keskiviikko 22. helmikuuta 2012

No nyt kuului jo titityy...JIHUU...

Hellurei ystävät!

Tänään aamulla paistoi aurinko ja Väinö pääsi metsälenkille, niin kuin tuli luvatttua, minä zippailin onnesta soikeana ja nuuskin kevät ilmaa ja kuuntelin lintujen luritusta, vähän kyllä ihmettelin Väinön kovaa vetohalua...ajattelin, että no ompa pojalla kiire metsään, polun päässä laskin hänet vapaaksi....ensimmäinen virhe....sainkin sen jälkeen kulkea itsekseni sen metsälenkin, tyyppi otti hatkat.Toinen virhe..jäin metsään huhuilemaan ja pilliin viheltelemään ja mitä kauemmin siellä huhuilin, sitä ärsyytyneemmäksi tulin. Ainakin kymmenen minuuttia hyörin ympyrää lenkin alku ja loppupäässä, kunnes puhelin soi, soittaja oli mieheni, joka ihmetteli miksi Väinö kuljeksii itsekseen naapurin pihalla???? NIIN MIKSIKÖHÄN???? Naapurin Millillä ON JUOKSUAIKA!
Kolmas virhe, miksi ihmeessä en kesällä leikkauttanut sitä vaikka niin olin ajatellut? Ärsyttävintä oli että hyvä tuuleni oli tipotiessään! KÄÄK!!!!
*********************************************
No juu olihan mulla muutakin, jo joku aika sitten sain tämmöisen ihanan tunnustuksen
Tylsän Mörököllin - blogista, joka ei kyllä todellakaan ole mitään tylsä, joten kaikki kipin kapin tutustumaan. Tämä tunnustus tulee jakaa viidelle blogille, jolle toivoo lisää lukijoita. No niin!
Tässä minun suosikit tälle listalle:
Kukkapajalla ja omalla pihalla, Lauralle

Kannattaakin käydä kurkkaamassa näitä toisistaan erilaisia mutta ihania blogeja.
Lunta on terassilla paljon, en ole oikein viitsinyt yrittääkään siivota sitä,mutta aivan varmasti ilmojen lämmetessä ja auringon paistaessa siihenkin löytyy intoa.
on tällä hetkellä mielessä ihan koko ajan.

Oikein mukavaa ja toivottavasti jo aurinkoisempaa ja lämpöisempää loppuviikkoa, yksi viikonloppu vielä ja seuraava onkin jo maaliskuussa.:)

Toivottelee Tuija

20 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Voi ei Väinö-lurjusta... Mekin oltiin puolitoista tuntia Moseksen kanssa auringosta nauttimassa aamupäivällä, mutta irti en uskaltanut päästää :)
Me muutetaan maaliskuun lopussa, ja sittenhän me järkätäänkin Väinölle ja Mosekselle metsätreffit! :)

mummeli kirjoitti...

Meillä juuri Himmun juoksut loppui ja naapuroin labbiksen huokailut saa loppua taas.
Mukavia lumilenkkejä Väinön kanssa!

Siirisofia kirjoitti...

Voi noita poikia :D Meillä Hugo joutuu joka tapauksessa leikkaukseen, koska toinen palli luuraa jossain. Viedäänkö samalla toinenkin, on vielä harkinnassa, mutta yhä vakuuttuneemmaksi tulen, että molemmat viedään.Mies on tietysti kauhuissaan, että koirasta tehdään "konsultti".
Tulisipa jo kevät:))

Saila kirjoitti...

Voihan Väinö! Anteeksi vai, ei voi olla nauramatta kun kerrot niin hauskasti. Onkohan se savolainen piirre sinussa, juttujasi (tai huastelujasi) lukiessa tulee naureskeltua aina paljon!
Ihana vaaleanpunainen esikko. Sää on tosiaan viime päivinä nostattanut kevätmielen täyteen kukkaan, lumikaan ei kohta voi enää mitään plusasteille, kunhan vain aurinkokin näkyisi.
Rauhallisempaa loppuviikkoa ;-)

Krista kirjoitti...

:) Naapurin tyttö vikitteli Väinöä!
Meillä kissa mouruaa ekassa kiimassa, yrittää livahtaa ulos väkisin (sisäkissa). Koirat nuuhkii sitä ihmeissään :) Ja kiertävät kaukaa kun neiti tulee tarjolle, huoh! Ihana kevät ;)

Uutisia tulossa lähiaikoina, olehan Tuija kuulolla ;)

santra kirjoitti...

Tää nyt tuli kiittelemään iltamyöhällä tunnustuksesta, että KIITOS :) Mää postailen sen sitte tuonnempana.

Väinö tais tehdä elämänsä virheen. kun kuunteli naapurin seireenin kutsua. Sitä se saattaa katua koko lopun ikänsä, jos meet tohtoorille nipsauttamaan sen perhekalleudet. ;)

Arja kirjoitti...

Täällä ei juurikaan ole keväinen fiilis kun lunta sataa kokoajan vain lisää:-((
Väinöllä tais olla mukavaa..hih
Mukavaa loppuviikkoa<3

Riitta kirjoitti...

Toisaalta sitä Väinöä ymmärtää, aattele nyt, kevättä rinnassa ja hyvät tuoksut, minkäs sille luonnolle voi ;D
Lintujen laulu sai minutkin tänään eka kerran miettimään toden teolla ensikesän pihahommeleita.

Vilma kirjoitti...

Kiitos Tuija! Erilaisia ollaan! Ihan erilaisia kuin kaikki muut. Mutta haittaakse!

