perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ihana arvontavoitto!

Voi sentään miten ihana yllätys olikaan blogissani, olin osallistunut arvontaan Tarjan blogissa ja hurrrrrraaa minä voitin ihanan tyttöpupun, jota olin himoinnut jo kauan. Voi kiitos ihan kamalasti Tarja, luultavasti saat värkätä hänelle kaverin syksymmällä, jos viitisit.
Tämmöisen ihanan <3 !!!!
***
Tällä viikolla olen toden teolla tehnyt kesäkukka-asetelmia.Tämmöisiä tule!
Olen niin ihastunut tuohon sääkukkaan, aivan loistava kesäkukka ja hassu, menee yöksi suppuun. Nukenkaulus on myös minulle uusi tuttavauus, mutta tietenkin riippapelargonioita en voi jättää laittamatta enkä laventelia. Nuuuuh...mikä ihana tuoksu.
Olen yrittänyt olla ostamatta tänä vuonna lisää uusia ruukkuja, koska minulla on paljon kaikenlaisia vanhoja saaveja ja puisia astioita, ajattelin käyttää niitä tänä vuonna. Tuoksuneilikka pysäyttää joka kerta minut äärelleen, rakastan kukkia missä on jonkunlainen tuoksu.
***
Tänä vuonna olen myös laittanut tosi paljon köynnöksiä, niistä kuvia jahka vähän tuuheentuvat, mutta tässä yksi nyt jo näytille.
Minulla on vanha pyörä nojaamassa Terijoensalvaa vasten tien vieressä ja laitoin sen tarakalle korin, johon laitoin...
keijunmekkoa ...uskon, että siitä tulee aivan ihana ja syksymmällä katsotaan sitten kuin kävi.
***
Korjaus/ehostusprojektina oli tänään tämmöinen juttu...
Minua on jo  monta kesää ällöttänyt tämä keltainen kasteluletku tässä seinässä paraatipaikalla..ja aina kun saan sen "kymppikuvan" niin tuo onneton keltainen letku pilkistää jostain kuvan reunasta.
Olen maanitellut viime kesästä lähtien miestäni tekemään siihen laatikon, jolla voisimme peittää sen letkuhökötyksen, ja nyt TÄNÄÄN...
Sinne menet...eikös olekin hyvä juttu!
Mikäköhän sillä miehenroikaleella on taka-ajatuksena?
***
Reilut neljä metriä pitkä pionipenkki on iloni ja ylpeyteni aihe, kohta on se hetki kesästä jota koko talven olen odottanut.Tänäkin vuonna pionit kukkivat runsaasti sekä mooseksen palavapensas. Vuorijumalten kukat istutin alaterasiin viereen, kolme valkoista ja yksi aniliini, toistaiseksi. Sinne on tulossa muutenkin lisää perennoja jahka kerkeän.
Ilokseni särkyneet sydämet kukkivat ja voivat hyvin, ja anopin kieli kiittää, kun pääsee kesäksi ulos.
Väinö kuvittelee olevansa sylikoira, niin hanakasti se tykkää poikani sylissä olla.Mutta parhaat kuvat jäivät taasen saamatta, se kun ei tykkää ensinkään kuvaamisesta.
Eikä kyllä poikanikaan. :)
***
Vaihdoin taas kerran kirjaisinmallia, en minäkään siitä mitään selvää meinannut saada.hih..onks nyt hyvä? Minusta on tärkeää, että ei tarvitse kenenkään tihrustaa tekstiä.
***
Muuten, kiitos Vuokko, tottakait otan haasteen vastaan, teen sen seuraavaan päivitykseen.Käykäähän katsomassa Vuokon ihanaa puutarhablogia.
***
No niin, tässä taas höpötyksiä enemmän ja vähemmän, pitäs varmaan useammin tehdä päivitys, kun tuota asiaa tuntuu olevan.Aikaa on vaan tällä hetkellä hyvin, hyvin rajallisesti.
***
ONNEA kaikille uusille ylioppilaille sekä valmistuneille, teillä on urakka takana päin tältä erää. Me lähdemme huomen aamulla onnittelemaan kummipoikaamme lakin johdosta Rantasalmelle ja samalla moikkaamaan mummia ja ukkia. Kiitos ihanat blogiystävät kommenteistanne, ne ovat  minulle suuri ilonaihe. Moni teistä onkin tullut jo naamakirjankin puolella, vielä lähemmin tutuiksi, ja SE on ihanaa.Ihanaa kun on ystäviä etelästä pohjoiseen...:)

