sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kaikki neljä adventtikynttilää...

Kyllähän ne kaikki neljä meilläkin paloivat, vaikka en niitä ajallaan saanutkaan tänne...
mulle kävi vanhanaikaisesti, paahdoin kuin sekopää töitä ja nyt sitten onkin jouluaatosta lähtien sairastettu, ryitty melkein keuhkot pihalle......huoh..ja mä kun niin odotin näitä vapaita, ihania kelejä ja Väinön kanssa pitkiä metsälenkkejä ihanassa pakkassäässä, avantoa ja kaikkea..nyt paras seuralaiseni on iso muki täynnä panadolhottia... 
tämäkin ihana "kukkanen" jäi käyttämättä....toiveissa olisi, että jospa viikolla saisi ropsauttaa taudit tästä naisesta pihalle.
lumi on kuorruttanut terassinkin kauniisti ja aurinkokin on näyttäytynyt pitkästä aikaa. Kaikki on niin kaunista, kun sitä lunta vihdoin saatiin.
marraskuussa Plantagenista ostamani jouluruusu on aivan ihana vieläkin, toivon niin, että saisin sen pysymään hengissä kevääseen, tiedän sille jo ihanan suojaisan paikan.
samoin toivon, että huonekuusi pysyttelee hengissä talven ja kesän yli ensi jouluun.
en raaskinut heittää tänä vuonna oliivipuuta ja kärhöä enkä isoja muraatteja pois, vaan mietin pääni puhki mihin ne saisin talvisäilöön, pelargonithan täyttävät jo työpaikkani ikkunat, ja hip hei..loistoidea putkahti päähäni. Miehen töissä on yksi huone juuri sopiva ja sinnehän ne sitten  hiissasin, ihmettelin kyllä jo itsekin, miksi en ollut aiemmin sitä tajunnut. Kävimme tässä muutama päivä sitten siellä ja vaikka ovatkin olleet miehen kastelun armoilla, siellä eletään. Siis mahtavaa, jopa oliivipuu.
että mä odotan kevättä.!

***
Mukavaa viikon alkua kaikille, toivottavasti pysytte terveinä !

***
Toivottelee Tuija


12 kommenttia:

Marru kirjoitti...

Voi ei... toivotaan oikein pikaista paranemista!!!

Molley kirjoitti...

Monesti käy juuri näin, sairastuu flunssaan kun pitäisi saada nauttia jostain mukavasta. Pikaista paranemista ja edetään valoa ja kevättä kohti

Saila kirjoitti...

Voi hitsi, toivottavasti paranet pian!

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Pikaista paranemista sinulle.

Maalaispuutarhan Marketta kirjoitti...

Kivat nuo adventtikynttilät ruukuissaan. Tuo rehkiminen ennen joulua kuulostaa niin tutulta, parane kuitenkin pian. Hyvää uutta vuotta 2015

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Oikein pikaista paranemista Tuija! <3

arleena kirjoitti...

Nyt sitä on iikkeellä.Toivottavasti olet jo selättänyt flunssan.
Kukat aina ilonamme, sinulla on ihanat asetelmat.
Mukavaa viikkoa.

Eeviregina kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Jouluruusut on mielestäni ihan parhaita! Innolla odottelen jospa omani kestäisi kevääseen saakka ja saisin istutettua sen rantaan.
Meillekin tuli ihana lumipeite jouluksi. Kaikkea hyvää sinulle tulevaan vuoteen!

Mari kirjoitti...

Voi ei :( Pikaista paranemista sinulle... Minä taisin onnistua kuivattamaan jouluruusuni!

Majan Molla kirjoitti...

Pikaista paranemista ja parempaa uutta vuotta 2015!

Irene kirjoitti...

Lokoisia päiviä, pitkiä lenkkejä ja veteen pulahtelua toivon Sinulle loppuvuodeksi!

maatuska kirjoitti...

Sairaana on oltu täälläkin. Eikö ole niin kurjaa sairastaa lomalla?! Niin tympii, mutta minkäs voit. Tuumasin kyllä tehä jotain ihan muuta kun sairastaa.....
Kivasti olet saanut talvetettua kasveja tähän asti ja nyt mennään kohti kevättä. Noita jouluruusuja näkyy nyt yhdellä jos toisella olevan, on ilmeisesti tämän joulun hitti.