuuhiin, mutta tämä nyt vaan täytyy tehdä, koska se muhii pään sisällä ja ei anna rauhaa ennen kuin se on ulkoistettu. Tosiaan, Paula kutsui meidät ystävällisesti puutarhaansa, ja jokainen meistä oli tavattoman innoissaan siitä. Me kaikki puutarhurit olemme omanlaisiansa, mutta itse olen pitänyt itseäni vähän "vinksahtaneena" näihin kruunuihin. Oli kiva löytää toinen, joka taitaa kruunuista tykätä.
Paulan pelargoniat viettävät kevättä talven jälkeen lasihuoneessa, missä on mukava tuoli, jossa on varmasti kiva istua ja haaveilla ja lueskella puutarhalehtiä.

toinenkin intohimoni, wanhat ikkunat tuntuivat olevan myös Paulan puutarhan komistus.
Paulan puutarha on ihanan runsas.
koristeita on kaikkialla, mutta mielestäni niitä ei ole liikaa, vaan juuri sopivasti.
tulppaanit kukkivat vielä ihanasti
työkalut odottivat laatikossa siististi ottajaansa

ihania hortensioita oli monessa ruukussa.
kannut odottavat mahdollisia kesäkukka-astelmia.
tässä puutarhassa ei tavaroita piilotella, vaan ne ovat osa puutarhan somistusta.
aina on tilaa kasvilavalle
ja perunoille
kiitos Paula, puutarhasi on aivan ihana.
toivottavasti pääsen uudelleen käymään luonasi.
itse vein asian niin pitkälle, että oli ihan pakko tilata Paulan kirja ja tutustua tarkemmin hänen puutarhansa syntyyn. Täytyy sanoa, että suosittelen todellakin kirjan lainaamista kirjastosta tai ostamista omaksi, koska en ole pitkiin aikoihin lukenut yhtään kirjaa ns. samalta istumalta...tämän luin!
oli paljon ohjeita selkokielellä puutarhan perustamisesta ja uudistamisesta.

Tänään kävimme mieheni kanssa Haagassa rhodopuistossa ja minä olen täällä ihan hurmoksessa siitä kokemuksesta, arvaatte varmaan mistä seuraava päivitys tulee...:)

Mukavaa viikonloppua ja onnea kaikille valmistuneille.
Toivottelee Tuija

15 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Kiitos puutarha retkestä kuvien välityksellä, tuo puutarha on minunkin makuuni !!! Kiitos myös kirja vinkistä, täty etsiä tuo kirja ;) Innolla odotan seuraavaa postaustasi ♥

pioni kirjoitti...

Kiva nähdä sinunkin kuviasi Paulalta, oli se vain ihana paikka.
Minäkin olen tuon kirjan lukenut, ehkä ostan omaksikin:)
Oi nyt te olitte alppiruusupuistossa, kuvia odotellaan...

Saila kirjoitti...

Upean näköinen puutarha on Paulalla! Kirja on todella kiva, minäkin suosittelen!

Marru kirjoitti...

Todella kaunista! :))

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Kesällä aika menee todellakin muuhun kuin kirjoitteluun. Kiva, että laitoit kuvia Paulalta, niitä on aina mukava nähdä :)

ritva kirjoitti...

Kaunis puutarha:)

Unknown kirjoitti...

Hei et ole viimeinen mulla on vieläkin tekemäti tämä postaus mutta ikävästi työt haittaa kuvien tekemistä toistaiseksi:)
Olen ihan kade siitä Haagasta, mä luulen et kukinta saattaa olla jo ohi kun töiltä ja muilta hommilta kerkeisin. Nooooo ens vuonna....ehkä, enhän ole vielä montaa vuotta suunnitellutkaan:)

Unknown kirjoitti...

NO NIIN! Mun puutarhani on ihan ANEEMINEN!!! Nyt mun pitää tehä sille jotain :) Kiitos inspiroivista kuvista :) Mieskin kiittää :)))

laura kirjoitti...

Mukava oli vielä kerran päästä Paulan puutarhaan kuviesi mukana! Tuo Paulan kirja houkuttelee minuakin kovasti. kuvasaalista haagasta odottelen.. :)

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Mukava puutarha! Paulan tyyli oli rentoa ja rauhallista, mutta asiantuntevaa, kun hän veti sitä puutarhaunelmia(ko) ohjelmaa. Sitä jäi kaipaamaan.

Tiina kirjoitti...

Kiitos,kun tarjosit näin ihanan kuvamatkan Paulan paratiisiin <3. Sain kirjan lapsiltani joululahjaksi silloin, kun se oli vasta ilmestynyt, ja olisin niin kovasti halunnut tulla nyt bloggaritapaamiseen ja päästä ihan livenä ihailemaan Paulan aikaansaannoksia. Ja tietysti myös bloggaajia :) Vuorotteluvapaalaisella on aikaa ruhtinaallisesti, mutta valitettavasti tuloja ei, joten piti jättää reissu väliin. Toivon kovasti, että tarjoutuu vielä uusi mahdollisuus. Ihania kesäpäiviä Tuijan puutarhaan <3

santra kirjoitti...

Täytyypä ottaa vinkistä vaarin ja kattella, josko meidän kirjastosta löytyisi tuo kirja. Ihania kuvia oot ottanu. Kivoja juttuja puutarhasta löytyi. :)

Monisuuntaista kirjoitti...

Aivan ihastuttavaa! Kyllä vieläkin harmittaa ohi mennyt tilaisuus vierailla siellä . Mutta onneksi edes näin blogin välityksellä pääsee hiukan nauttimaan tunnelmasta :)

tinttarus kirjoitti...

Oikea paratiisi! Ihanalta näyttää♥

Hannah kirjoitti...

Oi miten ihana posti. Kiitos, aivan kuin olisi itsekin päässyt piipahtamaan Paulan puutarhaan:) Niin kaunista ja rehevää, todellinen paratiisi!