Toivoopi Tuija




25 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Ihanaaa!:))

Kaikkea ihanaa sulla täällä ja multa mennyt paaaljon ohi! Onneksi ehdin hypätä takaisin kyytiin.
Ihanaa kukkaloistoa sulla siellä..huokaan ja ihailen! En edes tiedä miten pitkään huokaan kun nuo pionit kukkivat! :))

Kaunista viikonloppua sinne! Ja voe tuota Väenöä.. ;)

saara kirjoitti...

Ihania juttuja sulla täällä, en olekaan käynyt pitkään aikaan, kun sitä mun blogia ei sattuneesta syystä enää ole. Kyllähän siä jaksat puurtaa ja olla ahkeran möyrimässä putarhassa. Voi kun itse olisi niin ahkerana..Sun Väinö on ihana ja ei minun 17 v halua myöskään kuvaan, en kyllä ymmärrä miksi...

Hallatar kirjoitti...

Oi siun salavasi on niin iso että siihen voi laittaa pyöränkin nojailemaan... =)

Ihana on siun puutarhasi. Kaikkien Tuijien puutarhat ovat ihania... =))))

Kaunista viikonloppua. =)

Tiina kirjoitti...

Mainio letkunsuojus! Miksiköhän miehiltä yleensä tuppaa tuo toteutus aina hieman kestämään...
Pioneja odotellessa täälläkin :)

Ihana rötkäle tuo Väinö :D

TIINA P kirjoitti...

No huh, mitä kaikkea olet tehnyt, ihan puistattaa :) Ahkera puutarhuri. Täältä saa hyviä vinkkejä mukaan matkaan, tanks, tanks. Mut yks juttu mistä olen erityisen kade on sun extrapitkä pionipenkki. No, ehkä mä yritän olla "ei niin kade" ja vaan tyytyä ihailemaan runsasta kukkasatoa, kun sitä tulee. Kuvia sitten monta siitä penkistä pliis. Väinö näyttää olevan aika hupaisa koissuli, vähän samanlaisen sylikoira kuin meijän Keijo. Kivaa perjantaita sinnepäin!

Elsa kirjoitti...

Oot onnettaren suosikki!

Ihana sylikoira... ;) Ja kukkasi ovat niiiiin kauniita!

Mukavaa reissua!

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Minä rakastan kanssa noita sääkukkia/tarhatähtisilmiä, ja on kiva kun niitä saa aina uusissa väreissä! Onnittelut arvontavoitosta :) Ja tuosta pyörä-keijunkukka-asetelmasta tulee varmasti mahtava, sitä odotellessa..

Intianminttu kirjoitti...

Nättejä istutuksia, vähän samoissa puuhissa minäkin tänään, tosin vain parvekkeella. Paljon on vielä tekemättä, mutta tämä päivä kului lähinnä parveketta pestessä...Mulla on mökillä vasta yksi pioni, jonka ostin keväällä. Mutta jostainhan pitää aloittaa, eikö totta? Väinö on ihana!

Saila kirjoitti...

Onpa hienon ja näppärän näköinen letkunsuojus! Sun täytyy varmaan nyt leipoa pullaa tai joku kakku ;-)
Aivan ihana sylikoira-Väinö :-D
Ja ihania kuvia pihalta, kaunis paikka ja ihanat istutukset!

arleena kirjoitti...

Pinkit kukat näyttävät pirtsakoilta.
Sinulla on paljon puuhaa puutarhassasi, kukkien määrä on huikea.

Puutarhuri kirjoitti...

