sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Olisiko kiinnostusta puutarha-tapaamiseen?

Mietittiin tässä Katjan kanssa, että keväällä olisi ainakin huhtikuussa Messukeskuksessa OmaPiha messut 3.-6.4. sekä Marketan puistossa 24.5 olisi puutarhamarkkinat. Mä muuten luulen, että Lahden seudullakin olisi yksi kiva paikka, missä voisi käydä..Sara Garden ? Lisään tähän vielä Eija's Gardenin Ruotsinpyhtäällä, siitä olisi lyhyt matka Loviisaan, Loviisassa on Ruusujen hurmaa tapahtuma 5.-6.7, joten paikkoja olisi kyllä aika paljon. Olisiko halukkuutta, että mentäisiin porukalla? Laittakaa minulle (tuija.karlsson@gmail.com) jos kiinnostaisi? Itse kyllä haluaisin käydä jossain keväällä.
Olisi tosi kivaa tavata ja tutustua ihmisiin blogien takana, jos on kiinnostusta niin kumpi noista vai kumpikin? Mulle nimittäin käy molemmat, Marketan puistoon haluaisin kyllä ehdottomasti, koska uskokaa tai älkää en ole käynyt siellä keväällä kertaakaan.  

Laittakaahan viestiä onko tässä ideaa?


Tuija


9 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi, tuo Sara Garden on ollut myös mielessäni. Itse tykkään pienistä ja tunnelmallisista kohteista, joissa on mahdollisuus myös ostosten tekoon. Messut jätän yleensä väliin. Toivottavasti tapaaminen toteutuu, kuulostellaan vähän mitä mieltä muut ovat kohteista :) Mukavaa alkavaa viikkoa Tuija!

Black Rose kirjoitti...

On se harmi, kun asun täällä niin kaukana....

Marri kirjoitti...

Oi, kiva idea! Minä tulisin mielläni ainakin Marketanpuistoon. Ja mikä ettei messuille myös :-)

http://takkatulijavillasukat.blogspot.fi

Pelaguu kirjoitti...

Olisi. Viime vuonna meillä, epäonnisten sattumusten kautta, olikin pohjoisten (miksipä ei kaikkien..) puutarhabloggaajien tapaaminen Särkän perennataimistolla, kiinnostusta tänne oli silloin. Nämä ko.. ehdottamasi paikat ovat minulle liian kaukana. Toivotaan että saatte kasaan jotain kivaa, uskon kyllä että kiinostusta varmasti olisi. Oulujoen taimistolle taisivat järjestää myös viime vuonna ja kasvitieteelliseen hesassa..

jori kirjoitti...

Kuulostaa super kivalta :-) Eijas Garden on kuolettavan ihana mutta hurrrrrrrjan kaukana. Mutta kun päivä selviää niin eiköhän tällainen jotenkin järjesty :-)

Riitta kirjoitti...

Oilispa mukavaa ! Olen kyllä kiinnostunut mutta en ole varma mihin noista pääsisin eli jos saatte porukkaa kokoon niin ilmotelkaa ajankohtaa ja yritän päästä matkaan ;)

Irene kirjoitti...

Tuija, blogissani on haaste sinulle.

Katja - Bag End kirjoitti...

Jos vain olisin Suomessa niin taatusti olisin kiinnostunut. Saat varmasti kivan porukan kasaan :-) Hyvää loppuviikkoa!

Kirsikka kirjoitti...

Kovasti sitä kevättä ootellaan maltetaan vielä hetki.
Hyvää torstai-iltaa