keskiviikko 31. elokuuta 2011

Loviisa osa 2

Täältä pläjähtää seuraava kuvasatsi Loviisasta ja vähän meiltäkin. Laitoin nämä kollaaseiksi, jotta ei vie niin paljon tilaa.
****
Toivon, että nautitte kauniista kukkasista ja puutarhoista, niin kuin minäkin, on ne "wanhat"puutarhat niin ihania. Laitan nämä suurina kuvina, jotta voitte katsella kunnolla, ei tarvitse hakea tiimarin kakkuloita avuksi.:D
Uusia ideoita?

Muuten ensi kesänä aion istuttaa lanventelia ja liilahtavaa koristetupakkaa samaan paikkaan, alla kuva kukkapenkistä, jossa sitä oli, ja se näytti aivan ihanalta.
Kasvihuone tomaateille, olen ottanut siitä joka kerta kuvia ja ajatellut, että tämmöisen haluaisin,mutta eipä ole vielä näkynyt.
Maitokärryjen toinen tuleminen, kasvilavana.
Loviisassa kiertelyn päätteeksi menimme ystäväperheen mökille, joka on saaressa ja aivan ihana paikka,saunoimme, uimme ja höpöttelimme pitkälti yli puolen yön. Oli aivan ihanaa, ilta oli lämmin ja ruoka ja seura erinomaista, eipä sitä muuta rentouttavaan iltaan tarvita. Mustikanvarvut punastelevat jo kovasti.
Nämä kuvat onkin jo meiltä. Mustatorvisieniä ja pamppuja..hih..ja tuo emalikannu, se oli yksi ostos Loviisan kirpparilta.Tämän värisiä dahlioita olen odotellut kukkimaan, onneksi nyt voin sitä ihailla.Pamppuja kävin ojanpientareella keikkuen hakemassa, hitsi, miksi niiden pitää kasvaa niin ärsyttävissä paikoissa....mrr.mrr...
Syksy tekee tuloaan, tomaatit kypsyvät, kurttulehtiruusun kiulukat hehkuvat punaisina, niistä muuten ajattelin tehdä kranssin viikonloppuna.
Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen ja kiitos muuten onnitteluista, tästä puutarhablogien topten listauksen 8.sijasta..hih..kauheeta tuli heti paineita. Näyttihän siellä olevan tukku loistavia blogeja, jotka ovat meille kaikille tuttuja, onnea myös heille.
 Minä vaan niin tykkään tästä touhusta, tämä kaikki mitä tänne kirjoitan, tulee sydämestä ja olen oikein iloinen, jos muutkin tykkävät ja saavat ideoita kuvistani.

Toivottelee Tuija



18 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Minä nautin kyllä kuvista, kiitos kuvakierroksista!! Kaikkea ihanaa siellä ollu ja sun pihallasi taas myös! Tuo maitotonkka ja muut koristeet ja tuo aivan ihastuttava ja ihanan värinen daalia!!! njam, jään kuolamaan sitä kukkaa.=)

arleena kirjoitti...

Runsasta tarjontaa niin LOviisassa kuin sinun ihanalla pihallasi.
Onnea sijoituksesta.

sylvi kirjoitti...

Olipa taas kauniita kuvia Loviisasta ja sinun pihaltasi.
Kiva käydä toisten puutarhassa, niin saa paljon hauskoja ideoita.
Onnittelut todella, 8 sija. Hyvä.
Mukavaa ja väririkasta alkavaa syyskuuta sinulle!

elämäni matkat .... kirjoitti...

Vastustamaton tuo vanhojen tiilien ja humalan yhdistelmä *huokaa*
Kiva sun emalikannulöytö!

Saila kirjoitti...

