tiistai 20. toukokuuta 2014

MARKETANPUISTO JA PAULAN PUUTARHA 24.05.2014

Tervehdys !

Muistuttelen lauantain Puutarhatapaamisesta, kaikki ne jotka ovat tulossa Marketanpuistoon ja/tai Paulan puutarhaan silloin 24.5. voisitteko vielä kerran ilmoittautua minulle sähköpostilla (paitsi ne jotka olivat jo laittaneet eilen sähköpostia :)   )

tuija.karlsson(at)gmail.com

voidaan sitten vaikka vaihdella puhelinnumeroita, ajattelin kuitenkin itse mennä tuonne Marketanpuistoon jo heti klo 10.00.  Tarkemmin tapahtumasta kirjoittelin täällä.
Paula mielellään haluaisi tietää kuinka monta meitä on tulossa.


viime vuotisia tulppaaneja kuvassa, vielä eivät omani ole näin komeassa kukassa.
eikä liioin särkynytsydän kuki, valkoinen oli kadonnutkin johonkin penkistä.
itse olen valitettavasti kärsinyt tänä keväänä allergiaoireista ja ennen kuin tajusin mitä ne on, luulin, että flunssaa pukkaa, mutta oireet katosivatkin allergialääkityksellä. Huoh....edellisen kerran sain samanlaisia oireita n. 23 vuotta sitten,  odottaessani esikoistani,  sinä keväänä oli myös todella paljon siitepölyä ilmassa. Ikävä vaiva kaikenkaikkiaan. Onneksi siihen on keksitty lääkkeet.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee lauantaina tulemaa, olisi niin mukavaa tavata!

Näkemisiin, toivottelee

Tuija

15 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Nyt onkin kuulemma ennätyslukemat siitepölyä ilmassa, mittaritkaan eivät riitä. Eilen kun kuvailin pihalla putosi kameran päälle hetkessä siitepölykerros. Vähän köhittää jo normaalisti oireettomiakin ihmisiä. Toivottavasti sateet huuhtovat pölyt pian pois.
Kiva tavata lauantaina, laitoin sinulle sähköpostia.

Katja kirjoitti...

Siitepölyä riittää, en yhtään ihmettele vaikka oireita saisi sellaisetkin henkilöt joilla ei ole allergiaa. Eilen ilma oli siitepölystä ihan sumuinen. Onneksi öinen sade helpotti.

Leena Lumi kirjoitti...

Tuija, mikä tulppaani! Voiko olla tottakaan...

Minä käytän allergialääkkeitä lepän kukinnasta heinien pölytyksen loppumiseen.

Pelaguu kirjoitti...

Valitettavasti en pääsekään. :( Olisin niin kovin halunnut tulla, mutta ehkä jokin toinen kerta, olisi varmasti aika ainutlaatuinen tilaisuus ollut päästä käymään Paulan puutarhassa - ei taida ihan heti uudestaan tulla siihen tilaisuutta. Mutta ei voine mittään, hiukka harmittaa.. Mukavaa tapaamista kuitenkin teille! :)

vaalean vihreää kirjoitti...

Hauska olisi tulla, tuo päivä menee vain katukirppistouhuissa.

Eeviregina kirjoitti...

Olisi tosi ihanaa tulla tapaamisiin, mutta ei onnistu millään!
Marketanpuistossa kävin viime kesänä ekaa kertaa ja olin iloisesti yllättynyt siitä.
Paulan puutarhaan tutustuisin oikein mielelläni, tykkään itekin kaikesta kierrätetystä.
Mukavaa tapaamispäivää teille joille se onnistuu!

Karolina kirjoitti...

Aivan huikean mahtavaa päivää teille kaikille! Olen ajatuksin mukana ja toivottavasti myös pääsen blogeista näkemään kuvia. Meiltä on niin pitkä matka. Viime viikolla olin työreissussa Helsingissä, olisipa ollut tällä viikolla niin olisin päässyt mukaan!

