tiistai 23. elokuuta 2011

Kuka potkaisisi pepulle! Kiitos!!!!

Tähän on tultu, kottikärryt seisovat aamusta iltaan, sateesta paisteeseen, orpona millon missäkin tontin nurkalla.:)
Olenhan minä saanut kyllä jotain aikaiseksi..suoraa  linjaa...vähän, budhakin katselee miettiväisenä.
Vauhti on selvästi hidastunut keväästä.
***
Minä innostuin kuvaamaan kukkia ihan läheltä, hih.ne on niin hauskan näköisiä.
***
Maailmankirjat on sekaisin, olen alkanut unohtelemaan kukkien nimiä..???? Vaikka tässä vaiheessa pitäisi pystyä luettelemaan kukka kuin kukka, ulkonäön perusteella tuosta vaan.Ei onnistu.
***
Olen päättänyt yrittää talvettaa keijunmekon, tämä orpolainen tässä pääsee koekaniiniksi, seurataan sitä sitten talven aikana.
Omista kasvateista kukkii vihdoinkin vaaleanpunainen verenpisara, sen kukat ovat kuin ballerinat pönkköhameissaan.
***
Etuoven molemmin puolin on korit, joissa on muraattia, lankaköynnöstä ja riippaorvokkia, nekin menevät sellaisenaan varastoon, yritän pitää hengissä kaikki kolme samassa astiassa. Haastetta kerrakseen.
Kauhea määrä on taas spesiaalikukkia, jotka pitää ihan ehdottomasti saada talveksi varstoon, sitä ennen on kait syytä tehdä lisää hyllyjä, koska tilat alkava loppumaan.
***
Käväisin Turussa viikonloppuna, ja Paimiossa Adalmiin Helmessä pikaisesti hakemassa arvontavoittoni.
Ihana Auran kori. Saapa nähdä mitkä virkaa alkaa toimittamaan. Kiitos Annarina.
***
Helmessä oli ihanan rauhaisa tunnelma, odottava,  itse emäntä oli Helsingissä ostamassa meille syksyä ja joulua. Kyllä Helmi on ihana puoti ja ainahan sieltä mukaan jotain lähtee, niistä myöhemmin, sopivassa tilanteessa.
***
Tulihan siellä myös "rakkautta ensi silmäyksellä" oivallus.
Tuo vaalea ihanan rosoinen kaappi, huoh... 

Kiitos ja kumarrus ihanista kommenteistanne edellisiin postauksiin, nyt kuuluu erittäin kovaa läähätystä jalkojen juuresta, joten on kait pakko raahatua Väinön kanssa ulos iltalenkille.
Väinö lähettää märät moiskautukset kaikille teille! Palaillaan.

Toivoo Tuija


Pst....klikkaa kuvat suuremmiksi!

 

15 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi, että noita sinun kuukasi..ovat kyllä ihania....☺

Ajttele, että minä en ole käynyt tuolla Adalmiinan Helmessä vaikka lähellä asunkin ja naapuripitäjässä on mökki...☺
Mutta kyllä minä vielä sinne menen...☺

Ainosofia kirjoitti...

Hei Tuija,

niin - alkaa pikkuhiljaa luovutus noiden kukkasten hoidossa iskeä päälle. Harmi!

Mutta teillähän vielä on kesää siellä jäljellä vaikka kuinka...minä taidan alkaa kaiveleen kohta suksia esille...vitsi vitsi ;)

Mukavaa tiistai-iltaa <3

Ruusa kirjoitti...

EIpä liiku kärrit täälläkään, toivottavasti viikonloppuna ilmat suo, että pääsen laittamaan syyskuntoon pihaa (se vähäinen mitä siellä on laitettavaa..) :)

Olisipa kiva käydä Helmessä joskus.. no, joskus siis sitten! Tänään kävin lähempänä tunnelmoimassa ;)

Ihanata viikkoa! Törmätkäämme pian... ;)

Johanna kirjoitti...

Voi että kun sulla on niin ihanat kukat, vaikka nyt alkaisikin inspis hyytymään - me ei olla saatu mitään aikaan pihalla koko kesänä!
Ihana on tuo vanha laatikko!

Puutarhuri kirjoitti...

