keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Säätöä

Minä täällä säätelen leveyksiä, muokkaan mallia ja tuskailen bloggerin kanssa kun se takkuaa, kääk sanon minä! Tuleekohan tästä yhtään mitään? Älkää ihmetelkö jos nyt joka päivä on vähän erilainen versio, mutta nyt haetaan sitä oikeaa...:) ja taas tuskaillaan, kun en saa kuvia koneelta ladattua tänne!!! MrrrMrr murisen..onko kellään muulla samoja ongelmia??

 Tää vekotin antaa vaan laittaa kuvia Picasan verkkoalbumista, eikä sieltäkään kaikkia...KÄÄK..uudenmman kerran.  Nyt on hyvät neuvot tarpeen!

Tuija


22 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Mulla on ollut sama ongelma jo reilun viikon ajan.
Painan päälle HTML-koodin, siirrän kuvat sen kautta ja painan takaisin siihen normaaliin LUO-versioon.
Pystyy siirtämään viisi kuvaa ja sit taas viisi lisää, pitää vaan katsoa että kursori vilkkuu oikeassa kohdassa :)

Saila kirjoitti...

Hyvältä näyttää ainakin nyt ja minun ruudulla! Olen kuullut tuosta ongelmasta muuallakin. Onko koneessasi toista nettiselainta, jolla voisi kokeilla? (Esim. Internet explorerin sijasta Firefox).

Marru kirjoitti...

Yks'sun toinen valittelee... mä saan toistaiseksi kyllä kuvia ladattua, mutta picasassa mun on turha yrittää muokkailla! Onneksi käytän muita muokkausohjelmia ja kuvat onnistun tosiaan lataamaan omista kansioista blogiin.

Elsa kirjoitti...

En minäkään pysty lataamaan kuvia, johtuu Internet Exploreista, ja asiaa tutkitaan. Pepin antama ohje toimii minullakin. Ja sitten tuon Picasan verkkoalbumin kautta.

Elsa kirjoitti...

Ja uusi lookki näyttää hyvältä.

Karolina kirjoitti...

Mulla on Firefox selain ja ainakin sillä ei ollut viikonloppuna ongelmaa.

Tosin mulla loppu Picasan/blogin tila ja nyt kuvani tulee Flickr kautta. Tosin olen huomannut että muissa blogeissa joissa on linkit niin ne kuvat eivät näy... no se on pienempi murhe.

Aurinkoisia päiviä,
KArolina

Puutarhuri kirjoitti...

Oon yrittäny kommentoida monen monta kertaa, vaan kun ei onnistu. Niin kauniita on nuo sun edellisen postauksen kuvat! Toivottavasti saat blogisi pelittämään kunnolla :)
Mulla olis sullekin haaste blogissani, käyppä kurkkaan...

Puutarhuri kirjoitti...

No jo on, nythän tuo näyttää olevankin tuolla aikaisemmassakin...tuli siis kahteen kertaan, sori. ;)

Suvikummun Marja kirjoitti...

Samoja ongelmia on muissakin blogeissa näkynyt olevan. Selaimen vaihto saattaisi tosiaan auttaa.
Minulla on Google Chrome joka on toiminut ilman ongelmia koko ajan :)

Kodinhenki kirjoitti...

Mullakin oli ongelmaa bloggerin kanssa kun tein pieniä muutoksia ulkoasuun. Mutta kukat näyttää ihanilta !!!

Intianminttu kirjoitti...

Blogger on toiminut minulla hyvin sekä Firefoxilla että Chromella, mutta Internet Explorer ei enää pelitä. Tosin olen tietoturvasyistä jo muutenkin vaihtanut tuosta IE:stä muiden selainten käyttöön. Ihastuttavat kukat!

pirkko kirjoitti...

Minä en saa blogin ulkoasua muokattua, en sitten millään. On ollut jo vähän pitempään näin :( Mutta muuten kuvansiirrot onnistuu.

mummeli kirjoitti...

Monilla on ollut ongelmia, mutta minullakin on ainakin vielä Google Gcorme toiminut ihan moitteettomasti, ei kuvienkaan kanssa mitään ongelmaa, muita selaimia en ole kokeillut ollenkaan. Olis kyllä Firefox ja IE käytössä, mutta en ole niitä kokeillut kun tää on toiminut.

Vilma kirjoitti...

Minulla on Firefox ja lataan kuvat omasta hakemistostani. Ei mitään ongelmia.

Blogisi näyttää ihan hyvältä.

Irmastiina kirjoitti...

Eilen minäkin yritin kaikenlaista muutosta blogiini, mutta samanlaisena on säilynyt...:))

Tiina kirjoitti...

Kokeile Chromea. Mulla ei ole ollut sen kanssa mitään ongelmia bloggerin käytössä.

Tiina kirjoitti...

No todellakin on just samat ongelmat.oon saanu muutaman postauksen tehtyä ja kuvat ladattua tuota HTML nappia klikkaamalla,mutta eilen ei sekään enää auttanut,blogger päätti mitkä kuvat saa laittaa blogiin ja mitä ei:( Pitää kokeilla nyt firefoxia tai chromea,jos niillä kerran toimii moitteettomasti.Vähä bloggaamisen ilo kärsii,kun on niin hankalaa.Tsemppiä ja mukavaa loppuviikkoa sinulle:)

Katja Lammi kirjoitti...

Minäkin vaihdoin selaimen Firefoxiin ja taas pelittää :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Minulla oli myös ongelmia aikaisemmin tällä viikolla kun työstin postausta. Tuli kaikenmaailman virheitä ihan liukuhihnalta. Piti vain yrittää muutaman kerran ja kyllä se kuvienkin lataus aina lopulta onnistui.

Hyvää loppuviikkoa!

t. Katja

anja kirjoitti...

Välillä nää systeemit tökittää mutta sitten taas alkaa pelittää. Multa hävisivät lukemani blogit, pari päivää niitä haeskelin ja hups. tänään oli taas kaikki hyvin. Kivalta näyttää bogisi. Ja mitä ihania kevätkukkasia sinulla jo kuvina edellisessä postauksessa!

pioni kirjoitti...

Firefox on toiminut moitteettomasti ( koputtaa puuta).

Sirpa kirjoitti...

Oikein mukavaa viikonloppua! /Sirpa