Kyllä oot hyvän laatikon saanu letkun peitoksi, Tuossahan olis ideaa! Minunki pioneissa on viimeinki nuppuja, ei ole kukkineet vielä koskaan. Jos nyt ei enää tulis niitä inhottavia pakkasia, sehän se vei kukat viime vuonnaki. :(
Kauniita on nuo kesäkukka-asetelmasikin, mulla olis sekin homma vielä edessä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pupun voitosta, se on kyllä ihana :)
Oi kuinka kaunis puutarha sinulla on, ja tuo letkun piilotus paikka on kyllä hyvä keksintö :)
Miun lempparit on kyllä pionit, niiden kukinta on niin älyttömän kaunis..mutta en mie viitti vuokrakotiin ostella ulkokukkia mutta ei hätää kun saan ihastella muiden niin kauniita pihoja :)

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Voi ei ole totta tuo teidän koiruus, hellyydenkipeä ihanuus. Tuo pionipenkki on mahtava, voin kuvitella sen täydessä kukassa.
Ilona

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Niin kaunista!

Ihanaa katsoa kuvia oikean puutarhaihmisen puutarhasta.

Väinö ON sylikoira... hän on vaan vähän suurempi sellainen..:)

Johanna kirjoitti...

Minä edelleen tarttisin osan (taitaisi riittää murto-osa) tuosta sun pihapuuhaenergista :D
Ihana Väinö-sylikoira ♥ Moseskin luulee olevansa sylikoira ja isäntä antaa sen kiivetä syliin - hiukan hankala kun ei sitten ymmärrä ettei minun syliin VOI tulla, litistyn :)

Marika-Valkoista&Rustiikkia kirjoitti...

ONNEA pupun voitosta...minä en voita koskaan mitään,oon vähän kade..heh!
On tuo kyllä niin kaunis tuo sinun puutarhasi,että olen ihan täpinöissäni täällä,jospa minäkin saisin joskus tuollaisen tähän uuden pihan puolelle...ei auta kuin odottaa kukkien ja pensaiden kasvavan...ja entäs toi sun pionipenkki,Wau sanon vaan!!
Tuo Väinö on kyllä ihan mahoton koiruli,ihana...
lämmintä viikonloppua sinulle,ystäväin♥♥!
T.Marika

Liisa kirjoitti...

Mulla ei taas oikein riitä sanat kertomaan, miten tuo sun intosi huokuu tänne asti! Ihanaa lukea näitä sun tarinointeja! Ja mä lupaan, tän innoittamana mä aion tarttua huomenna itseäni niskasta kiinni ja "siivota" oman kämäsen kukkapenkkini rikkaruohoista ;)
Voitko kuvitella, oli vain reilun viikon poissa ja siellä kukkii ruusut ja sinne on tullut vaikka mitä puskaa entisten asukkaiden jäljiltä, liekö rikkaruohoa vai jotain ihan oikeaakin kasvia siellä puskee... Pelargniat ovessa ei meinaa pysyä ruukuissaan!! On tainnut mies muistaa kastella ;)
Ihanaa ja aurinkoista viikonvaihdetta ja halaus :)
ps. rapsut tietty Väinölle, ja ehkä myös suukkonen...

Maria kirjoitti...

Onnea Tuija arpajaisvoitosta! Sää veit sen mun nokan edestä ;P

Ihania kuvia. Tuo teijän koira on kyllä melkonen sylikoira :D

Mukavaa sunnuntaita!

Suvi kirjoitti...

Ihana arpajaisvoitto! Onnea!

Puutarhassasi on kyllä vaikka mitä kaunista!

santra kirjoitti...

Hauskaa, kun mullakin on vanha pyörä tuollalailla puuta vasten nojallaan ja sinä hajuhernettä ja krassia! :)

Kivisen Vilma kirjoitti...

Kävin katsomassa sääkukan kuvia. Minulla ei tosiaankaan ole sääkukkaa. Näyttää aika kivalta.

Sari kirjoitti...

Voi kuinka ihana arvontavoitto, ONNEA!=)

Aivan ihania kukkia!=b Hellyyttävä sylikoira teillä!=D

Paula kirjoitti...

Onnea söpöstä tyttöpupusta! Kivoja ideoita kuten polkupyöräkukkateline ja letkulaatikko! Ja kuinka paljon sinulla kukat kukkivat!

Taina kirjoitti...

Onnittelut arpajais voitosta,söpö pupu♥,kyllä olet taas tehny,kukkaloistoja,oikea puutarhuri..Minäkii teen puistopuolella kukkahommia,nyt huomenna pittää istutella kesäkukkia,kaupungin alueelle,huh,mikä urakka:(
Kesäistä viikkoa sinulle!

Johanna kirjoitti...

Heissan vielä,
mulla on sulle pieni haaste :)