maanantai 6. tammikuuta 2014

Hyvää loppiaista!

Niin ne pyhät on nyt takana päin, paluu arkeen, ei lomia näköpiirissä. Mutta ei haittaa, nyt mennään apinan raivolla viikkoja eteen päin. Joka viikko valoisa aika pitenee 15 min. Jihaa.!
Kuvia ei ole tarvinnut paljon ottaa ulkoa, kun on niin hämärää, kuvista ei tule ensinkään hyviä. Ei ole lunta, ei pakkasta, asteita 3-5 plussaa. Viime vuonna tähän aikaan tilanne oli tämä....
talapihalla reki oli lumen peitossa.
metsälenkkiä kierrettiin Väinön kanssa narskuvassa pakkas säässä. Kieltämättä ihan pikkasen harmittaa tuo lumettomuus, kun tykkään hiihtää, tosin enää sitä ei tarvise tullakaan, ainakaan paljon.
viime vuonna olin jo näemma hakenut jostain helmililjoja,nyt en ole viitsinyt niitä vielä hakea. Itseasiassa nyt olisi varmaan ulkonakin ruukut pärjänneet ja kohta olisi helmililjoja ja tulppaaneja omasta takaa, mutta kun ei älynnyt niitä laitta syksyllä, kukkapenkkiin kurkistin ja todellakin, siellä on jo noin 3-5 cm alkuja (helmililjoista) tuloillaan. 
 aika paljon on tullut harrastettua sisäliikuntaa, aloitin Method Putkiston treenauksen ja siihen olen nyt kyllä ihan koukussa, vaikka se kestää kerralla n. 90 min. niin jopa minä, sähköjänis, jaksan olla sen ajan paikallani. Pilatesta kokeilin jokunen vuosi sitten ja se ei sopinut silloin ainakaan minulle. Tässä on nyt hyvää aikaa treenata keskivartalo vahvaksi, jotta jaksaa kyykkiä pihalla sitten keväällä.

Mukavaa, alkavaa viikkoa kaikille !

Toivottelee Tuija
 

10 kommenttia:

Seijastiina kirjoitti...

Nyt on hyvää aikaa muistella viime talvea, kun ilmat on mitä on.
Ja kauniita onkin kuvasi ,ihastuttavia.
Hyvää loppiaista ja paluuta arkeen :)

pioni kirjoitti...

Keskivartalo onkin hyvä saada vahvaksi, juurikin noita puutarhatöitä silmälläpitäen;)

jori kirjoitti...

Aivan mahtavan näköinen tuo helmililja-asetelmasi. Nythän rupesi suorastaan kutkuttamaan ajatus, jos jostakin löytäisikin helmililjoja =) Samoin nuo jouluruususi näyttävät viehättäviltä

maatuska kirjoitti...

Tuolla tiedolla jaksaa, nimittäin että päivät pitenee!
Kohta huomaa, että on aika kylvää ensimmäiset siemenet ja siitäpä muistinkin: taaskin jäi kylvömulta syksyllä ostamata!!!

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Ihana rekikuva! ja ihanaa muutakin koko sivun täydeltä ;) Meillä on nyt muutaman päivän ajan tehty niitä kevääksi jätettyjä pihahommia ;)Keväällä ei ole sitten mitään tekemistä :D

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hei!
Aina yhtä kauniit ja tunnelmalliset kuvat :)
Ja hui, olipas tuolla alempana paaaljon suunnitelmia :)
-Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

Heidi kirjoitti...

Oih, kyllä sitä oli vuosi sitten valoisaa! Juuri eniten lumessa kaipaan sitä valoa, en niinkään pakkasta tai lunta itsessään.

Vilma kirjoitti...

Harmillista,ettei ainakaan vielä ole lunta. Säätila lienee vaihtumassa - vihdoinkin- loppuviikosta. Hyvää loppiaisen jälkeistä aikaa!

Irene kirjoitti...

Tuija, viikonloppuna saadaan sitten pakkasta ja varmaan kohta alkaa sataa luntakin.
Keväällä olet varmaan niin hyvässä ja vahvassa kunnossa, että puutarhahommat hoituvat ihan hetkessä. Onnea Putkisto-treeneihin!

Mari kirjoitti...

Meillä on hyvin vähän lunta, mutta loppuviikollehan se lupasi lunta ja pakkasia ihan sinne eteläänkin...