Loviisa on upea paikka, eläköön suomalaiset puukaupungit! Syksy onkin muuten ihanaa aikaa tavata ystäviä ja turista, minäkin kutsuin juuri kolme hyvää ystävätärtä joku kerta kylään kun olen kaupungissa, kun ilta on pimeä niin on ihana syödä ja juoda ja jutella kyllikseen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kuvista ovat upeita..jänskästi laitettu se rautasänky ulos ja siihen kukkalaatikko kiva idea, vieläkö pamppuja saa ja oletko vienyt niitä sisälle, kun jotkut sanovat et jos ne poksahtaa sisällä niin tulee sotkua, itse olen laittanut runsaasti hiuslakkaa niihin mutta en tiedä sitte :) minusta ne on vaan niin kauniita..noiden lehtiä voi kuivattaa ja niistä saa kiharaa koristetta kotiin, eli ne lehdet ensin halkaistaan ohuemmaksi haarukalla tai jollain missä on piikkejä, sitten kieputetaan vaikka harjanvarren ympärille ja annetaan kuivua, käy esim kuivakukkien kanssa tai muuten vaan sellaisinaan, kääk saikohan tästä selvää :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kiitos ihanista kuvista!

Tuo kasvihuone onkin mainio.
Vanhat puutarhat ovat minustakin ihania.

Hyvää loppuviikkoa sinulle!

seijastiina kirjoitti...

Aivan ihania kollaaseja, kauniita ja paljon mukavia asioita on sitä Tuijalla ihana puutarha ♥
Lempeää syksyä, ihania hetkiä ja iloa.

Irene kirjoitti...

Sitä itsekkin inspiroituu kun käy kurkkimassa muiden ihania puutarhoja. Tuossa yhdessä kuvassa taisi olla tomaatintaimia narulle viriteltynä. Itse pohdin alkukesästä sopivaa ratkaisua ja päätin kiinnittää ne koivun runkoon. Kasvihuoneeseen ei kannata jättää, kun ei joka päivälle löydä kastelijaa.Hienon asetelman teit pihallesi!

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Mielettömän ihania kuvia! Kiitos tosi paljon - haluaisin itse mennä näihin puutalo/puutarha -avoimiin oviin puutalokaupunkeihin, muttei ole muutamaan vuoteen päässyt. Ihanaa, että pääsee näin virtuaalisesti :-) Tosi kauniita kuvia olet ottanut, ihania tunnelmia <3

Aana kirjoitti...

Kivoja kuvia olit laittanut esille:)

Sinulla on niin mielenkiintoinen ja mukaansatempaava blogi, että sitä lueskelen aina ihan innolla ja odotan seuraavaa postaustasi!!!!!

Oikein mukavaa alkanutta syyskuuta:D

Mari kirjoitti...

Ihania ideoita kollaaseissa! Ja nuo pamput on kauniita emalikannussa :)

Mukavaa alkanutta syyskuuta!

Maria kirjoitti...

Ihania kollaaseja. Ja kivalta kuulostaa teidän mökkivierailu ystävien luona. Viikonloput ystävien kanssa on niin ihania <3

Kylläpä sulla siellä tomaatitkin kasvaa. Minähän en ole mikään viherpeukalo ja mun kysymys voi huvittaa, mutta mikä tuossa viimeisessä kuvassa keskellä on. Ei kai sekin ole tomaatti? Tuo toinen pää hämää mua :)

Mukavaa loppuviikkoa Tuijalle!!

päivi kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia,
kiitos niistä:)
Lämpöiset viikonlopputerkut ja halaukset ystäväin<3


Lämmöllä
Päivi

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hienot kuvat!!!

ellu kirjoitti...

Kiitos taas ihanista kuvista.
Ei auta muuta kuin huokailla: oi. jospa oisin saanut olla mukana.
Tuo daaliasi on kauniin punainen.
Väri oikein hehkuu.
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Mari kirjoitti...

Sinulle olisi jotain blogissani :)

Sirkka kirjoitti...

juu nautitaan täysillä ollaan mukana ja olipa ilo ja ihanaa tavata tänään Tuija ystäväin, sisutuskirppiksellä Riitan järjetäsmässä tilaisuudesa!
Nyt ei huoh lähtenyt mukaan niin paljon kuin viimeksi. Kaikki ok kylläkin.
Olit livahtanut ennen aikojasi minä luulin et ne kestävät klo16:) olisin tullut vielä moikkamaan...
Haleja ja hyvän iloista mieltä iltaasi!