Terveisiä kaikille, Karolina

Riina kirjoitti...

Minäkin olen ihmetellyt särkyneitä sydämiäni, sekä valkoista että perinteistä pinkkiä. Pinkki ei ole noussut yhtään ja valkoisessa on ihan pieni alku, jos tarkasti katsoo. Yleensä ovat tähän aikaan jo pitkällä. Kesäpikkusydämet kukkivat jo täyttä häkää.

Nähdään lauantaina!
(Harmi, kun Karolina ei pääse, olisi ollut kiva tavata :( )

sariw kirjoitti...

Ihanasti nyt sataa,niin siitepölyt saa kyytiä ; )
Särkynytsydän on vähän ronkeli paikan suhteen. Meilläkin viime vuonna toinen kuoli, joten nyt istutetaan uusi vähän toiseen kohtaan.
Mukavaa lauantaita teile...minä olen silloin siellä Kukkamessuilla : )

Irene kirjoitti...

Kaunis kuva särkyneestä sydämestä!
Valitettavasti en pääse tapaamiseen. Minulla on työpäivä. Museo on lauantaisinkin auki. Haaveilen ensi kesästä, josko panisi ovet kiinni ja viettäisi ihanan kesän.

pioni kirjoitti...

Nähdään lauantaina:)

between kirjoitti...

Olen käynyt lukemassa blogiasi, mutta ilmeisesti en sittenkään ole kirjautunut vakiokävijäksi. Nyt sekin puute on korjattu.
Lämmin kiitos eilisestä. Oli todella mukava päivä ja parasta siinä oli teidän kaikkien ihanien ihmisten tapaaminen.

Tiina kirjoitti...

Mulla sama juttu, ihmettelin usemman viikon tukkoista flunssafiilistä enkä tajunnut että se voisikin olla allergiaa! Vasta tällä viikolla oivalsin mistä on kyse., Ikinä ennen en ole moisesta mitään tiennyt, mutta kertahan tuo on ensimmäinenkin.

Tiina kirjoitti...

Mulla sama juttu, ihmettelin usemman viikon tukkoista flunssafiilistä enkä tajunnut että se voisikin olla allergiaa! Vasta tällä viikolla oivalsin mistä on kyse., Ikinä ennen en ole moisesta mitään tiennyt, mutta kertahan tuo on ensimmäinenkin.

laura kirjoitti...

Tuhat kiitosta ihanan tapaamispäivän järjestäjälle! Oli ihan huippupäivä ja - seura! Olen nyt pakertanut postaukset sekä marketan puistosta etä Paulan puutarhasta, olikin aikamoinen työ seuloa kuvat 288 kuvan joukosta... postauksiin tuli kuvia toki "vain muutama" ...Koitin linkittää kaikki, ja yhdessä postauksessa on ryhmäkuva. mutta heidän blogikotejaan, jotka olivat vain siellä Paulan puutarhassa, en tullut kuitenkaan riittävän selvästi merkinneeksi ylös. Voisitko käydä vaikka kommenttilaatikkoon heittämässä heidän nimensä ja plogikotinsa osoitteet, niin saan heidtkin mukaan linkkilistaan. :)

Innolla olen mukana seuraavassa tapahtumassa. Jos voin jotenkin auttaa, niin sen mielelläni teen. Helsingissä minua kiehtoisi ainakin Kumpulan uusi kasvitieteellinen puutarha, ja siinä lähellä olisi sofianlehdon puutarhakeskus esimerkiksi... Tampereella olisi tietysti Hatanpään arboretum ja saattaisi täältä suunnnalta löytyä joku yksitysipuutarhakin katseltavaksi. :) Suomen puutarhakohteista kiinnostaa myös Sapokan vesipuisto kotkassa ja Mustilan arboretum, mutta lienevätkö ne hieman liian kaukana kaikesta....