perjantai 5. marraskuuta 2010

Vastaus haasteeseen ja mukavan viikonlopun odotus.

Sain Susannelta hauskan haasteen ja tietenkin otan sen vastaan, jotta voin sitten olla utelias kahdeksan blogiystävän suhteen...;=)

***************

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen « Mikä sinusta tulee isona?

   * minusta piti tulla kampaaja tai joku muotialan ihminen, jossain vaiheessa myös näyttelijä.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
   * no Aku-Ankka sarjakuvana, Kiviset ja Soraset - piirrettynä ja siihen aikaan tuli myös  ohjelma  vaimoni on noita , se ei ollut piirretty, mutta tykkäsin siitä.
 
3. Lempileikkejäsi?
   * kotileikit ja kauppaa leikittiin, koska ystäväni siskolla oli kioski, josta saatiin aina tyhjiä rasioita, niitä käytettiin hyväksi ja kaupoista pyydettiin myös tyhjiä pikku laatikoita, sitten leikittiin näyttelemistä ystäväni kanssa.

4. Parhaat synttärisi ja miksi?
   * en muista lapsuusajalta juurikaan mistään synttärijuhlista, niitä ei kait silloin maalla niin vietetty, mutta äiti on leiponut kyllä aina täytekakun, jotenkin yhdistän sen siihen.
 
5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
   * harrastin pitkään juoksua, aluksi 100 m mutta myös maastojuoksua, ihan pienenä luistelin paljon, katselin luistelukilpailuja televisiosta, piirtelin niitä kauniita pukuja ja kuivaharjoittelin meidän keittiön lattialla ja sitten menin luonnonjäälle taiteilemaan. Hiihdin myös paljon. Siihen aikaan koulussakin hiihdettiin ja kesällä pelattiin pesäpalloa.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi ?
   * no Danny tietenkin, Tapani Kansa , ulkolaisia yhtyeitä oli Deep Purpel, CCR, Black Zapath, Alice Gooper etc...sitten muistan hauskan jutun, olin melko nuori alle kymmenen varmaan, muistan aina lauantaisin lämpesi sauna ja minä kuuntelin jotain toivelistaa se tuli aina siinä viiden aikoihin. Ja siellä roikkui listaykkösenä pitkään Iltatuulen viesti...;=)minusta se oli jotenkin niin kaunis...( hitsi mä oon vanha....;=)   )

7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?
   * paras joululahjani oli alle kymmenen ikäisenä, kun sain ensimmäiset luistimet..ne muistan aina, kun vielä vahingossa löysin ne äidin piilosta, olivat käytetyt hokkarit...;=) niillä opettelin luistelemaan ja seuraavana vuonna kummitätini kaupungista osti minulle oikeat kaunoluistimet, sitä en unoda ikinä.

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
   * tyypillinen vastaus...olisi pitänyt lukea enemmän koulussa ja olla ahkerampi, mutta muuten ei ole mitään mikä olisi jäänyt kaivelemaan, ennemminkin katson eteenpäin enkä sure tekemättä jättämisiäni yleensä..mennyt mikä mennyt. Se on Carpe Diem, ystäväiseni....;=)

Tässä kuvassa olen noin 8 vuotias.

Haastan seuraavat kahdeksan tähän;

Sinne män...pallo on teillä.
******
Viikonlopuksi on mielestäni luvattu melko hyvää säätä, eli ei ainakaan sadetta solkenaan, joten voisi vielä vähän pihalla jotain kuvattavaa katsella. Käydä vaikka kurkkaamssa miten minun rakas ainokaiseni jouluruusu voi, joko olisi edes pienen pieni kuka alku. Sitten on tietysti sisustuskirppis, joka saa vatsan nipistelemään mukavasti, ja Wanilla Rose avaa  myös joulunsa tänä viikonloppuna puodilla, joten mukavaa on tiedossa. Suoraan sanottauna, on IHANAA kun on perjantai, huomen aamulla ei tarvitse kömpiä ennen kukonlaulua ylös, saa herätä rauhassa ja syödä aamupalan kiireettä. Sitä arvostaa näitä elämän yksinkertaisia asioita nykyään.