Kyllä sulla on aina niin kauniita kuvia ja ideoita. En taho ehtiä kommentoimaan, mut luen aina kyllä. :) Mun vauhti nyt vähän on kiihtyny syksyä kohti, kun sain tuon käden suh.koht kuntoon. Pystyy taas tekemään...koko kesän hommat jääny rästiin. :P

elämäni matkat... kirjoitti...

samaa fiilistä täälläkin, ei enää jaksa niin kovasti kukkia nyppiä. Mulla on kyllä tarkoitus vielä perennapenkkiä siistiä ja rajata ennen kesän loppua. Sulla olikin upeat rajaukset nurmesta!
Hieno tuo kori, onnea kovasti :)

Liisa kirjoitti...

Voi miten ihanalta vaikuttaa tuo Adalmiinan Helmi...huoh. Ymmärrän hyvin rakkautta ensi silmäyksellä fiiliksesi...lähtikö kaappikin mukaan, hih ;) ?
Väinölle rapsut ja moiskis Usva-neidiltä :) Sulle Tuija halaus multa :)

Sini ja Susa kirjoitti...

lähikuvat on UPEITA ! hienoa..

puutarhanhoitoa tehdään silloin kun siltä tuntuu :D älä ota stressiä Tuija..muutenhan se muuttuu pakolliseksi toiminnaksi ja sitten sillä ei ole enää samaa merkitystä..heh, teet sitten kun huvittaa..niin minäkin tee ja ihan hyvältä näyttää..syyshortensia ja pallohortensia ovat tuossa odottaneet kesäkuusta saakka istuttamista :D

sylvi kirjoitti...

Ihanat lähikuvat kukista.
Minäkin välillä unodan kukkien nimet, mutta mulla on tuo muistitikku Suloseni joka muistaa. Hih

Aina on paljon touhua puutarhassa.

Niina kirjoitti...

Ihana kukkaloisto teidän pihalla vieläkin! Meillä alkaa olla kukat jo kukkineet ja kesäkukat on melko ränsistyneen näköisiä. Eilen hain tilalle jo hieman syksyisempiä kasveja. Jotenkin on täälläkin innostus hieman kadonnut. Loman jälkeen innostus hävisi eikä ole tullut vielä takaisin. Minulla on kasveja odottamassa maahanpääsyä edelleen ja kyllähän ne pitäisi pikkuhiljaa saada juurtumaan, kun ovat jo aika kauan odottaneet. Täytyy vaan joku päivä pusertaa itsestä sen verran irti :)

Jonna kirjoitti...

Voi niin kauniisti kukkii teidän pihamalla! Mä oon yrittäny kuvailla kesän mittaan pihalla kukkivia ja ajatellut, että pitäisi selvittää mitä kukkasia osa on kun kaikista nimittäin ei ole tietoa mitä tuolla pihalla kasvaa. Ajattelinkin, että sinultahan saisi varmasti hyvin tietoa kukkasten nimistä :)

Leena Lumi kirjoitti...

Tuija, minäkin unohdan ihan tavallisia asioita. Kuvittele, jos vuoden päästä ilmestyy tutkimus, että kiivas bloggaus aiheuttaa vakavaa dementiaa;-)

Siis mikä kaappikaunotar!

Olenkin ajatellut, että jos keijunmekko olisi monivuotinen, sitä olisi kaikilla. Se on hyvin, hyvin kaunis.


Väinölle moiskuja täältä♥

Sirkka kirjoitti...

Sinä aina ahkera puutarhuri siellä puurrat ja olet saanut sen myötä mahdottomasti kauneutta aikaan ja vielä kun mielessä ajattelee kuinka mahtavan suuri on puutarhasi, niin olet sinä aikamoinen sormet multaan upottaja ja kaikkee ihanaa aikaan saanut upeilla monipuolisilla kasveillasi, jotka voivat hyvin!
Kyllä maailmasa on paaljon ihanaa tavaraa, joita halajaa!=)

Halaus ja Väinölle myös rapsraps!

seijastiina kirjoitti...

Kyllä Tuijalla on taas ihania juttuja ,kauniita kasveja ja kuvia. Iloa silmälle ovat, ja niin ahkera olet touhutessa, että voi ihme!
Mukavaa syksyn tuloa, ja muista huilata kuitenkin välillä hyvä ystävä ♥
T
Seijastiina

New England Rose kirjoitti...

*Ottaa vauhtia ja tähtää...* :D

Älä Tuija välitä, kyllä noita laiskotteluhetkiä mullekin tulee ihan vähän väliä. Sulla on kertakaikkisen upea puutarha, kaunis, runsas ja monivivahteinen. Ja ottamasi kukkakuvat ovat aivan ihania, käyn niitä aina välillä kurkkimassa!

P.S. Tuo avausrepliikkini viittasi sun postauksen otsikkoon...

New England Rose blogista Valkeat Unelmat