keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kysymyksiä ja vastauksia


Minusta on hauskaa alkaa marraskuussa miettimään, millaiset adventtikynttilät koristeineen tänä vuonna laittaisin. Kuvia on jo ollut joissain blogeissa ja tietty ei haluaisi ketään matkia, joten olisi pakko kehitellä tässä nyt pikaisesti oma versio. Väkisinkin joitakin viime vuotisia tulee mieleen ja on kait se pakko vähän "kopsata", ei kait tuo ketään haittaa.
***
Tässä vuoden 2010 adventtikynttilät.
***
Tässä viime vuoden adventtikynttilät.
Nyt olisi kyllä mielessä ihan jotain muuta. Katsotaan nyt viikonloppuna, josko jo saisi tehtyä.
***
Jotenkin ihan jännää, kun ei ole ensinkään lunta, saapa nähdä milloin sitä sitten alkaa tulemaan, minä henkilökohtaisesti toivon lunta vähemmän kuin edellisinä vuosina, mutta jos Väinöltä kysytään, niin vastaus on toinen. Väinö muuten tapasi eilen enimmäistä kertaa kissan ihan nokatusten, vähän säikähdin, että tuleeko nujakka, mutta onneksi olivat molemmat maltillisia, kissa oli kyllä selkä kyyryssä, mutta vaikutti koiriin tottuneelta, joten nou hätä. Väinöstä vaan olisi niin hauskaa tutkia lähemmin tätä pientä otusta.
***
Elsass - blogista sain tämmöisen tunnustus/haasteen, jossa vastataan muutamaan kysymykseen, kiitos Elsa, mielelläni vastaan kysymyksiin.

Lempinumero
* 28 ja 7 ja ne on numerot, joihin voin liittää lapsieni syntymäpäivät.
Alkoholiton suosikkijuoma
* vesi
Lempieläin
* no kukaan ei varmaan arvaa....:D KOIRA....mutta vakavasti sanottuna, kaikki eläimet.
Facebook vai Twitter
* facebook...vähän liikaakin olen siellä...mutta se on hauskaa ja useita teitä blogiystäviä olen siellä kaveriksi saanut ja se on todella kivaa.
Intohimo
* puutarha
Suosikkiviikonpäivä
* perjantai, perjantaiii, perjantaiiiiiii.....
Suosikkikukka
* pioni
Lempiväri
* vihreä (mun lempinimi oli edellisessä työpaikassa täti-vihreä...)

***
Olen miettinyt tässä uuden blogin avaamista, koska tämä blogi on aikanaan perustettu edellisen kodin (siis omakotitalon) puutarhaa ajatellen, jotenkin uuden kynnyksellä, olisi ihan mukava aloittaa puhtaalta pöydältä.Jos päädyn uuden blogin tekemiseen, teen sen ensi vuoden alussa.Tuijan turinat...heheheh..ja kuikan kiljaisut Mäntyharjulla....tai joku yhdistetty uuden kodin ja kesämökin blogi...mutta mennään nyt tällä sillisalaatilla tämä vuosi loppuun.
***
25.11. menemme ystäväni kanssa käymään Adalmiina Helmessä, eiköhän se joulu ala sieltä pikku hiljaa mukaan tulla, se on sellainen joka vuotuinen traditio. Ainakin mukaan tulee iso läjä uusia ihania punaisia GreenGate::n astioita, joita olen halunnut jo pitkään, kyllä niistä kelpaa joulupuurot syödä.

***
Viime vuonna marraskuun lopulla paistoi vielä aurinko kauniisti, kun tontut ulkoilivat.

Luntakaan ei viime vuonna näihin aikoihin vielä ollut, kun Väinön kanssa metsälenkkiä kierrettiin, kylmempää tosin oli ollut.

Tämmöiset kuulumiset tällä kertaa, mukavaa loppu viikkoa ystävät.


Toivoopi Tuija

22 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Täällä myös pähkäillään adeventtikynttelikön kanssa. Ideat on aika lopussa... Keksihän joku kiva, niin mä sitten matkin sua :)

-Tuija-

Pepi kirjoitti...

Adventtikynttilät? Hmmmm......mä taidan olla jotenkin omituinen, edes pari vuotta blogistaniassa ei ole mua saanut oppimaan tuohon :)
Eli ei ole ikinä ollut - ja jos itseni tunnen, niin ei tulekaan...

Vilma kirjoitti...

Minäkään en ole koskaan laittanut adventtikynttilöitä. Ei ole vain minun juttuni, vaikka kynttilöitä poltankin. Mutta kukin tekee, miten itsestä parhaalta tuntuu.

Moni varmaan seuraa sinua uuteen blogiin, jos sen perustat. Joku voi jäädä matkalla pois, mutta niitä ei liene montaa. Ymmärrän kyllä, että olisi tilanteessasi hauska aloittaa puhtaalta pöydältä.

Minä odotan kyllä lunta. Samaa mieltä Väinön kanssa: saa tulla oikein runsaasti.

Krisse kirjoitti...

