keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Jouluruusu!

On se vaan kumma miten sitä innostuukin jouluruususta..mutta kattokaa nyt tätä...ja paras tulee nyt. Meidän kukkakaupoissa tämän kokoiset jouluruusut ( kotimaiset) maksaa 28-32 euroa. Tämä on tanskalainen ja ostettu meidän kirpputorin kukkamyyjältä hintaan 9 euroa! Meinasin lentää pyllylleni kun huomasin nämä siellä, äkkiä soittamaan kaikki kaverit läpi ja huomenna haen noita lisää. En mie kyllä oikein ymmärrä tätä hintaeroa. Ihan omituista. En halua mitenkään aliarvioida kotimaisia jouluruusuja ja kukkakauppoja, en missään nimessä, mutta tuo hintaero on kyllä mielestäni aikamoinen.
***
Possukokoelma lisääntyi yhdellä Mailegin possulla.
 Ihan vähän kun tulisi lunta, niin olisi vähän valoisampaa, tänään ei meinannut päivä edes valjeta täällä etelässäkään. Tympeän tuhnuinen päivä, jonka pelasti jouluruusu.
***
Tänään voisi laittaa vaikka ruksin seinään, mulla kohoaa sämpylätaikina pitkästä aikaa, joten nyt on jo kiire sämpylöiden pyörittelyyn. Mukavaa viikon jatkoa kaikille. Palaillaan viikonloppuna, silloin on tiedossa kaikenlaista, olisi Muorinmarkkinat, Wanilla Rosen Riitan kirppari, Sisustajantaivaan Pian itsenäisyyspäivän markkinat, Vanhassa Satamassa, käsityömessut..huh..huh.. joka paikkaan ei kerkeä, mutta saatte raportin sieltä minne ehdin.
Heippa!

Tuija

16 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Tänään on ilmeisesti joku yleinen leipomispäivä, koska tämä on omani lisäksi jo toinen blogi, jossa leivotaan leipää :D Itse kokeilin joululimppuohjetta.

Sullahan riittää ohjelmaa! Melkein hengästyin, kun tuota listaa luin ;)

Mukavaa keskiviikkoehtoota.

terhipäivikki kirjoitti...

Voi miten ihana jouluruusu! Itsekin ostin yhden, mutta ei ainakaan vielä kuki noin komeasti. Onhan tästä lämmöstä hyötyäkin. Laitoin hyasintteja ulos oven edustalle. Saas nähdä kuinka kauan pärjäävät.Mukavaa alkavaa joulukuuta!!

päivi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
päivi kirjoitti...

Ihana kukkanen!
Haliterkut<3
päivi

sylvi kirjoitti...

Jouluruusuista minäkin pidän.
Onpa todella halpoja.

Karolina kirjoitti...

Hei kaikki Puutarha Ystävät!
Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

IHania Joulukuvia! Ja jouluruusu on kyllä niin upea kukka, oli ihan pakko saada vaikka olen vähän hepakassa ettei lapset vaan koske siihen kun se on myrkyllinen, sydäntoxinen...

mummeli kirjoitti...

Kyllä on kaunis joulurrusu! Ja muutkin kukat. On se silti tuo ruusu niin juhlavan kaunis. kerran olen sen omistanut ja sitten liejkö hoito ollut huonoa kun kuoli pois!
Hyvää loppuviikkoa tästä pimeydestä.

Sari kirjoitti...

Kaunis jouluruusu. Minäkin olen päättänyt, että jouluruusu on tämän vuoden joulukukkani!

Nyt noista hinnoista lukiessa harmittaa etten ottanut sitä vihon viimeistä, edullista jouluruusua Prismasta. Se oli hieman reppanan näköinen ja siksi jätin kärrystä pois. Meidän kukkakaupassa ei vielä jouluruusua ollut saatavilla. Ja siellä hinta taitaa olla triplahinta Prisman hintaan verrattuna..

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana jouluruusu ja mikä hinta...☺

emmi kirjoitti...

Kaunis jouluruusu ja ihana uusi possu! :)

Lissu kirjoitti...

Kauniita joulukukkia! Itse olen kukkien mustasurma, niitä ei tule sen tähden kovinkaan montaa ostettua :(

pioni kirjoitti...

Minäkin löysin omani marketista, hintaa 9 euroa. Jouluruusu taitaa olla kaikista kaunein joulukukka:)

Mari kirjoitti...

Voi jouluruusu on ihana! Ja noin edullinen vielä. Nuo Maileigin possut on ihania :)

Sirkka kirjoitti...

Jouluruusut ovat lähes aina olleet lähellä sydäntäni...kuin myös joulukin!
Sinulla on kauniit kuvat ja tuo punainen on niin virkistävän herskyvän ihanaa kepeyttä antavaa lisää, jota itsekin olen lisännyt...
tomaateillakin janglöörään täällä kotonani!D
Juu tottakai su Tuija:))

Akissfromthepast kirjoitti...

Aika hieno jouluruusu :) kiitos että linkitit mun arvontaa ;)
mukavaa viikonloppuu!

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Hei Tuija. Askartelu ja sisustusblogeja etsiskellessäni löysin tänne. Tykästyin heti blogiisi.Ihania kuvia :) Vähän olen urkintamatkalla, kun yritän vähän ymmärtää näitä blogien rakennesaloja, jotta voisin itsekin kehitellä blogia. Olen ns. tietsikkatumpelo pahimmasta päästä.