sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Talvi tulla tupsahti viikonlopussa

Aika vekkulia, että talvi tuli, melkein voisi sanoa, yhdessä viikolopussa, perjantaina ja lauantaina satoi lunta reippaasti ja nyt on ihan talviset olot. Kiireenvilkaan lapioin lumia kukkapenkkeihin ja ruusujen päälle, hassua sinänsä, että itselläni ei ole kovin talviset ajatukset ensinkään.
 Pelargonia vimma iski pari viikkoa sitten ja nyt suunnittelen jo kovasti Pukin Puutarhalle menoa, heti kun se aukeaa niin sinne ! Alla olevaa kirjaa luen ees taas ja kohta olen varsinainen guru, siis toiveissa olisi. 
mutta katsokaa nyt...näitä mie ainakin tahtoisin...Lady Callum
Natalie
Faicheur Beauty
kirja esittelee toinen toistaan ihanampia pelargoneja, koti-,tähti-,sormi-,tuoksu-,riippa-,jalo-,enkeli-uniikkipelargonioita sekä luonnonlajit ja primäärihybridit. Ihan huumaavaa.
***
tässä kirjoituspöydän vieressä on lipasto jonka päällä on kolme pintä ruukkua tekolaventeleja, nauratti kun mietin, että mistä ihmeestä tuo ihana tuoksu tulee, eihän nuo millekään tuoksu, niin
olin jossain vaiheessa tuonut lavenelikynttilän siihen ja siitähän se tuoksu lähti. Ihan oli kuin aito!
mutta onhan siinä vieressä ihan aitokin tähti..:)  
***
Nuo löysin Plantagenista ja Ikeassa oli narsisseja ja helmililjoja,....kevättä kohti siis.

Aurinkoista viikkoa kaikille toivotellen!


Tuija


13 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Oikein hyvvää sunnuntaita kammarista ! Miehen siskon mies minulla muutamana kesänä tuonu sieltä Pukin puutarhalta pelakuita , hänellä kun koti siinä Perniössä. Pittääpä vinkata listaa tulevallekin kesälle :)

maatuska kirjoitti...

Uui...tuo Faicheur Beaty vie jalat alata. Miten jokin voi olla noin herkkää ja heleää?

jori kirjoitti...

Huh miten upeita pelakuita kuvissasi. Pukin puutarha onkin tässä ihan kivenheiton päässä, mutta noloudekseni pitää tunnustaa, etten ole koskaan siellä käynyt. Pitääkin ottaa tämän kevään tavoitteeksi piipahtaa siellä =)

Hilma kirjoitti...

Oijjoi, tulee niin hyvät fiilikset jo pelakan kuvia katsellessa, varmaan hyvä tuo kirja ! Kiinnostaa myös se hankkimasi Shabby garden kirja...Pikkuhiljaa saapuu kauppoihin ja koteihin kevään kukkijoita, ihanaa.
Meille ei sitten tullut kun pari senttiä lunta, riittää sekin...
Kivaa uutta viikkoa Tuija :)

Saila kirjoitti...

Ihanan hempeitä pelakuita! Ja kivaa, kun kaupoissa on koko ajan uusia kevätkukkia, mahtavaa. Täytyykin käydä kaupoilla taas kaupungissa, aina ei tarvitse edes ostaa, kun voi vain ihastella valikoimia.

pioni kirjoitti...

Ihania hempukoita nuo pelargonit!
Ja kivasti olet yhdistänyt kukat ja tuoksun;)

Cheri kirjoitti...

Nyt alkaa taas kukka-aika, ihanaa. Valo on herätellyt pelakuita ikkunalla uuteen kasvuun. Sanopas nyt guru, milloin niitä pitäisi alkaa leikeillä?

Suvikummun Marja kirjoitti...

Oi, onpa ihania pelakuita! Miten tässä taas saakaan hillittyä itsensä kevään koittaessa, minulla ovat kaikki viimekesäiset pelakuutkin hyvissä voimissa ja kukassa risuverstaalla. Mitä ihmettä voi tehdä kun ei ole tilaa hankkia uusia !?
Täälläkin on ollut kukkakaupassa tuota afrikantähdikkiä. Sepä on tosi kestävä leikkokukka!

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Melkoisia ihanuuksia! Laventelin tuoksu on hurmaava...

sariw kirjoitti...

Tosi suloisia pelakuita! Ajattelin tilata pari uutta Pukin Puutarhalta... suurin osa noista vanhoista pelakuistani on juuri heiltä. Hehän ovat myös monilla puutarhamessuilla ja Marketanpuiston markkinoillakin.
Kylvin muuten tänään pelargonien siemeniä... tämä on tätä pelakuuhulluutta ; )
Mukavaa helmikuun alkua sinullekin !

Pirjo kirjoitti...

Ovathan ihania:)

Vilma kirjoitti...

Vai täällä haaveillaan pelargonioista! Kauniita kuvia. Lunta tuli, onneksi. Tykkään.

between kirjoitti...

Aivan ihania pelaguita.