tiistai 29. maaliskuuta 2011

Viimeistä viikkoa maaliskuuta viedään!

Maaliskuu alkaa olla kohta paketissa, lunta on vielä todella paljon ja lisääkin sitä on saatu viikonlopun aikana.Se ei ole kevätmieltä juurikaan kohottanut, mutta SE on asia mille emme voi  mitään. MINÄKIN jopa olen sen nyt sisäistänyt, ei auta itku eikä valitus, lumet sulaa....ajallaan.
Tämä lumentulokaan ei ole haitannut kukkien hankintaa, nyt löysin suosikki kukkakaupastani Kukkahuone Linneasta, tämän ihanan kotimaisen jouluruusun. Se on niin herkullisen kauniin värinen, että mukaan lähti.

Mikä mukavinta jouluruusu on kestävä ja sitä ei pienet kylmät haittaa. Istutan sen sitten keväämmällä puutarhaan, muiden jouluruusujen joukkoon.
****
Nettiputiikki Tuntusesta, tilasin aivan ihanat pääsiäismunat, jotka ripustin, jo kivasti vihertäviin koivunoksiin.
Onneksi Väinö on jättänyt NÄMÄ rauhaan, muuta hauskaa hän onkin sitten ikävissään päivällä tehnyt. Niinkuin syönyt sammalta, jota minulla oli helmililjojen juurella ja kun olin yöksi nostanut ruukut sisälle, ja sitten unohtanut ne päiväksi sisään.
***
Varmaan olettekin ihmetelleet ( tai ehkä ette) miksi olen ollut ihan hiljaa meidän maalausprojektistamme...nooh..siihen tuli pieni viivästys...meille nimittäin tuleekin vähän isompi remontti kodinhoitohuoneeseen ja wc:en, kupariputket nääs....olivat vähän tihkukeet vettä kodinhoitohuoneen seinän väliin ja sitä rataa...nyt on vakuutusyhtiön puolesta tehty kartoitus ja näyttää siltä, että korjaus hoituu sitä kautta. Tuntuu vaan kestävän ikuisuuden...sanat eivät riitä kuvamaan miten paljon se ottaa pattiin, mutta tämäkin asia nyt vaan täytyy hoitaa pois,
joten päätimme, että olkkarin maalusprojekti siirtyy sen jälkeen tehtäväksi. Jos tästä nyt jotain hyvää täytyy etsiä, niin saanpahan uudet laatat ja wc:en uudet kalusteet. Heh..:)

Kyllä tämä sisustaminen on rankkaa, paljon helpompaa on touhuta puutarhassa ja kasvien kanssa.
****
SITTEN vielä messuasiaa...WANILLA ROSE on myös messuilla 7.-10.4. sisustuspuolella, sanoinkin miehelleni nauraen, että minä parkkeeraan varmaan sinne perjantaina ja tulen vasta sunnuntaina kotiin. Joten tiedossa on varmaan silläkin puolella ihan mukavat messut.
****
Kiitos teille ystävät, kun vieraillette luonani ja piristätte mukavilla kommenteillanne päivääni.
***
Tänään ajattelin huristella käymään Sofianlehdon kukkamyymälässä, muistin tässä eräänä päivänä, että sieltä tein ihania löytöjä viime keväänä. Ja siellä on ihanimmat kärhöt koskaan...:)

Aurinkoa päiviinne!

Tuija
ja Väinö lähettää myös hau, hau...haukahdukset...!

 


20 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Voi heissan ;)
Kylläpä on komiat munat! ;D

Ihanan värinen jouluruusu, vau!! Olen himoinnut tuollasta ruusua jo pitkään van on ollut niin kallis etten oo raskinut, kun ei ole kunnollista paikkaa sille vielä pihallakaan.

Hih, mies sai just eilen liput messuille, sinne kyllä menemme koko perheen voimin(paitsi Nti Nisu ja Mr Pulla jää kotiin ;) )

Kökkö homma tuo teidän vesijuttu, mutta kuten sanottu, saatpa ainakin uudet ;D Ja sisustaa lisää!

Kivaa viikkoa!

Unknown kirjoitti...

Ruusa, sinähän näköjään vastasit kissojen sukupuolta koskeviin kysymyksiinkin...:) heh.heh..ja munat on tosiaan komiat.

Arja kirjoitti...

Toivottavasti ei vesi aiheuttanut suurempaa vahinkoa.
Olispa ihana päästä niille messuille, mutta enpä taida tulla kun matkaa kertyy paljon:-(
Oikein mukavaa aurinkoista päivää<3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihan tuo jouluruusu.
Onneksi putkien tihkuminen huomattiin nyt, ettei ehtinyt pahemmin tuhojaan tehdä..:)

Liisa kirjoitti...

Hau hau takaisin Väinölle!!
Ihania nuo sun kukkaset...mäkin eilen kuolasin siellä luottokaupassani ihania juttuja ja toivon vaan, että saisin jotain pysymään hengissäkin...edes hetken...Mutta ensin ne pitää kyllä ostaa ja laitttaa tuonne terassille ;)

Voi HARMI, että joudut nyt miettimään KOKONAAN uutta vessaa laattoineen päivineen ;D ;D ;D
Ehkäpä sitä sitten jaksaa hetken odottaa sen olkaarin kanssa...laitahan sitten vessa ja khh postauksia tulemaan, kun on aika :)

Ihanaa, aurinkoista päivää Sinulle, Tuija!

Johanna R kirjoitti...

