sunnuntai 6. helmikuuta 2011

TASSUNJÄLKI HIEKASSA...


Sateenkaarentaa Ilonan blogista ja facebook sivulta kopioitu ihana juttu. Itse aion tähän osallistua ja toivoisin, että myös moni blogiystäväni mahdollisesti voisi tähän osallistua. Siksi koipoin tämän tähän , koska koen tämän erittäin tärkeänä asiana.Tassunjälki hiekassa! Meillä on etuoikeus olla keräämässä apua suomen eläimille ja
SEY:lle Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitolle. Olen luvannut lähettää jokaiselle apua antaneelle ja sähköpostiin osoitteen ilmoittaneelle (aarre@sateenkaarentaa.fi) ottamani kuvan koirasta jolla ei ole kotia, kortti ja sen toimitus ei ...maksa sinulle mitään. Toivon, että kuva ja tämä viestini tavoittaa kauttanne ystäviä ja tuttavia ja saadaan mahdollisimman paljon apua liikkeelle, jokainen voi päättää oman lahjoituksensa itse se voi olla euro, kaksi, kolme tai mikä vain. Kuvan voit tilata nettipuodistakin 0e tilauksen mukana tai noutaa puodilta, luotankin nyt teihin ja siihen että nostatte oman jälkenne tassunjäljen viereen
*****

SEY:n avustustili Suomen eläinsuojeluyhdistyksen liitto tilinumero 800019-1061763. Viitteeksi Sateenkaarentaa. Silloin voimme seurata, että mitkä lahjoitukset tulevat tähän liittyen ja kerron mitä olemme saaneet kasaan yhdessä. Välitetään viesti eteenpäin ja saadessasi kortin lähetä tai kerro sen tarina ystävillesi, pienestä ajatuksesta voi olla kaikki kiinni!
*****

Itse vietin tänään onnellisen koiran kanssa ihanan iltapäivän aurinkoisessa säässä metsälenkillä, jossa Väinö sai haistella jänisten ja kettujen jälkiä. Sitten iiiiiiso kupillinen ruokaa ja nyt onnellinen koira nukkuu omalla paikallaan. Kaikilla koirilla ei ole asiat yhtä hyvin.
Väinön kanssa toivotamme teille kaikille ihanaa alkavaa uutta viikkoa, itse kipaisin tänään

ja se tuntui oikein mukavalta...ilmeestä ei voi tällä kertaa päätellä  mitään, ainahan se vähän huohotuttaa...;),mutta tunne on mielettömän ihana jälkeenpäin. Illalla vielä vähän tunnelmoidaan...
ja huomenna alkaa uusi viikko, uusine kujeineen. Kevättä kohti...kevättä kohti..saletisti natsaa..;)

toivottelee Tuija

9 kommenttia:

Katja - Bag End kirjoitti...

Kaikki kodittomat, kaltoinkohdellut ja hylätyt eläimet saavat aina mielen hieman surulliseksi. Onneksi on niitä auttajia; eräs ystäväni antoi juuri kodin yhdelle kodittomalle koiralle, kuin myös kissalle ja äitini pelasti yhden kodittoman kissan eläinsuojeluyhdistyksen hoteista :-)

Teidän uusi makuuhuone on muuten aikas ihana. Hieno muodonmuutos :-)

Hyvää sunnuntain jatkoa ja alkavaa uutta viikkoa!
T. Katja

Saila kirjoitti...

Ohh, olet ROHKEA! En ole varma uskaltautuisinko ikinä avantoon, vaikka kuinka väittävät, miten ihanaa se tekee. Kerran kävin Tampereella lokakuisessa järvessä saunasta, ja se oli ihan järkyttävän kamalaa :-D
Hyvällä asialla olet, hieno juttu! Tuossa on tilinumero, niin voin helposti osallistua. Kiitos!
Väinö on onnellinen koira!

arleena kirjoitti...

Kyllä avantouinti raikastaa ja virkistää, sanoo hän joka ei uskaltaisi ollenkaan avantoon. Mutta uskon kun muut ovat käyneet.

Kär4siviä eläimiä on paljon niin täällä Suomessa kuin kautta koko maailman. Auttaminen on hyvä asia.

Mukavaa alkavaa viikkoa.

Maria kirjoitti...

Todella tärkeää asiaa,kiitos.

sylvi kirjoitti...

Rohkeasti tehty. Olen minäkin käynnyt muutaman kerran avannossa, jopa -30 pakkasessa , ja sitten saunaan. Ihana tunne on todella jälkeenpäin.

seijastiina kirjoitti...

Hyvän asian puolesta peukutan ja kiitän Tuija ♥

Huiii, avantoon, aika jännää, mutta uskon ,että on hyvä olo jälkeen päin :)

Liisa kirjoitti...

Hyvä asia , jonka puolesta kannattaa taistella.

Minustakin olet tosi rohkea kun uskaltaudut hyiseen veteen. Mutta eikös siihen totu, kun syksystä asti käy uimassa.

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.

Irene kirjoitti...

Sulla on vaihtunut tuo ylimmäinen kuva jo keväisiin helmililjoihin, kiva!
Tuija se vaan terhakkaasti ulkoilee lumisissa metsissä ja hyisissä vesissä. On kova likka!!!

Tansku kirjoitti...

Olet hyvän asian puolesta puhuja,hyvä niin,koska eläimiä pidetään kaltoin ja kohdellaan huonosti:(,apua siis tarvii koira poloinen!
Huii avantoon,en menis,vaikka se piristää ja tulloo hyvälle mielelle..
Mukavaa viikkoa