keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Pakko tulla heti kertomaan..

Tänään sitten kävin ostamassa sen uuden ihanuuden, voi sentään, että ihan jännittää, pärjääkö se meillä ja osaanko hoitaa sitä niin kuin tulee hoitaa.
Vuorijumaltenkukka, niin ihana, että heti pisti silmään Muhevaisen puutarhamyymälässä ja lukiessani Sailan blogista tästä, ajattelin, että hei miekin haluun tuota kokeilla, Sailla näytti olevan aniliinipunainen, tämä on valkoinen, tai on niitä kolme, kuka sitä nyt yhtä...
Se näyttää tässä niin vaatimattomalta, mutta jotain siinä oli sellaista, mikä minuun iski.
Eiks olenkin sievä...tietenkin muuten voisin hommata vielä niitä aniliininpunaisia myös...
***
Mulla on joku herkkä kausi meneillään, kukat taitaa suunitelmistani huolimatta olla vaalenpunaisia, ainakin ne jotka tänään ostin, olivat kaikki.
***
Valkoiset rhodotkin ovat aluksi vaaleanpunaisia, kunnes muuttuvat valkoisiksi.
***
Mukavaa viikon jatkoa, vähän kylmältähän tuo ilma ainakin tänään tuntui, toivottavasti ei tule enää kamalan kylmiä öitä. Se tietää hallaharsojen kanssa juoksentelua yömyöhään.
***
Huomasin, että muutama uusi lukijakin on tullut mukaan, tervetuloa ja toivottavasti viihdytte. Kiitos naiset ihanista kommenteistanne, edelliseen postaukseen. Pepille terveisiä, että laittelen tästä lähtien muitakin kuvia kun kollaaseja, katos kun mie vähän innostuin niitä värkkäämään, kun opin viimeinkin. :)

 Tuoksuvin kevät terveisin,
Tuija


20 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Vuorijumaltenkukka,onpa erikoinen, ei ole aiemmin vastaan tullut. On siinä jotain yksinkertaista,kauniin herkkää, niin mystinen niminkin.

Paula kirjoitti...

On todella kaunis tuo vuorijumaltenkukka. Mikäs siinä on, että monet aivan ihanat kukat ja kasvit saattavat näyttää äkkiseltään vaatimattomilta.

Aana kirjoitti...

Erikoisen näköinen kukka, ihastuttava vaatimattomuudessaan. Eipä ole ennen eteeni sattunut, tai sitten en vain ole rekisteröinyt:)
Toivottavasti onnistut sen kasvatuksessa, ja mikset onnistuisi, näyttöä taidoistasi kyllä tuntuu löytyvän. Eikös nuo vaaleanpunaiset/pinkit ole daalioita, aikas suloisia nekin.
Rauhaisaa illanjatkoa!

Tiina kirjoitti...

onnea jumaltenkukkien uudelle omistajalle:)Siinä on kukka,jolle kuvat eivät aina tee oikeutta.Sun kuvissa näyttää kyllä herkän kauniilta ja ujolta.Miksipä ei menestyisi sinulla,kun menestyy minulla täällä pohjoisessakin.on hyvin vähään tyytyvä helppo kasvi.Ihanaisia kukkaispäiviä sinulle:)

Virpi kirjoitti...

Kaunis ja herkkä, siis ihana ja erilainen! Onnistut taatusti sen kasvatuksessa. Ihania kaikki muutkin kukat :) Puuhakasta viikkoa sinulle :)

Saila kirjoitti...

Ihana tuo valkoinenkin! Eikä se ole kokonaan valkoinen vaan siinä on jännää värin vaihtelua, voi että noita kukkia voisi tuijottaa ikuisuuksia. Eikö sinullekin tule karpalon kukka tuosta mieleen?
Ihanaa että ostit, ja vielä kolme - et varmaan tule katumaan!

Riitta kirjoitti...

Enpä ole ennen kuullut tai nähnyt! Todella herkän kaunis kukka tai millä sanoilla sen kuvailisin,KAUNIS! ...niinkuin muutkin vaaleanpunaiset ;)

MaMMeli kirjoitti...

Uusi tuttavuus minulle tuo hankkimasi kukka...kaunis :)Mukavaa loppuviikkoa <3

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihana!! ☺☺☺
Kuten sanottu ne on kivoja, mutta kun ei meinaa näkimet riittää ☺

Upea tuo vuorijumaltenkukka, en ole koskaan moisesta kuullutkaan, mutta siinä on jotain kovin ylevää herkkyyttä ♥ Hurmaava!!

Täällä on kiva käydä ihmettelemässä mitä kaikkea kaunista voikaan olla, mulla kun ei ole hajuakaan...kerrostalos, perhana...☺

Elsa kirjoitti...

Kaunis on, ja komia on nimikin!

mummeli kirjoitti...

ja Odotappas kun tuo kukkasi tuuheentuu ja kukkia tulee kymmenittäin. Minun jumaltenkukissani on kymmenittäin nuppuja. Pinkin punaisia sitten kun kukkivat, se on kuin syklaami kimppu kukkiessaan. kauni tuo valkoinen on.
kauniita kaikki kukkasi. Mukavaa viikonloppua sinulle ja kukillesi.

Liisa kirjoitti...

Kaunis on kukka.Wau mikä nimi. Oikein ihanaa viikkoa.

Ps. Onko muilla häikkää kommentoinnin suhteen blogeissa, jossa kommentointi on postuksen alla, eli ei oo tätä ponnahdusikkunaa? Mulla ei ota googletiliä semmosiin blogeihin, joudun anonyyminä kommetteja laittamaan.

Lovviisa kirjoitti...

Ompas kukalla jumalainen nimi ja sitä näyttää olevan kukkakin :)

Vilma kirjoitti...

Ostamasi kukka on herkän kaunis. Ymmärrän hyvin, että sellaisen halusit.

Irmastiina kirjoitti...

Ompa hieno nimi kukalla, vuorijumaltenkukka.
Ihana kukka nimeään myöten, jotenkin tulee orkidea mieleen...:)

Seija/Matti kirjoitti...

Ihana tuo Vuorijumalten kukka, kaunis!
Kauniita puutarhakuvia ja kaikkea.. kiva näitä on katsella!
Kylmä taitaa tulla,uskaltaskohan vielä ostaa kukkia, minun tekis mieli etsiä se Keijunmekko jostain.Huomennna puutarhamyymälään, tukimaan ainakin, mitä kivaa siellä on..
Ihanaa iltaa Tuija!
Pitää lähteä katsoo yks ohjelma, kommentoin sittten lissää ♥
t
seijastiina

jori kirjoitti...

Ou - tuo on kyllä yli-ihana. Niin upea tuo ukan rakenne ja sävykin on ihastuttava

Vaahtera-Maria kirjoitti...

Hienon kukan ostit! Menestyy varmasti sinulla siellä etelässä, kun pihasamme 5-vyöhykkeelläkin menee :)
Minulla on aniliininpunainen. olisipa kiva saad tuokin valkoinen tai vaaleanpunainen.

Kyllä kukat ovat kauniita!

Pakkasakka kirjoitti...

Oho, ihan uusi tuttavuus, mutta onpa kaunis. Katsoisin näitä kuviasi vaikka kuinka kauan. Ps. pihalla koko päivä :)

selma kirjoitti...

Hyvä ostos! täytyy sanoa että näyttävä kukka:)