Kauniit kuvat taas sinulla! Minulla ei ole ollut adventtikynttilöitä vielä koskaan, vaikka ne ihan mukavia ovatkin. Johtuu ehkä tosta vuorotyöstä että ajattelee ettei kuitenkaan aina ehdi niitä oikeana päivänä polttelemaan. Minulla on yhdistetty kaupunki-ja mökkiblogi ja hyvin toimii! Ensin pidin niitä erikseen, mutta kesällä ei tullut kirjoitettua mitään kaupunkiblogiin ja talvella taas ei mökkiblogiin :)

Irmastiina kirjoitti...

Kauniita ovat nuokin adventtikynttilät....tuollaiset numerot olisivat kivat.
Uusi blogi voisi ollakin kiva...pääasia, että pääsemme seuraamaan mökki eläämäsi ja elämääsi muutenkin...:))

Katja kirjoitti...

Melkolaillaharmaata on nyt ollut ja yllättävän lämpimiä päiviä ajankohtaan nähden. Adventtikynttilät sitten pääsevät onneksi tuomaan hiukan valoa pimeyteen :)

sylvi kirjoitti...

Kauniit Adventtikynttilät olet tehnyt..

Toivottavasti pääsemme sitten seuraamaan sinun uutta blogiasi.

Lovviisa kirjoitti...

Ostimpa juuri valakosen suorakaiteen mallisen ruukkusen ja mietinkin että mitäs siihen...No ne atventtikynttilät siihes tuunaankin, kiitos ajatuksesta :)

Eeviregina kirjoitti...

Eipä mullakaan ole adventtikynttilöitä. Tähdet ja kyntteliköt kohta kaivan esille, on niin pimeitä päiviä.
Lämmintä on kyllä ollut, lunta toivon vain hippusen joulun ajaksi!
Ei kiitos niitä viime talven kaltaisia lumitöitä!
Tonttuset on söpöjä tuolilla, samoin jouluruusu?
Eilen ostin ekan amarylliksen ja kohta se on jo aivan auki.
Jos aloitat uuden blogin, minä ainakin tulen perässä.
Tunnelmallista viikon jatkoa!

Intianminttu kirjoitti...

Viime vuonna laitoin ekan kerran adv.kynttilät esille, mutta taisin vissiin ehtiä yhtä kynttilää polttaa ajallaan. Olivat enemmän koristeena.
Söpönen hyasintti tuosa vikassa kuvassa. Adalmiinan Helmi on vaarallisen ihana paikka, siis vaarallinen kukkaron kannalta :)

Cheri kirjoitti...

Toivottavasti Väinölle riittäisi vähän vähempi lumi tänä talvena. Ne lumityöt, huokaus. En ole vielä ehtinyt yhtään ajatella adventtia, mutta kohtahan se on ovella.

Leena Lumi kirjoitti...

Unohda nyt hetkeksi hyasintit: Mulla on sulle haaste blogissani, joka ei yhtään tuoksu lumelta...

Tuija kirjoitti...

Nyt kun pääsit haasteen makuun, niin mun blogissa olisi sulle jotain ;-)

-Tuija-

Kirsikka kirjoitti...

Hyvää Joulun odotusta Tuija.

Irene kirjoitti...

Ei se haittaa vaikka jatkat samaakin blogia ja kerrot mökkiasioita myös.Se on aina vähän vaikeaa löytää uutta osoitetta. Minulla ainakin on hankaluutta päästä Sarin uuteen blogiin ja Villipihan uutta osoitetta muuttaessani poistin kaikki vanhat blogiosoitteistoni.

Ilona kirjoitti...

Täällä inspiroitumassa Tuija puuhailuista. Tuollainen kynttelikkö olisi kiva toteuttaa.
Ilona

Ilona kirjoitti...

Täällä inspiroitumassa Tuija puuhailuista. Tuollainen kynttelikkö olisi kiva toteuttaa.
Ilona

Tiina kirjoitti...

Sulle on haaste mun blogissa!

LENNU kirjoitti...

Adventtikynttilöiden koristuksia minäkin mietin ja oma pää kun on tyhjä niin kyllä jonkun kauniin kopsaan blogeista, kait se luvallista on ja ihanahan se on jakaa toisten kanssa oma hyvä idea, eikö vain.
Kauniita kuvia:)

Tarja kirjoitti...

Ihanaa joulun odotusaikaa... Kauniita kuvia jälleen kerran!

Katja - Bag End kirjoitti...

Voi, mä olen kaiken kiireen keskellä täysin unohtanut adventtikynttilät. No, ainakin muistan että joulu on tulossa ja kunhan joulukoristeet & -valmistelut saan aikaiseksi :-)

Hyvää marraskuun viimeistä viikkoa! Ja uutta blogiasi odotellessa ;-)

t. Katja

Katja - Bag End kirjoitti...

Mutta hei, tajusin juuri että ei taida olla vielä liian myöhäistä adventtikynttilähärpäkän tekemiseen?! Täällä Alankomaissa adventtia ei oikein vietetä/tunnisteta samalla tavalla kuin esim. Suomessa, joten tahtoo mennä ohi :-)