lauantai 14. tammikuuta 2012

Joululahjan lunastus

Tänään kävimme lunastamassa lasten ostaman joululahjan Flamingo Spassa. Olipahan mukavan rentouttava paikka. Enemmän Spasta tästä linkistä, ja me kävimme tuossa heinähoidossa, oikein sopiva muuten mulle ja tuoksu tosiaan heinälle. Ihanaa, kiitos kovasti Katriina, Markus ja Mikael. Olette rakkaita.
Illalla saunan jälkeen ei sitten muuta tarvinnutkaan tehdä, kuin istua takkatulen ääressä, kynttilän valossa ja lukea uusinta, ihanaista Jeannen lehteä. Ihan parasta.

Muuten elämä menee yks'toikkoisesti eteenpäin, aamulla ylös, töihin ja illalla kotiin, ruuan laittoa ja koiran ulos vientiä, ainut positiivinen seikka on, että jos kerkeää töistä aiemmin kotiin, pääsemme Väinön kanssa metsään lenkille, sekin on ihan parasta. Jotenkin jumpilla käyntikin on ihan älyttömän ponnistelun takana..kääk.että sitten ärsyttää. Piti muuten käydä tänään Span jälkeen Plantagenissa, kukkaterapiaa hakemassa, mutta senkin minä onneton menin ja unohdin. 
Kotona ei mitään uudistuksia, ainut asia on, että aurinko paistaa vielä sen verran alhaalta, ettei tarvitse alvariinsa siivota! Joku piriste, tai doping olisi nyt tarpeen.??? Onko teillä ystävät yhtä tylsää? Ja tästäkin tuli niin tylsä ja harmaa kirjoitus, että parasta vaan toivottaa kaikille;
hyvää viikonloppua! Pitäsköhän tätä muuten ensikään julkaista? Tämmönen narina.....sori!

Tuija

Ai niin, tossa ylähäällä vasemmalla on mun facebook nappi, jos joku haluaa siellä ystävksi, niin ei muutakun kaveripyyntöä lähettämään, useathan teistä on jo sieltäkin kautta tuttuja.

19 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ei kun tää narinakirjoitus oli kiva! :-D (Anteeksi vain). Kyllähän tää talvi narisuttaa. Täälläpäin oli tänään onneksi oikein upea aurinkoinen ulkoilukeli, se piristikin kummasti, kuin myös se, että iltapäivällä huomaa pimeyden laskeutuvan hitusen aiemmin kuin jouluna! Se on hieno juttu.
Varmaan huomaat samat kun menet Väinön kanssa lenkille, jos niin aikaisin töistä pääset.
Kukkaterapia on kyllä paikallaan, harmi että unohdit! Kukkakaupoissa alkoikin jo tammikuun alussa näkyä ihania esikkoja ja sineraarioita.

Majan Molla kirjoitti...

Juu narisen minäkin. Puita kaatuu ja sähköt menee lomalle. Ei vaan jaksaisi koko ajan tuotakaan, mutta onhan mulla aikaa?
Parempaa huomista sulle! Tästä on vain yksi suunta ylöspäin :)

Leena Lumi kirjoitti...

Tuija, minä rakastan talvea! Kaksi kesää on ollut niin kuuma, että olen ollut Olgan kanssa kellarissa päivät: Se ei ole hauskaa. Ja puutarhaa on pitänyt kastella keskellä yötä, kun siihen asti liian kuuma eli ei toinna. Ennen meillä tehtiin suvella puutarhassa yöllä monenmoista kivaa, nyt on vain kasteltu ja toivottu, että seuraavana aamuna se keltainen molluska ei taivaalle enää ilmesty, vaan sadepilvet.

Minä niin nautin nyt, kun on pimeää ja saan nukuttua pitkät yöt. Lauantai-illat ovat järkyttävän tunnelmalliset takkahuoneessa useiden kynttilöiden loisteessa ja pesuhuoneessakin käytämme vain kynttilöitä, ei uusia hienoja valoja.

