sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pakkaspäivää ja arvonnasta asiaa...

Tänään oli tämän talven kylmin aamu, meilläkin pakkasta varmaan noin 8 astetta. Mutta se ei estänyt aamuista uintireissua, itse asiassa tässä jo olen odotellutkin sitä avantoa sinne järveen, jotta päästäisiin tosi toimiin. Meillä oli eilen vieraita, joten ystävätär lähti seuraksi kävelemään, järveen häntä ei kuulemma saa mistään hinnasta.:D Höh...
Kohmeiset rentoakankaalin ja sormustinkukan ruusukkeet ovat kauniita. Kottikärryt olivat jäätyneet paikoilleen, kaitpa nuo vielä irti lähtevät, olisi vielä pari säkkiä multaa levitettävän. Ajatelkaa, marraskuussa! Oven viereen ostin sypressin ja ajattelin laittaa siihen valkoisia ja punaisia sydämia, mutta tänään se jäi kohmeisin näpein tekemättä.
Pikkuisen on joulu meilläkin jo näyttäytynyt, kovasti tykkään näistä Mailegin pikkuruisista tontuista. Niitä pitää vaan asetella niin, ettei herra Väinö Koiran tarkat silmät niitä nää....sen jälkeen ovat entiset.
Isoon rautaiseen kasvihuoneeseen laitoin pajupalloon valot, saa nähdä miltä näyttää illalla.
Kynttilöitä polttelen joka päivä sisällä ja ulkona, siinä hommassa meinaa mopo karata käsistä, välillä :D
****
Jestas miten paljon uusia lukijoitakin on tullut, sydämellisesti tervetuloa teille, toivottavasti viihdytte meillä.
****
Arvonnasta sen verran, että jos et ole vielä osallistunut siihen ( edellinen postaus) sinulla on vielä aikaa huomiseen aamuun klo 10.00 asti osallistua, sillä arvon voittajat vasta huomenna kymmenen jälkeen, teitä olikin niin paljon, että päätin leikkaa-liima-askartele session siirtää töihin väljempiin tiloihin.
****
Tänään tosiaan aurinko paistoi ja napsin kuvia ulkoa ja voi sentään kun oli leppäkertulle käynyt köpelösti. Ei ollut tainnut keretä talvisäilöön.

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!

Toivottelee Tuija

15 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Naurukaveri tuli moikkaamaan ja vilkuttamaan!

JaanaElina kirjoitti...

Voi miten ihanaa joulutunnelmaa siellä ollaan jo laiteltu.

Minäkin nostin nisset jo lipaston päälle,on ne vaan niin suloisia.Pitäisi ostella pari lisää.

Täälläkin oli 8 astetta pakkasta aamulla.Lähdin töihin puoli kuuden aikaan,auto oli ihan jäässä ja minäkin.Täytyy etsiä talvitakkia jo päälle.

Mukavaa uutta viikkoa sinnekin.

päivi kirjoitti...

Pakkasterkut ystävälle<3
lämpimin ajatuksin
Päivi

Inkivääri kirjoitti...

Voi miten kauniita asetelmia, kyllä joulua jo pitää pikkuisen olla ja kynttilöitä ilman muuta - jotain iloa kaamoksesta sentäs:)

Cheri kirjoitti...

Onpas jo jouluista. Väinö ajattelee, että nuo on ihan tontuuja, paras päästä niistä eroon. Tulisipa vähän taukoa, että ehtisin vähän laitella joulujuttuja. Kynttilöitä toki on sisällä ja ulkona.

Maanvaiva kirjoitti...

Mä kyllä ihailen niitä avantoihmisiä.
Minua ei sais sinne millään.. ehkä jos joku maksais siitä kymppitonnin.. :DD

Riitta kirjoitti...

Kauniita asetelmia siellä täällä ! Mäkin uskaltauduin eilen järveen, multa jäi viime talvi väliin avanto uinnissa ja nyt kynnys oli aika iso, mutta oi mikä hyvä energinen olo siitä taas tulikaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

voi miten ihania kuvia olet laittanut ja pajupallo on varmaan hieno kun siinä tuikkii valot, meilläkin mopo karkaa käsistä kun kynttilöistä on kyse siis meillä palaa tuikut myös vessassakin..ne on kyllä lyhdyn sisällä kun ei voi valtoimenaan niitä siellä polttaa mutta tuovat sinnekkin ihanan tunnelman eiiii siksi et siel tulis istuttua mutta antaa mukavasti lämpöä..
mukavaa uutta viikkoa sinullekkin :)

Susanne kirjoitti...

Oi miten kaunista sinulla on siellä sekä ulkona että sisällä! Ja niin ihanat kuvakollaasit!
Olen kerran elämässäni käynyt avannossa kastautumassa, enkä ole varma uskaltaisinko enää mennä:) On se vesi vaan niin kylmää. Mutta varmasti ihana olo tulee kun uskaltaa kylmässä vedessä käydä.

Adolfina kirjoitti...

Ai kauhia ystäväiseni, ai kauhia, jot ihanko tosissaan meinaat sin jortaaniin mennä, siellähä kastuu ja tulee vilu puseroon!
Mut taas olet saannu ihanii kuvei ikuistettuu!
Näkisitpä mun olkkarin ja ruokahuoneen, tavaraa melkke katost lattiaan ja ruokahuone o ny sitte haltija-paja! Mut kuiteski älä sin vette men vilustut viäl! Halit! <3

emmi kirjoitti...

todella ihania kuvakollaaseja! :) mäkin aamulla menin pihalle ja otin kuvia, kauniita sa, kun kasvit olivat kohmeisia ja pieniä lumihiutaleita päällä :)

Marru kirjoitti...

Avannosta en tykkää!!!
Mutta aivan ihana tunnelma sun kuvissa... niistä tykkään :)

Sisustus Wanha Aliina kirjoitti...

Täälläkin pakkanen jo yli 10 asteen.
Ihastuttavia kuvia puutarhastasi..kuten aina<3

Jaana kirjoitti...

siis mitä se tuija tässä taannoin jupisi jouluangstista vai luinko ihan väärin ;))
ihan kuin jotain jouluun viittaavaa olisin huomaavina :)
ahkera olet ollut..tai olet kyllä mun mittapuun mukaan aina..
niitä jumppien määrää ihan kadehdin :)
jaana

Iris kirjoitti...

Upeita kuvia ja kauniita asetelmia!