tiistai 30. marraskuuta 2010

Mukavaa pakkaspäivää!

Hellou, ystävät!

Huh, piteleehän pakkasia, olen joutunut useampaan otteeseen R:lle kertomaan/puolustelemaan talven hyviä puolia. Itselläkin on ollut välillä huumori kaukana, kun viime perjantaina oli yksi vesiputki mennyt jäähän, mietin, että mitenköhän herätän herra R:n ja kerron, että kuule yks pikku juttu. Noh..en viitti kertoa yksitykskohtia.....;=)

****
Mut hei, mulla on tänään vapaapäivä ja aamulla sytyttelin kyttilöitä ja hiippailin villasukat jalassa ympäri huushollia sillä silmällä kattoen. Kaikenlaista mukavaa jouluista mieli tekee laitella, mutta yritän hillitä vieläkin itseäni, sillä olemmehan lähdössä perjantaina Teneriffan myrskyihin. toivotaan kuitenkin että sielläkin ilmat vähän paranevat, ettei tarvitsisi ihan niitä villasukkia sillä käyttää.Löysin varastosta tämmöisen koivun risuista tehdyn kranssin, jossa oli valmiina nauhat ja kolme kaunista punaista sydäntä.
Fiksailin sitä vähän ja laiton kynttilän pidikkeet ja kynttilät siihen, siitä tuli niin suloinen.
****
Tämmöisten kanssa vaan tarvitsee olla kyllä melko varovainen, ei voi jättää valvomatta, niin kuin ei tietenkään muitakaan kynttilöitä.
jottei menisi ihan pelkäksi sisustamiseksi, niin esittelen kauniin kukkasen, minkä sain ystävältäni, kun he kävivät meillä vierailulla. Sopii oikein hyvin jouluun ja ai että kaipaan sitä lasiverantaa.Saisin pidettyä kukat myös talvella koskettelu etäisyydellä, nyt täytyy mennä varastoon hypistelemään ja sitä viikonloppuna teinkin, kastelin pelargonioita vähän ja oliviipuut siirsin vähän valoisampaan paikkaan. Muutenkin tarkastin, ettei ole mitään ylimääräisiä vuokralaisia niissä.
Hyasintit ovat todella hyvänlaatuisia, ainakin nämä yksilöt, jotka ostin Plantagenista, ovat suoria ja erittäin hyvin voivia ja tuoksuvat vienosti.
Jouluiset kupit otin tänään esille, tykkään kovasti näistä Minna Immosen kupeista, sopivat hyvin arabian omppukuvioisten mukien kanssa yhteen.
niin iloinen tonttu...
Eteisessä ketju odottaa joulukortteja ja Mailegin pikku tontut kilttejä lapsia..
HRRRR....linnut tarvitsevat tälläisillä pakkasilla paljon ruokaa ja puuhastelua, että pysyvät elävien kirjoissa. Täytyykin mennä täyttämään astiat, muistaakohan tyttäreni täyttää niitä, kun olemme poissa.Pitääkin laittaa vaikka lappu, jotta muistaa! :=)
Mukavaa tiistai päivää teille kaikille ja kiitos kommenteista edellisiin postauksiini. Uusia lukijoitakin tulee lisää ja se on mukavaa se.!

Toivoopi Tuija

17 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hyvää matkaa, ja toivottavasti Kanarialla ei silloin enää myrskyä! Erityisen kaunis tuo risukranssi, johon laitoit kynttilät.

Markka kirjoitti...

Täälläkin ihmeköynnös, muratit ja lukemattomat pelargoniat talvehtivat mökillä varastossa, jossa niitä käyn aina ihmettelemässä. Pelakuut kukkivat vieläkin, varsinkin valkoinen.
Teillä onkin jo oikein suloisen jouluista.
Kivaa lomamatkaa, toivotaan, että sää siellä seestyy ja lentoemännät eivät lakkoile.

Marielisa kirjoitti...

Kivoja kuvia ja muutenkin tulin hyvälle mielelle postauksestasi :)

Oikein mukavaa matkaa teille, toivotaan että säät ovat suosiolliset ja lentoemotkin lakkonsa lakkoilleet siihen mennessä!

Linda kirjoitti...

Hyvää matkaa, toivottavasti ilmat suosivat, vaikka onhan loma ja maisemanvaihdos aina mukavaa säästä huolimatta!
Ihania kuvia ja tosi kaunista teillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!! Tuo kranssi on herkän kaunis ja ihana, ja hyasintti niin suloinen astiallaan. Hyasintteja on kyllä pakko kohta minunkin hakea! Ihan sama juttu, miksei meilläkään ole lasiverantaa, jossa kukkia voisi käydä tarkistamassa ja hypistelemässä ohi kulkiessaan! :)Ihanaa matkaa toivotan!!

Taina kirjoitti...

Kauniita kuvia sinulla,ihania tonttumaisia kuppeja,tunnelmaisen jouluista teillä.Hyvää matkaa♥

sylvi kirjoitti...

Kaunista olet laittanut, ja ihana tonttumuki.

Oikein virkistävää matkaa sinlle!

Krisse kirjoitti...

Olipa taas kiva postaus...nuo mukit on niin jouluisia ja kauniita.
Kiitos sinulle kun jätät puumerkin kun vierailet Vaaralan blogis.. .:-))

Eva-Liisa kirjoitti...

Reinot jalassa täällä tepastellaan!
Kaunis tuo seppelekranssi katossa!!
Mukavaa matkaa sulle!!

arleena kirjoitti...

Mukavia lomapäiviä Kanarialle. Toivottavasti myrsky on jo tipotiessään.

Onna kirjoitti...

Tulipa tuosta kranssista hieno, kun koristelit ja laitoit siihen kynttilät :) Toivottavasti matkanne sujuu ongelmitta ja saatte nauttia lomasta :)

Sussi kirjoitti...

Mukavia lomapäiviä! Toivottavasti myrskyt ovat poissa.

Miia kirjoitti...

Oi, ihana aika lähteä lomalle! ja upea kranssi, kelpais mullekin :)

JaanaElina kirjoitti...

Kylläpä onkii ihana tuo kranssi.Ihan tekis mieli itsellekin tuollainen tekaista.Nyt kun olis niitä kirppikseltä löytyneitä kynttiläpidikkeitäkin.

Ihania jouluisia juttuja olet jo laittanut.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa matkaa.Naattikaa ookee kunnolla.

Maria kirjoitti...

Nuo Minna Immosen kupit on tosi kauniita! Yleensäkin tykkään kaikista Immosen töistä, ne on jotenkin niin herkkiä ja kauniita...

Hyvää joulukuun ekaa!

Anonyymi kirjoitti...

Moikkelis=)aivan hurjan söpöjä nuo sinun mukisi,Minna Immosella on myös ihania kortteja ;D Mukavata joulun odotusta sinulle.T;S.Ketola

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kaunista joulua olet laittanut:)
Ja oikein mukavaa loma reissua teille ja toivotaan aurinkoa!