Sitä voi nyt ilahduttaa itseään isoilla tulppaanikimpuilla, sisustuslehdellä (kuten olet tehnytkin), pitkillä lumivaelluksilla ja kunto nousee kun tekee lumitöitä. Luin, että lumityöt kuluttavat kaloreita kaikkein eniten ja tokana tulee hiihto. Olen taas aurannut koko puutarhan täyteen polkuja ja pidän ne auki koko talven. Olga ei enää lenkkeile, mutta rakastaa lunta ja pysyy omassa puutarhassa ihan vapaana seuraamassa mitä kurret yms. tekevät.

Ota nyt kaikki irti tästä ajasta! Kyllä me ehditään sitä puutarhaa vielä harrastaa.

Lumen valoa!

Riikka kirjoitti...

Ihania kuvia Tuija !
Teilläpä on ollut ihana joululahjaelämys :)

mulla tuo vaihtelua elämään että välistä on iltavuoroja ja välistä aamuja ja koska olen varahenkilö , niin työn suhteen on tosi vaihtelevaa, kun viikolla saattaa olla kolmekin eri osastoa, mutta tykkään just siitä.
mutta ihanaa että arki rullaa ja on rutiineja ja tuttua ja turvallista eli siis tylsääkin :)
Mutta elämä on ihanaa, kuitenkin :)

Minttu kirjoitti...

Voi miten ihana päivä sinulla on kuitenkin tänään ollut!
Itse voin vain opiskelijana haaveilla spasta ja koulukiireiden takia en jaksa jumppiinkaan raahautua...
Mutta odotas vaan sinäkin, kun rupeaa kevät ja (aurinko)tulemaan, sieltä sitä virtaakin taas tulee, uskon ainakin niin... :)

Marru kirjoitti...

Välillä on lupa narista ;)

Elviiran Kammari kirjoitti...

Mutta tollastahan se arki on, lähes kaikilla meillä. Mulla on onneksi elämä ohjelmoitu lasten puitteissa siten ettei tartte omia menoja miettiä ja järjestää, on nääs mahdotonta.. Teholenkki Herra O:n kanssa kerran päivässä mettän keskellä riittää terapiaksi. Ja se lasi viiniä..tai useempi.

Mari kirjoitti...

Välillä saakin narista ja on tämä talvi tosiaan tylsää... Ihania kuvia ja teillä on ollut ihana joululahja!
Hyvää sunnuntaita!

terhipäivikki kirjoitti...

Jep! Tämä alkuvuosi on vähän hidasta, kun odottaa kevättä ja ainakin valon lisääntymistä. Meillä on tänään juhlapäivä, kun Hugo-perropoika täyttää yhden vuoden:)Ja päivän piristykseksi laitoin kaverikutsun Facebookiin :D

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ei...minä nautin... lumesta ja pikku pakkasesta..nytkin paistaa aurinko...☺☺

Kyllä se ihana kevät ja kesä sieltä tulee!

saara kirjoitti...

moikka, pitää välillä kirjoittaa..yleensä luen mutta ei jaksa kirjautua että voisi kommentoida.... Pimeys on ollut aika piinallista tänä talvena, mut onneks lumi tuo vähän valoa ja piristystä, kunhan ei pakkasta paljoa laittaisi..minä en pääse hiihtämään edes tänä talvena enkä juuri kävelemäänkään, mutta yritän sitten keksiä muita piristäviä juttuja sen sijaan ja yritän olla ajattelematta asiaa. Vaikka luen blogeja ja nautin niistä ja kauniista kuvista. Kyllä tää tästä Tuija vielä iloksi muuttuu !

Eeviregina kirjoitti...