Iloisin terveisin

14 kommenttia:

natividad kirjoitti...

SALUDOS PARA TU BELLO BLOG.

Markka kirjoitti...

Nyt kopsahti haasteet ilimassa vastakkain.
Sinun vastauksia lukiessa tuli ihan tunne, että NIIN MINÄKIN ja muistu lisää mieleen.
Eikä me olla vanhoja, vaan entisiä nuoria.

Liisa kirjoitti...

Kiitos tästä haasteesta, otan sen vastaan ilomielin, on mukavaa muistella lapsuuttaan..onkohan sitä jo vanha, kun menneitä haluaa niin kovasti muistella. Minä ainakin haluaisin aikamatkustaa lapsuuteeni takaisin, vaikkapa vain kärpäsenä katossa katella sitä aikaa.

Mukava viikonloppu sinulla on tiedossa, joten toivotan mitä parhainta viikonloppua sinulle!

Irene kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua Tuijalle!

Mukavaa oli vierailla lapsuudessasi.
Otan kopin pallostasi ja ryhdyn muistelemaan omaa lapsuuttani.

Tansku kirjoitti...

Kiitos haasteesta,otinn sen ilolla vastaan♥,mukavaa välillä muistella omaa lapsuuttaan,sinullakin on kivoja muistelmia lapsuudestasi♥
Mukavaa viikonloppua sinulle!

Saila kirjoitti...

Ihanat muistot ja tulevaisuudenhaaveet, kiva, tartun haasteeseen minäkin.

JaanaElina kirjoitti...

Kovasti kiitos haasteesta.Otan sen vastaan ja etsiskelen viikonloppuna vanahoja valokuvia ja muistelen.Osa oli aikas kinkkisiä juttuja.

Nämä on ihania nää haasteet.

Mukavaa viikonloppua.

Sirkka kirjoitti...

Olipa kiva lukea sinusta lapsuusajaltasi..ne muistot..no eteenpäin sanoi mummo lumessa, eipä vielä ole näkyvissä,
vastasin sinulle omaan blogiini, hip!

arleena kirjoitti...

Kiitos Tuija haasteesta, vastaankin jo tänään ja siirrän pakinaperjantaita myöhemmäksi.

Mukavat muistot sinullakin. Mutta niinhän se on, että lapsuudesta ja nuoruudesta jäävät vain ne kauniit ja parhaat muistot ja hyvä niin.

Mukavaa viikonloppua.

Ainosofia kirjoitti...

Kiitos Tuija kovasti haasteestasi :)

Jos sopii vastailen seuraavaan postaukseen. Kerkesin juuri äsken tehdä uuden postauksen :(

Mielenkiintoista lukea näitä ja opimme tuntemaan paremmin toisemme.

Nöyrin kiitos <3

sariw kirjoitti...

Ihana kuva amarylliksestä !
Olipa hauska lukea noita lapsuuden muistojasi. Ihmettelen, miten ihmeessä kaikki muistavat tarkasti noin vanhoja asioita..., tai sitten minä en vain ole vielä tarpeeksi vanha, hih hih ; )
Nähdään varmaan sunnuntaina.
Ihanaa viikonloppua !

Susanne kirjoitti...

Kiva kun otit haasteen vastaan!:)
Minulle tuli paljon muistoja kun luin vastauksiasi:) Iltatuulenviesti lauantain toivotuissa, Vaimoni on noita telkkarissa ja vaikka mitä. On kuin olisin kurkistanut omaan lapsuuteen:)
Ihana kuva sinusta!:)

Onna kirjoitti...

Voi kiitos :) olen välillä vähän liikakin ahkera ja sitten väsytän itseni, mutta kun tekemistä olisi aina niin paljon :) Huomasin, että meillähän on samanlaiset valkoiset lyhdyt, joissa on tähtikuviot :) Hyvää pyhäinpäivää sinne!

Leena Lumi kirjoitti...

Iltatuulen viesti soi alati...

Miten hurmaava amaryllis! En ole koskaan nähnyt noin runsasta...