Hei,
Ihana kukkalöytö ja söpöt koristemunat. Viikonlopuksi kai vähän lämpenee jo ilmat. Kurja ylläri se vesiputki, onneksi vakuutusyhtiö korvaa. Meillä on ollut aikamoinen monta kuukautta kestänyt ilmastointiputkiremontti ja jatkuu kai kesällä. Rasittavia juttuja, mutta tulee tehtyä vähän muuta remonttia samalla ja saa samalla uudistettua pintoja.
Väinö on mainio veijari. Mukavia päiviä toivoo johanna r

Kivisen Vilma kirjoitti...

Kiva blogi sinulla!Olen jonkin aikaa sitä seurannut. Hyvän lisän tuo myös ihana koirasi.

arleena kirjoitti...

Kaunis jouluruusu. Lumiräntää täälläkin satelee, mutta topsiaan lumet ovat hurahtaneet ja uusia lintuja on tullut pikkuhiljaa.

Toivotaan, että auringon vuoro on huomenna.

Mari kirjoitti...

Ihana jouluruusu, kivan värinen! Väinölle rapsutuksia <3

Marge kirjoitti...

Ihana Tuija,

Jouluruususi on kaunis!! Olet sinä aikamoinen puutarhuri!:)
Toivon, että remonttinne pääsee hyvin jatkumaan ja ettei mitään kovin vakavaa ja aikaa vievää ollut kysesssä...
Kaapo sanoo Väinölle miauuu...;D

Intianminttu kirjoitti...

Tosi söpönvärinen jouluruusu. Istutin sellaisen limenvärisen viime vuonna mökille ja nyt jännittää, tuleeko se hengissä esille lumikasojen alta...

Minä olen jo antanut pikkurillin lisäksi ainakin nimettömänkin puutarhainnostukselle: tänään noudin puutarhaliikkeestä tilaamani maapähkinän ja pepinon eli päärynämelonin. Saa nähdä, löydänkö niille riittävän lämpöiset kasvatusolosuhteet, kun ei ole kasvihuonetta eikä lasitettua parveketta. Mutta kaikenlaista on kiva kokeilla!

Ja puutarhamessuille suuntaan ehdottomasti, piti oikein ottaa töistä lomaa yhdeksi päiväksi, jotta pääsen messuilemaan :)

Väinölle rapsutuksia!

Aana kirjoitti...

Ihana jouluruusu! Se on yksi mun lemppareitani, en vaan koskaan ole saanut sitä elämään joulusta kevääseen.
Lämpimämpää on ennusteiden mukaan tulossa, toivottavasti osaavat ennustaa oikein:)
Mukavaa viikkoa toivottelee Aana.

Hanne kirjoitti...

Ihana Väinö jälleen=) Voi toista kun on istutukset laittanut uusiksi...

Tsemppiä remppaan, voin kuvitella että ottaa pannuun.

Meilläkin tehdään remppaa. Päivä 2 menossa ja jo nyt tympii kun kaikki on ihan sekas=) Että hyvin jaksaa varmaan muutaman viikon remontin keskellä... =)

Leena Lumi kirjoitti...

Juu, juu, Tuija, jouluruusu vihaa minua. Se kuolee tosi nopeesti;-) Useasti olen yrittänyt ja sitten haaveillut, mitne siirrän sen puutarhaan jatkamaan kasvamista...

Suukko Väinölle♥

seijastiina kirjoitti...

Ihana kukka.
Kivoja somisteita, kohta on huhtikuu, eikö ole ihanaa...
Kuule, sinä puutarha ihminen osaat varmaan sanoa, kun nämä sisänarsissit on kuihtuneet, voinko istuttaa sipulit maahan,kun maa sulaa, ja miten ne säilyttäs, kasvaako ne joskus uudelleen niistä?

Ja mukavaa maaliskuun loppua.
Väinölle terkut ♥

sammal airi kirjoitti...

Todella kaunis tuo jouluruusu!

Sirkka kirjoitti...

Sykahdyttävän paljon kauniita siis mahtavan kauniita kukkia jouluruusussasi, ..omani on lumen alla ja kukkii juuuu lapiolla osuin siihen ja hiukan katkesi oisitpa nähnyt ilmeeni, no mut mitä sitä nyt murehtimaan männynä mikä männynä ja kyllä se siitä toipuu)
ja noi munasikin pilkkuja täynnä en pä ole ennen moisia nähnytkään, ovat kauniita.
Saas nahdä tavataanko messuilla:))
Väinölle tsau tsau) halaukset!

Taina kirjoitti...

Vau,hienon ja kauniin näköinen jouluruusu♥,kivan näköiset munat:D,joo ei oo enää montaa päivää Maaliskuuta jälellä,huhtikuu paistaa jo♥..Iloista keväänm odotusta sinulle

Sirkka kirjoitti...

Tuija,
kiitos kysymästä ihan olin aatellut mennä jo heti torstaina, kun tuo lauantai on jo buukattu:)) mutta jos tulee muutoksia nähdään lauantaina messuilla)

Susanne kirjoitti...

Tuo ylin, bannerikuva on aivan ihana! Voi kuinka kauniit kukat siinä onkaan. Ja kaunis on myös jouluruususi! Rakastan kukkia ja kuvia niistä on aina niin kiva katsella.

Kauniita pääsiäismunia! Ja tosiaan, koivunoksasi jo vihertää.

Ihana Väinö!:) Rapsutuksia hänelle:)