On täälläkin talvi ja arki... Onneksi voi keksiä jotain piristystä.
Ostin viikonlopuksi pari hempeää tulppaanikimppua, kirjastosta hain ison pinon puutarhakirjoja, kirpparilta kirja Karen Blixenistä ja eilen löysin Kärkkäisen kirja-alesta aivan ihastuttavan kirjan, Ulla Hården Helppohoitoinen puutarha.
Just mulle sopiva, kivoja ideoita ja ihania kuvia, todellinen löytö!
En minäkään jaksa lähteä lenkille, mutta nuo lumityöt kun tekee niin ei tarvikaan muuta.
Joulun jälkeen olen muutenkin lukenut monia kirjoja, olen antanut itelle luvan vähän laiskotella...
Välillä olen silpunnut noin 40 t-paitaa ja kohta alan sommittelun jälkeen virkkailla niistä mattoja.
Työ ja tekeminen ei lopu, kunhan saa ittensä liikkeelle!
Kaunista tammikuuta sinulle!

seijastiina kirjoitti...

Ihana tämä postaus on Tuija, hyvä kun teit!
Mikä se on tuo sudenkorennon näköinen kollaasissa, itsekö teit, kaunis on, ja muutkin kuvat kollaaseissa ihanat.
Minullakin on harmaa kausi, mutta väliin pistän ostaena kirkkaan värisiä kukkia, jotka selvästi piristää ♥
Töissä kun on, usein varmasti rutiinit pyörii samoissa jutuissa.
Mutta talvi on nyt kaunis, kevättä tietty ootellaan ja vihreää, pääsee Tuijakin puutarhaan möyrimään, niinkös?
Leppoisaa iltaa siellä takkatulen ääressä!

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on niin ihastuttava blogi, mukavat tarinat ja kauniit kuvat! Kevättä täälläkin kovasti odotellaan, kyllä se pian taas meitä ilahduttaa. Nautitaan ensin talvesta ja sen ihanuudesta <3
Raija Porvoosta

Kirsikka kirjoitti...

Kerätään nyt vaan sitä energiaa kun se on vähentynyt . Minä olen ainakin jotenkin nuutunut ei oikein käsityötkään kiinnosta. mutta kunhan kevät koittaa niin sitten. Hyvä alkavaa viikkoa .

Kivisen Vilma kirjoitti...

Narise vaan, hyvä ystävä! Minuakin narisuttaa ja olen vähän alakuloinen. Mutta kaipa se siitä. Parempia aikoja odotellessa! Kyllä se sieltä tulee! Tsemppiä!

Tiina kirjoitti...

Pikku narinat on aina joskus paikallaan. Aika monia tuntuu itse asiassa tähän aikaan vuodesta vähän narisuttavan :)
Valoisampaa kohden koko ajan onneksi mennään, kyllä se energiakin sieltä taas putkahtaa ;)

Arja kirjoitti...

Kauniit kollaasit ja ihanat pikku kengät!

Mukavaa loppuviikkoa♥

Sirkka kirjoitti...

Narinaa ja tarinaa:) eikun nauruks Tuija ystäväin:)
Minä niin rakastan kauneutta yli kaiken ja nyt kun on tullut lunta niin meinaa taju lähteä, kauneuden vuoksi...puut pensaat kaikki mikä vähänkin ylös törröttää ja on saanut lumipeitteen yllensä on kaunista katseltavaa. Käyn kaupungilla aika usein rannalla kävelemässä, torilla ja ystäviä tapaamassa.
Rosaa harjatessa päivittäin ja jutellessani hänelle olen niin onnellinen, leivontaa...hmmm
elämä maistuu:) kokoajan on jotain pientä puuhastelua ja tauon aikana seuraan lintuja lueskelen tai katson kauniita kuvia, haaveilen ja mietin kuinka hyvin asiat ovat näin.
Yllättäväen pian on kaunis kevät edessämme!
Minulla on yksi pelakuu vieläkin kukassa...ja toiset ovat hyvinvoivan näköisiä, en ole koskaan niitä leikellyt keväisin, jospa nyt kokeilisin.
Kauniin lasten lahjan Flamingossa oli kuin just nappiin teille, aivan ihana ja hyvä kun rentouduit ja heinähoito, enpä ole moisesta kuulukkaan aikaisemmin, kuin nyt.
Tuijalle ja Väinölle halipusit ja kaikkea hyvää ja kuulenhan minä naurusi!:)