Ymmärrän hyvin Väinö-herran retket ja sinun suuttumuksesi! Syystä, että myös meillä on uroskoira, joka ei tosin karkaa mutta nuuhkii, nuuhkii, nuuhkii...

Lovviisa kirjoitti...

Hyvvää huomenta kammarista! Juu..kyllä ne pojat on poikia, kevättä rinnassa :)

Tuija kirjoitti...

Voi Väinö :D. Meidän Velmu ei toistaiseksi ole huomannut, että kevät on tulossa...

-Tuija-

Ilona kirjoitti...

Mikä, mikä ihana kevättuuletus täällä, ihan innostuin. Kuvissa on jo niin lupausta, kohta Tuija päästään mullan sekaan möyrystämään!
Ilona

Riitta Sinikka kirjoitti...

Täällä on tosiaankin ihana kevättunnelma! Onnea tunnustuksesta kauniiseen blogiin! Mukavaa viikonloppua!

Marge kirjoitti...

Voi ei sitä Väinöä! Mutta hauskasti kerroit;D
Tässä ootan, koska meidön leikattu kollimme Kaapo saa levottomuuskohtauksen..;D Maaaliskuu alkaa ja vaikka ei tytöjen perässä meekään, niin reviiri, siitä täytyy pitää huolta...;))

Oikein ihanaa kevättalven viikonloppua, sillä, Tuija nyt alkaa kevättalvi, jee!!!;)))

Hali!♥

Hanne kirjoitti...

Voi Väinö,Väinö!

Mukavaa viikonloppua!

Kurkistapas blogiini, siellä on sinulle jotain:)

Marika-Valkoista&Rustiikkia kirjoitti...

Onnea tunnustuksestasi!
...*Väinö,Väinö,missä on se Väinö...*,tuli heti laulun sanat mieleeni,hih!
Voi sinua parkaa,olit varmaan aluksi huolissasi Väinön katoamisesta...no mutta onneksi kaikki kävi parhain päin:)
...tiedätkö,mä en sais kertoo tätä,mutta oon ruikuttanut mun mieheltä kultsun pentua Nellin kaverix...ja asia selviää ihan näinä päivinä,pidä mulle peukkuja!!
Ja sitten et kyllä leikkauta Väinöä...tehdään niillä yhessä pennut...hih!
Mukavaa lauantaita sinulle ja keväiselle mielellesi,mul ku ei oo viel yhtään sitä ilmassa,voi mua:(
Halauksin,Marika

Irene kirjoitti...

Olipas harmillista! Onko se nyt niin, että poikakoirien omistajat joutuvat olemaan tarkempia karvaturriensa kytkennästä kuin tyttökoirien omistajat? Sitä nyt jäin pohtimaan narttukoiria aina omanneena.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä myös eka uros monen nartun jälkeen. Nyt on siis leikattu narttu ja kohta 2-vuotias leikattu uros. Uros on kyllä ihan erilainen luonteeltaan. Toisaalta se on kuunteleva ja rauhallinen ja ottaa hyvän katsekontaktin kouluttaessa ja muutenkin puuhatessa, mutta yli-innostus vie siltä kaiken järjen. Se juoksee hevosenpallo (iso kahvallinen kumipallo) suussaan sellaista hullunkoiranjuoksua ja ympyröitä ja väistelyitä eikä tajua puhetta siinä vaiheessa ... hauskan näköistä se on kyllä.

Poika joutui leikkaukseen vuosi sitten, kun se rupesi vaahtoamaan ja kuolaamaan narttujen seurassa ja meni taas kokonaan pois kontaktista. Päätös perhekalleuksien napsaamisesta syntyi yksivuotisrokotuskäynnin yhteydessä, kun nuori herra ei pystynyt irrottamaan kuonoaan ja kieltään eläinlääkärin matosta. Se kuolasi ja vaahtosi ja nuoli mattoa ja ulisi ja silmät vain pyörivät päässä. Hassu otus.

Otimme ensin kokeeksi puolen vuoden kestoisen implantin, joka esti testosteronin erittymisen. Sen aikana näki, ettei lopullinen naksaus muuta perusluonnetta, mutta vie älyttömän ja rauhattoman viettien varassa juoksemisen pois. Hauvallakin on parempi olla niin. Sitten kalleudet vietiin.

Poika voi hyvin ja pysyy irti laskettuna kontrollissa. Leikkii ja touhuaa paljon vanhan narttumme kanssa. Laumassa on järjestys ja kaikki voivat hyvin.

Suosittelen kastroimista niille, jotka eivät suunnitellusti ole teettämässä jälkeläisiä uroksillaan. Ei kannata hankkia tähänkään maahan enää lisää sellaisia pentueita, joiden perimän suunnittelua ei ole mietitty. Kannatan täyspäisten ja keholtaan terveiden koirien kasvattamista. Silloin sekä omistaja että koira voivat hyvin.

Tästä tuli tämmöinen koirajuttu. Blogisi on ihana ja löysin sen aika vast'ikään. Nautin luomastasi kauneudesta sekä siitä, miten kerrot tapahtumista. Kiitos!

Seija

Laura kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!=)

Voi teidän Väinöä ku niin kevättä rinnassa, että.. =)
Sie se tosiaan kirjotat hauskasti, kiva on lueskella.=)

Katja - Bag End kirjoitti...

Voi Väinö minkä teit :-)) Toivottavasti naapurin typy oli turvallisesti neljän seinän sisällä...

Meillä on puutarhassa krookukset jo melkein täydessä kukassa, nuppujen pitäisi vielä tuosta aueta. Vaikka sitä Suomen talveakin aina kaipaan, niin on se kuitenkin kiva kun täällä tulee kevät niin aikaisin :-)

Hyvää viikon jatkoa,
Katja